Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Baküde Şarküteri Ortağı Arıyorum

BaşlatanHasan74Tarih22/08/2010 22:32:25Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
20 senedir gıda sektöründe profesyonel olarak istanbulun tanınmış ve sayılı şarküterilerinde şarküteri şefi ve yönetici olarak bu işi yapmaktayım,özellikle Baküde yoğun olarak Türklerin yaşadığı yoğun semtlerde ve güzel noktalarda tam anlamıyla İstanbul tarzı şarküteri işi yapmayı düşünüyorum (her türlü kahvaltılık salam,sucuk,pastırma ve peynir çeşitleri ve bilimum süt ürünleri dünya mutfağından salatalar ve meze çeşitleri) Kısacası Türkiyede ve özellikle İstanbulda bulunabilecek tüm şarküteri ürünleri ve yöresel gıdaları sata bileceğim profesyonel anlamda güzel ve şık bir butik şarküteri açmayı düşünüyorum ciddi anlamda düşünen yatırımcı ortaklar arıyorum ve bu işle ilgisi olan Baküde yaşayan kişilerden tavsiye niteliğinde bilgi ve yardım bekliyorum...Saygılar

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Yeni Üye34 yazı
ben ordayim cokda umut etme
acabilirsin ama hurmetin ne kadar?
ticaret

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Di?er
Yeni Üye10 yazı
hala Baküde misiniz?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye169 yazı

bakude domuz satacaksan islerin super olur
1234

Yerleşim / GugudaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye10 yazı
kesinlikle hayır.........

Üye169 yazı
helal yazan hic bir seyi almazlar. domuz yaz. bak nasil aliyorlar.
1234

Yeni Üye10 yazı
benim abimler Baküde orada özellikle soruyorlar helal mi diye ve %70 helal olanından alıp tüketiyor....tabi domuz da tüketen var ...

Üye169 yazı
ya kardes. o dedigin ayda yilda bir oluyor. urunlerin hepsinde domuz var. zaten et almak isteyen bildikleri kasaptan aliyorlar.cok fazlada irdelmek istemiyorum. domuzdan yapilan salam sucuk sosis yiyenler. neden se etini yemiyor. cok garibime gitti.
1234

Yeni Üye4 yazı
ben bakude yıllarca kaldım orda bir iş kurmak istiyorsan azeri guvenilir bir ortak bul derim kendine .tek başına yapma.en azından ilk etapta
tufan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Halkla ili?kiler
Üye762 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ta9car
ya kardes. o dedigin ayda yilda bir oluyor. urunlerin hepsinde domuz var. zaten et almak isteyen bildikleri kasaptan aliyorlar.cok fazlada irdelmek istemiyorum. domuzdan yapilan salam sucuk sosis yiyenler. neden se etini yemiyor. cok garibime gitti.

uydur ama bu kadar da degil.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Üye169 yazı
uydurmak yok kardes. kalpazasini yiyorlar etini yemiyorlar.domuz yiyorlar ama donuz yemiyorlr :)
1234

Üye762 yazı
ta9car

ben dogma buyume Azerbaycan vatandasiyim.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Üye169 yazı
olabilir kardes ben de dogma buyume harranliyim. ne farkeder.
1234