| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - burçak insanlar neyi niçin merak ederler? merak duygusunu harekete geçirmem için ne gibi nesneleri kullanabilirim?meraklanmayı sağlayan etkiler nelerdir?bir şeyi anlamak veya öğrenmek için duyulan istek. fazlası zarar olan keşfetme, anlama içgüdüsü. kurcalamadıkça rahat vermeyen duygu. bunu tetikleyebilecegim ateşleyebilecigim bir araç ne olabilir?her fikire ihtiyacım var lütfen beyninizin üretimlerine gem vurmayın akışkanlığı sağlayın,fikrin olup olmaması ,gerçeklik taşıyıp taşımaması,uygulanabilirliği önemli değil önemli olan farklı,ilginç,zekice hayali gerçege taşıyan her fikir benim için çok değerlidir.bütün alternatiflere açığım.sizden rica ediyorum beyninizin bütün kanalarını pürüzsüzleştirecek fikirler sunun bana .şimdiden emeginize teşekkürlerhoşçakalın
|
sözlerinize tamamen katılıyorum.Merak duygusu satışın ve iş yerinin müşteri açısından sürekliliğinde en büyük etkendir. Peki nasıl yapalımda iş yerimize REKLAM yapmadan ilgi çekelim ve herkes neymiş bu ? Ne varmış ?gibi soruları sorarak iş yerimize koşa koşa gelsin ?
Varmıdır böyle birşey ? EVET vardır.
İlk önce bayanlardan başlayacağız.
Bayanların en büyük sorunu nedir ? Kilo sorunu ? Diyet v.s vs.
Öyle birşey yapacağız ki ! Bayanlar meraktan koşa koşa gelecek. Peki ne ile ?
AYNA ile evet yanlış duymadınız AYNA,
Sirklerde kullanılan sihirli aynalar vardı eskiden ( çukur tümsek v.s vs ) bu aynaları kullanacağız.
Aynı zamanda da bu aynalar Bayanları olduğundan daha zayıf göstermektedir. Hatta bu aynayı bursada birisi kuveyt den getirmiş satıyor.
Şimdi aynayı iş yerinin önüne koyuyoruz Zayıflatan Ayna diye yazıyoruz. Glen bayan aynada kendisini görünce oldukça zayıf görecektir. Al sana gizli reklam vede bunu herkese anlatacaktır . Ne oldu dinleyenlerin merak konusu oldu değilmi ?
Aynı şekildede çocuklar için diğer tümsek ayna çıkur ayna gibileri iş yerinin içine koyuyoruz ve çocuklar baktıkca kendi durumlarını aynada görerek güleceklerdir . Düşünün bi etkisi szce nasıl olur ?
Diğer bir aynanın üstünü kapatıyoruz. Aynanın üstündeki örtüde aynen şunu yazıyor. Bu göreceğiniz dünyanın en güzeli ve en harikasıdır ? Ne oldu ? merak duygusu . Peki ne olacak bu nedir diye bakacaklar. Ne gördü ? KENDİSİNİ dünyanın en güzeli kim ? Kimi onure ettiniz ?
Daha örnekler çoğaltılabilir
Kısaca reklam yapın ama gizli reklam yapın
Saygılarımla