İlk mesaj
İş Dünyası
İngiltere Vizesi Hk
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorumM
Üye300 yazı
A
Üye170 yazı
Yanlis bir bilgi vermek istemem ama bildigim kadari ile bulundugunuz ile gore konsolosluga gitmek zorundasiniz !! Yani ornegin izmir de yasior iseniz istanbula gidemezsiniz kafaniza gore. dedigim gibi yanlis bir bilgi vermeyim ama ben baska ulke ler icin vize aldigimda bu sekilde kural vardi!!
Yinede bi konsoloslugu arayin ve sorunderim ben !!
Y
Üye136 yazı
boış ver gitme cunku istemiyorlar bizi ama onlar bizimulkemize gelcek olsa hemen kapımızı acarız :( kendi ulkemizn tum guzeliklerini bile onlar yaşıyor :(
F
Yeni Üye17 yazı
Vallah kimse kimseyi istemiyor bence : ) 75 yillik Ingiliz vatandasi olan Kibrisli babam Turkiyeli annemle (!!!!) 45 yildir evli ancak 3 sene araliksiz kalmadiği icin Türkiye'de (yani çalısan insan) TC de adamcağıza hiç kolaylık çıkartmıyor : )
Şunu söylemeliyim ki hak da verilir; Ingiltere çok fena mülteci doldu rezilliği anlatamam. Her yıl gidiyoruz ve 2 yıl önce düşündük oraya yerleşelim diye. Ama benim çocukluğumun Ingilteresi değil. Polonyalılar, Romenler, Nijeryalılar dolu. Okullar deseniz, açıkcası her imkanım olduğu halde çocuklarımı orada ancak üniversite çağında okuturum. Bir çok şey fazla küçük yaşta yaşanıyor. Içki kültürü çok arttı. Yıllardır Blair'ın Işçi Partisi komünist anlayışıyla evlilik ve aile yapısını yıktı. Evlenmek maddi olarak cazip olmadiği için artık aile yapısı bir anne + 4 farklı babadan olan 5 çocuktan ibaret. Devlet para verdiği için bunların hepsi işsiz ve mesuliyetsiz. Burayı şikayet ediyoruz ama halen belli bir saygı ve masumiyet mevcut. Ingiltere artik eski Ingiltere degil. Bir çok yabancı arkadaşım Türkiye için çocuklarımız burada saygıyı edepi öğreniyorlar diyorlar. Bence de verdiğim en doğru karar çocuklarımı 17-18'ine dek burada okutmaktır.
Not; Ben TC'ye alirken ilgili subeler ne zorluklar yapmisti, ustelik ayni kustahlik ve suratsizlik mevcut. Sanirim bu vatandaslik/vize isleriyle ugrasan tum uluslar ayni egitimden geciyor :)))
T
Üye334 yazı
sizin gitme durumunuz sizin tamamladiginiz evraklara bagli ve ne kadar samimi oldugunuza bagli ozaman alirsin vize ve esinin calismasi sart sana destek olcagina dair bunu belgelemkte onemli
Y
Üye136 yazı
rusya ukrayna almanya kazakistana ceşitli işler için vize aldım hepsindede aynı saygısızlık kazak dediğimiz kardeş dediğimiz ırklar bile bize zorluk cıkarıyor bu ulkelerin polisleri ruşvet istiyor problem yok var diyorlar para istiiyorlar vermezsen bu sefer seni ***ürüyorlar bir dağa bırakıyorlar parayıda alyorlar cok yaşadım bunları cebimdeki tum parayıda aldılar konsolosluk dersen hepsi yatmaya gitmiş şikayet etsen bile sonuc cıkmaz ben rusyada 30 gun cadırda yatan dolandırılan turkleri gordum bizim şirket sahip cıkmak için gitti adamlara yemek verdi konsolosluğa bildirdik ilgilenen olmadı rusyada en sonunda para karşılığı tv ye cıkartı şirket nasıl olduysa tv ye cıkar cıkmaz ertesi sabah hepsi yolladılar turkiyeye busenede antalya yolunda rus turistlerin yolcu otobusu devrildi adamlar savaunma istedi bizden şimdi kime guvenipte hangi ulkeye gitceksin bence boşver kardeşim gerci kendi ulkemizdede yabancı olduk bir cok otel var antalyada turklerin giremediği sonra doğuda kurtler daha ayrıcalıklı milet olmuş uzaydan toprak satsalar alıp tek yaşayacağım orda
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz