İlk mesaj
Gıda, Tarım, Yeme-içme
Günlük 50. 000 Adet Bıldırcın Yumurtası Satılık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorumD
Yeni Üye25 yazı
..
M
Yeni Üye3 yazı
H
Üye116 yazı
merhaba bize günlük 1000 paket gerekli sürekli alım yapacağız . sizin fiyatınız nedir ? mail atarsanız sevinirim. hazerfen132@gmail.com
H
Üye116 yazı
M
Yeni Üye3 yazı
kurura bakmayın ilanı silicem ama beceremedim elimde ki stoklar tükendi günlük üretimden şuanda elimde birtane bile kalmıyor. 0.15 krş tan veriyorum
.
Üye140 yazı
sayın mehmet026
sizi tebrik ediyorum insanlar ğünde 300-500 yumurtayı satamıyor siz nasıl ğünde 50,000 yumurta satıyorsunuz???
ğerçekten tebrik etmek lazım. eğer satarım diyorsanız hemen çiftlik kurabilirim.
sizi tebrik ediyorum insanlar ğünde 300-500 yumurtayı satamıyor siz nasıl ğünde 50,000 yumurta satıyorsunuz???
ğerçekten tebrik etmek lazım. eğer satarım diyorsanız hemen çiftlik kurabilirim.
senden öncekilerden ibret al ama senden sonrakilere ibret olma
H
Üye192 yazı
yalanlarını yiyim senin 0.15 kuruştan veriyormuş.......12 lik viyoller halinde 1.50 tlden nakliye size ait olmak kaydıyla temin edebilirim
Y
Yeni Üye2 yazı
Haftada 500 paket (pekette 12 adet) bıldırcın yumurtası satabilirim paket 1.50 liradan kargo bana ait
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz