Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kuzey Irak Ve Ortadoğuya İhracat Yapmak İsteyenler

BaşlatanforgesanTarih12/09/2010 18:36:35Yorum57

İlk mesaj
Sayın Arkadaşlar,
Irak ve Ortadoğu’ya açılmak isteyenlere kapımız açıktır. Biz bir grubuz. Grubun önde geleni uzun yıllar Türkiye’nin muhtelif illerinde valilik yaptıktan sonra emekli olarak bu işin başına geçmiştir. Grubumuzun Gaziantep, Bursa gibi illerde büroları bulunmaktadır. Ayrıca Irakta bir şirketimiz ve bürolarımız mevcuttur. Valimiz Güneydoğu kökenli olduğundan Kuzey Irakta bol miktarda akraba ve aşiret mensubu bulunmaktadır. Bunların da katkıları ve yardımlarıyla ticaret yolları daha kolay açılmaktadır. Valimizin Irak, Suriye gibi bölgelerde bölge yöneticileriyle kişisel dostlukları sayesinde birçok kapının kolay açılmasını sağlamaktadır.
Kuzey Irak’a son zamanlarda Türkiye’nin ihracatı hatırı sayılır ölçüde artmıştır. Bunun sebebi Kuzey Irak’a giren mallar sadece o bölgede kalmamaktadır. Oradan İran, Mısır, Suudi Arabistan, Ürdün gibi birçok ülkeye reexport yapılmaktadır.
Grubumuz halen o bölgede LPG tüpleri, otomotiv aksamları, tarım makineleri gibi konularda aktif olarak iş yapmaktadır. İnşaat malzemeleri, mobilya, gıda yada benim şu anda aklıma gelmeyen her konuda arzu edenlerle iş birliği yapmaya, onların mallarını bu pazarlara ulaştırmaya hazırız. İlgilenen arkadaşlar kendilerini ve mallarını tanıtıcı mail lerini gönderirlerse kendileriyle kontakt kurulacaktır.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
57 yorum
Mrb.ii günler
biz Denizlide %100 saf kekik üretimi yapmaktayız ürünümüzü toptan yurtdışında pazarlamak istiyoruz bu kanuda birlikte çalışma imkanımız olabilirmi?

aylık 30 ton kekik
aylık 500 kg.kekik yağı verebilme kapasitemiz vardır

ibrahim topaç
satış müdürü
0544 322 46 76

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bankacylyk-Finans

merhaba ben bir cam tasarım üreticisiyim.Cam üzerine rölyef, kabartma, sablaj, kumlama, fırça boyama, oyma tarzı gravürler ve her türlü el işçiliği yapmaktayım.Ayrıca cam ürünlerine otomatik makine çalışmaları ve serigrafi baskı, müşteriye özel çalışmalar, markalama yapmaktayım.Ürünlerimi İstanbul'daki iş yerimde üretmekteyim.Bu yaptığım ürünleri yurtiçi ve yurtdışında pazarlamak istiyorum.İlgilenirseniz görüşmek isterim.(ürün grubum sofra takımları ve sehpa takımları)
harun_wolf@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dekoratör
Merhaba , ben İstanbuldan yazıyorum.Kendim gemi inşa mühendisi olmamla beraber , ortağı olduğum firmam ile çelik üzerine gemi , köprü , tank ve aklınıza gelicek herşeyi yapabilecek kapasitemiz mevcuttur.Bu konuda pazarınız var ise her türlü görüşmeye hazırım.
Teşekkürler.
GSM:05327986213

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
merhaba biz duşakabin duşteknesi ve hertütlü mobilya üretimi yapmaktayız ilgilenirseniz her türlü görüşmeye hazırız teşekkürler

bahtiyar TUR 0537 436 73 13

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
slm mehaba bursada yeriniz nerede bana mail atarsanız sizinle tanışmak isterim SAYGILAR

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Erdemir Yassı Metal Sac Mamülleri Metal Hurda Çeşitleri.
Döküm Sektörüne Hammadde Tedariki.Yapabilirmiyiz
Tel: 0532 567 51 47

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Sanayici
Biz Bursa da gıda sektöründe failiyet gösteren bir firmayız kendi ürünlerimizi şarküteri grubu olan ürünlerimizi orta doğu ve k.ırak a pazarlamayı düşünüyoruz.bana

0530 505 44 65
0224 215 51 06
ozhansamurcu@gmail.com dan ulaşabilirsiniz.

Özhan SAMURCU
özhan

Merhaba kendi imalatımız olan muhtelif ebattaki hurçları yurtdışına pazarlamak istiyoruz. Ürün hammadeden, mamul halişne gelinceye kadar %100 kendi imalatımızdır. Kendi dikim bandımız ve imalat imkanımız olduğunda gerektiğinde ev tekstili veya penye gibi yumuşak kumaştan imal edilebilecek hemen hemen her türlü malı üretebiliriz. İletişime geçmek için 0532 554 57 21 den arayabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Nevresim takım kanepe örtüsü üretmekteyiz.İlgilenirseniz ahmetbicer19@hotmail.com den ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / ÇorumMeslek Tekstil
mrb
ev tekstil ürnleriyle ihracat yapmak istiyorum bu konuda yardım ederseniz sevinirim. bende bursalıyım adres verirseniz görüşmek isterim detaylı iyi günler.
andehab@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Merhabalar !

Mesajınızla ilgili firma bilgilerimizi içeren özel mesaj attım .

Hayırlı günler bol kazançlar .

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Sanayici
slm
şirket ünvaninizi ve şirkete dair bilgilerinizi mail yollamak süreti ile yollarsaniz irtibat kurmak isteriz
saygılarimla

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Sektör: ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE MAKİNA SANAYİ ÜRÜNLERİ
Konu: Gaz analiz sistemleri alımı
Ülke: BİRLEŞİK ARAP EMİRLİĞİ
Firma Adı: POWER STAR AC SYSTEMS L.L.C.
İlgili Kişi: MR.ASAD SHAIKH/DIRECTOR
Adres: 504 AL-OWAIS BLDG.BUR.DUBAI, DUBAI/U.A.E. P.O.44627
Telefon: 92 - (21) - 34327578
Fax: 92 - (21) - 34327580
E-Mail: nti2@cyber.net.pk; ashaikh@psacs.com; psacs@psacs.com; ashaikh.psacs.com; bgulzar@psacs.com
Web Adres:
Tarihi: 10/11/2010
Kaynak: Karaçi Ticaret Ataşeliği
Detay: Mobile: 92-300 822 77 46

--------------------------------------------------------------------------------

Sektör: KURU MEYVE VE MAMULLERİ
Konu: Her çeşit kuru meyve alımı
Ülke: KUVEYT
Firma Adı: STAR FRUIT FOR FOOD PRODUCTS, VEGETABLES, FRUITS CO. W.L.L.
İlgili Kişi: MR. ABDULRAHMAN SROUR / GENERAL MANAGER
Adres: AL-SHUWAIKH INDUSTRY (03) DISTRICT D, BUILDING NO: 158 KUWAIT PO BOX 34328 CODE 73254 KUWAIT
Telefon: 965 - () - 24915653
Fax: 965 - () - 24825823
E-Mail: starfruitco@gmail.com
Web Adres:
Tarihi: 09/11/2010
Kaynak: Kuveyt Ticaret Müşavirliği
Detay: Cep: +965 99611826 Tel: +965 24929116 Kuveyt?te beş yıldızlı otellerle taze meyve sebze ve kuru meyve tedariki işinde anlaşmaları bulunan, havayoluyla Amerika ve Avrupa?dan meyve sebze ithal eden firma Türkiye?den hava ve kara yoluyla her çeşit taze meyve sebze ve kuru meyve ithal etmek ister.

--------------------------------------------------------------------------------

Sektör: MAKİNE VE AKSAMLARI
Konu: Kahve işleme makinesi alımı
Ülke: AVUSTRALYA
Firma Adı: JIASHAN JINGCHENG MACHINERY LTD
İlgili Kişi: MR ROBERT YOU
Adres:
Telefon: 86 - (573) - 84189302
Fax: 86 - (573) - 84189301
E-Mail: sales@chinametalprocessing.com
Web Adres: http://www.chinametalprocessing.com
Tarihi: 09/11/2010
Kaynak: Melburn Ticaret Ataşeliği
Detay:

Sektör: YAŞ MEYVE - SEBZE VE MAMULLERİ
Konu: Her çeşit taze sebze-meyve alımı
Ülke: KUVEYT
Firma Adı: STAR FRUIT FOR FOOD PRODUCTS, VEGETABLES, FRUITS CO. W.L.L.
İlgili Kişi: MR. ABDULRAHMAN SROUR ? GENERAL MANAGER
Adres: AL-SHUWAIKH INDUSTRY (03) DISTRICT D, BUILDING NO: 158 KUWAIT PO BOX 34328 CODE 73254 KUWAIT
Telefon: 965 - () - 24915653
Fax: 965 - () - 24825823
E-Mail: starfruitco@gmail.com
Web Adres:
Tarihi: 08/11/2010
Kaynak: Kuveyt Ticaret Müşavirliği
Detay: Cep: +965 99611826 Tel: +965 24929116 Kuveyt'te beş yıldızlı otellerle taze meyve sebze ve kuru meyve tedariki işinde anlaşmaları bulunan, havayoluyla Amerika ve Avrupa'dan meyve sebze ithal eden firma Türkiye'den hava ve kara yoluyla her çeşit taze meyve sebze ve kuru meyve ithal etmek ister.

Sektör: ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE MAKİNA SANAYİ ÜRÜNLERİ
Konu: Elektrikli ev eşyaları alımı
Ülke: MISIR
Firma Adı: GENERAL NEW TECH
İlgili Kişi: WAGEH EL
Adres: 13 SABRY ST - EL DAHER -CAIRO
Telefon: 2 - (2) - 25901992
Fax: 2 - (2) - 27860653
E-Mail: kamel-808@hotmail.com
Web Adres:
Tarihi: 07/11/2010
Kaynak: Kahire Ticaret Müşavirliği
Detay:

Sektör: OTOMOTİV VE YAN SANAYİ ÜRÜNLERİ
Konu: Motorlu taşıtlara monte edilebilen soğutucu ünitesi alımı
Ülke: TUNUS
Firma Adı: SILOGIE
İlgili Kişi: MR. KHALED BEN YAHMED
Adres: 7, ROUTE DE MATEUR 2010 LA MANOUBA
Telefon: 216 - () - 71601900
Fax: 216 - () - 71600636
E-Mail: kbysilogie@aol.fr
Web Adres:
Tarihi: 05/11/2010
Kaynak: Tunus Ticaret Müşavirliği
Detay: Tel: 216-21 355 008

Sektör: MAKİNE VE AKSAMLARI
Konu: Anahtar teslim zeytin yağı işleme ve paketleme tesisi alımı
Ülke: TUNUS
Firma Adı: INDUSTRIAL & ENVIRONMENT CONSULTING
İlgili Kişi: MR. RIADH GHARSALLAOUI
Adres: 5, RUE DE COLOGNE, 3EME ETAGE 1002 TUNIS
Telefon: 216 - () - 22921494
Fax: 216 - () - 71289507
E-Mail: riadh.gh@gnet.tn
Web Adres:
Tarihi: 05/11/2010
Kaynak: Tunus Ticaret Müşavirliği
Detay: Tel: + 216 98 435 748
insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır.

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Saty? / Pazarlama
Sektör: KİMYEVİ MADDELER VE MAMULLERİ
Konu: İlaç firmalarıyla temas
Ülke: MISIR
Firma Adı: SOFICOPHARM PHARMACEUTICAL COMPANY
İlgili Kişi: KARIM S. EL ASHRAM
Adres: ADDRESS: 12, ISMAIL EL KABANI STREET OFF EL TAYARAN STREET / NASR CITY CAIRO EGYPT P.O. BOX 11371
Telefon: 20 - (2) - 24045892
Fax: 20 - (2) - 222604897
E-Mail: office@soficopharm.com \ kelashram@soficopharm.com
Web Adres: www.soficopharm.com
Tarihi: 07/11/2010
Kaynak: Kahire Ticaret Müşavirliği
Detay: WE ARE ONLY INTERESTED IN MULTINATIONAL FIRMS THAT WOULD LIKE A SOLE\EXCLUSIVEAGENT IN EGYPTIAN PHARMACEUTICAL MARKET. Tel: 20-2-24045893
insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır.

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Saty? / Pazarlama
paketli yeya cuvalda mangal kömürü göndere biliriz antalya ve ya ukraina

Yerleşim Ukrayna / DoneksMeslek Ythalat / Yhracat
Biz kanada kökenli, türk ortaklı, kanada merkez olmak üzere, nijerya ve türkiye'de bulunan ve şu an nijerya'da 1000 yatak kapasiteli bir hastane projemizin inşaatını yapmakta olan; ilaç, medikal ürün üreticisi ve de inşaat, tarım aletleri gibi alanlarda da özellikle batı afrika ülkelerine projeler oluşturan bir firmayız.

türkiye pazarına ilk olarak kendi üretimimiz olan (kanada'da üretiyoruz) gebelik testi ürünümüzü ve iş ortaklığımızın bulunduğu yerli bir ilaç firmasının ürünlerinin orta doğu'da pazarlanması ve satışına yönelik, danışmanlar ve/ve ya iş ortakları arıyoruz.

irtibat için : 0 538 523 46 26
azz880b

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ylaç Sektörü
Öncelikle Hayırlı İşler,

Türkiye'de bir ilk olan şeker pancarı pekmezini üretiyoruz.

Elimizde piyasıyı karşılayacak miktarda var.

Normal bir elma,üzüm yada duttan üretilen pekmezin 8-30TL arası satıldığını düşünürsek.Girişimciler için yeni ve güzel bir pazar var.

İstenildiği takdirde alınan analiz raporu gönderilebilir.

Analiz 100gr için

Enerji: 324Kcal

Karoten: 40.26mg

Demir: 7.47mg

Kalsiyum: 8.02mg

Potasyum: 401.6mg

Sodyum: 137.5mg

Ürün Resimleri Aşağıdadır

Saygılarımızla

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
kırma elem tesisleri için toz tutma sistemleri yapıyoruz plc scada ile tartım dozajlama paketleme işleri fabrika üretim otomasyon işleri yapıyoruz bu konuda ilgilenirseniz çalışabiliriz
otomasyon plc scada

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik
selamlar sirketiniz hakkında genis bilgi alabilirmiyim.

sadicanoz@hotmail.com

Zeugma Madencilik

Dış Ticaret Müdürü
ayinesi iştir, kişinin lafa bakılmaz
şahsın görünür rütbe - i aklı eserinde..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Sayin
Sirketimiz Makedonyada uretilen tum yesil meyve ve sebze ihracati ileurasmaktadir.su anda makedonyadaki Resne bolgesinde bulunmaktayiz.bu bolge elma uretimiyle mesurdur.bu yil ki elma uretimi yaklasin 80 bin tondur.buranin elmasi basta arap ulkeleri olmakla beraber tum dunyaya ihrac edilmektedir.
Isbirlii yapabileceimiz ciddi firmalar ariyoruz
Sirketimiz icin daha fazla bilgi edinmek istiyorsaniz web sayfamiza bakabilirsiniz
www.agrofruti.com
Saygilar
KENAN SABEDIN tel 0038970807022
ve
NEHRU SULEYMAN tel 0038978300730
Kenan

Yerleşim Makedonya / ResenMeslek Ythalat / Yhracat
Arkadaşlar Kural Group olarak CE ve İSO standartlarına uygun malzemeler kullanılarak ÇİN mallarından tamamen farklı ve kaliteli şişme oyun parkurları satışı ve kiralaması yapıyoruz ve şu anda ırakta bir piyasa araştırması- şube açılışı yapmak istiyoruz konu ile ilgili bana 0552 551 84 94 - 0532 551 84 94 numaralarımdan gm@kuralgroup.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.
Saygılarımla
FATİH KURAL

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
IRAK İÇİN DÜŞÜNİLEN ARKADAŞLAR İÇİN
İMRAK GÜMRÜKLEME
İTHALAT İHRACAT GÜMRÜKLEME NAKLİYAT
İŞLEMLERİ YAPMAKTAYIZ
IRAK VE TÜRK GÜMRÜĞÜ İÇİN DİR
21,000_ÜZERİNDE_KANTAR_AMBAR_
3KATLI_BİNAMIZ_5.OFİSİMİZ_2.DAİREMİZ
HİZMEDİNİZDEDİR.

IRAK DA YERLERİMİZ
ZAHO _______(1) OFİS) (1)DAİRE
DOHUKTA _______(1) OFİS) (1) DAİRE
ERBİLDE _______(1) OFİS) (1) DAİRE
SÜLEYMANİYDE__(1) OFİS) (1) DAİRE
AMBARLARIMIZ MEVCUTDUR
KONUYLA İLGİLENENARKADAŞLARIM ŞAYET, BANA AŞADAKİ İLETİŞİM BİLGİLERİMDEN ULAŞASINLAR, VEYA IRAKA GİDECEKSENİZ, OFİSİMİZE DE BEKLERİM, DAHA AYRINTILI KONUŞMA FIRSATI YAKALAMIŞ OLURUZ,
GEREKSE ORTAKLIK BİR TEKLİFİNİZ VARZA OTURUP KONUŞA BİLİRİZ.

BİZE ULAŞAÇAĞINIZ NUMARA
GSM: 0532 443 44 54
MSN:imrakkadafi@hotmail.com
5324434454
KADDAFİ İMRAK

Yerleşim Türkiye / SilopiMeslek Dany?manlyk
gazinatep te hali uretimi yapiyoruz.irak veya ortadogu pazariniza sizinle beraber acilmak isteriz.
bize orada pazar bulabilirmisiniz.tesekkur ederim
gerekli tum makine halilari,cami halilarini uretimini yapiyoruz.beni bilgilendirirseniz tesekkur ederim

Yerleşim Çin / ShanghaiMeslek Çevirmen
merhaba biz notebook adapter ve lcd panel ithalatı yapıyoruz bu ürünlerle ilgili çalışabilirsek harun_matur@hotmail.com adresinden ulaşbilirsin.
“Kim ayıbı (bulunan bir malı) o (kusuru)nu açıklamadan satarsa, Allah’ın daimi gadabı içinde kalır ve melekler durmadan ona lanet eder”

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Ben emrah makedonyadan... turkiye , irak , iran ve orta dogu ulkeleri ile onumuzdeki sezon elma ile calisabilecegim alicilar ariyorum.. ilgilenen irtibata gecsin benimle
Ayrica Simdilik Seftali ile de calisiyorum..

skype.. emrah.resne

tel.. 0038977906965

resne.emrah@yahoo.com

Kmp

Yerleşim Makedonya / ResneMeslek Yleti?im
Merhaba Çin Taiwan ve ABD den 17.000 Çeşit Ürün İthal Ediyoruz. Siz Sadece Neyin Pisayada Gittiğini Araştırın ve Bizden İsteyin. Minimum Kârla Maksimum Kaliteyi Temin Ederiz Saygılarımızla
Marques Accrocheur