Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Polonya`da Neler Yapilabilir?

BaşlatanPolakTarih30/07/2010 14:39:04Yorum49

İlk mesaj
Merhabalar.Sitenin yeni uyelerindenim.Polonya da ikamet etmekteyim.Polonya`da cok yuksek sermaye gerektirmeden ne gibi isler yapilabilecegi konusunda fikirleri olan arkadaslarin yorumlarini bekliyorum.

Ortaklik tekliflerini de degerlendirebilirim.Saygilar.

Yerleşim Polonya / KatowiceMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
49 yorum
polonyada mısınız

Yerleşim Türkiye
Evet.Polonya da yasiyorum.

Yerleşim Polonya / KatowiceMeslek Di?er

merhaba renkli kartvizit işi yapabiliriz ben istanbulda yaşıyorum
ayrıca polanya başkonsolosluğu tercümanı arkadaşım
dil konusunda problem olmaz
isterseniz çalışabiliriz
tşk
mehmet
cagrim25@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Merhaba Almanyada yasiyorum. Krakowa yakinsiniz size tavsiyem üniversite sehridir.Döner

Yeri acin riskiniz minimum olur iyi kazanirsiniz.eger 20,25 bin euro finansiniz varsa

yeterlidir yalniz yapmaniz en uygunu yardim amaciyla yaziyorum selam

Yerleşim ALMANYA / AugsburgMeslek Ticaret
merhaba, Katowice nerde bilmiyorum ama, Bydgoszcz ve poznan da bir süre kaldım iş nedeniyle, polonya ile türkiye arasında endüstriyel anlamda çok sıkı bir ticaret var istanbulda sırf polonyaya çalışan polnak diye bir tır firması var ve hiç boş gitmez vızır vızır çalışıyor yani..polonyalılar türkleri pek tanımasada şirket bazında ilişkiler iyi, sanırım siz bireysel işlerden bahsediyorsunuz, öncelikle size hukuki boyutunu bir araştırın derim bildiğim kadarıyla vergiler çok ağır döner fikri fena değil örneğin kaldığım şehirde çok fazla türk lokantası yoktu, yani polonya gıda anlamında hala bakir, lahmacun, döner iskender gider orda fakat benim dikkatimi çeken buraya gelen polonyalılar döner, kebap değilde! özellikle yaprak dolması, yoğurtlu yemeklerimiz yani soğuk yenen yemeklere hayran kalmıştı .. örneğin biri dediki! Türkler çok garip; "yemeği soğuk tatlıyı sıcak yiyor" zeytin yağlı biber ve yaprak sarması yemişti üstünede künefe :) tabi bunlar onlara garip gelen lezzetler... özellikle osmanlı tutkuları fazla osmanlıya hayranlar bence dönerci yerine osmanl mutfağı ve sütlü tatlı restoranı iyi iş yapar diye düşünüyorum, portakallı ördekten başka bişey bilmeyen bir millet bunlar sonra ördek döneri yaparsınız :)) açılım olur... başarılar...saygılar.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mühendis
Cevaplariniz icin tesekkur ederim..Doner isi ilk basta akla gelen mantikli bir secenek evet.Fakat yemek sektoru konusunda hicbir tecrubem yok..Nereden baslamak gerekir bu ise girisirken?Mekan secimi?Usta bulunmasi?Doner ustasi illa sart midir? Gerekli makinalarin temini? bu konularda tecrubeli arkadaslar biraz aydinlatabilirse sevinirim.

Doner harici geleneksel turk yemekleri veya tatlilari fikri de guzel bir fikir ancak donere nazaran daha maliyetli bir is olacagini dusunuyorum.Nitekim tum bunlari hazirlamak icin muhtemelen Turk bir asci bulma zorunlulugu olacaktir, yaniliyormuyum? Ayrica Doner artik tum dunya tarafindan kabul gormus bir fastfood urunu, ayrica reklamini yapmaniza gerek yok..Ancak diger geleneksel yemeklerimizi tanitmak ve sevdirmeye calismanin daha fazla emek gerektirdigini ve riskli oldugunu dusunuyorum.

Yerleşim Polonya / KatowiceMeslek Di?er
döner isini fazla bilmenize gerek yok polonyada su an hazir faal calisir durumda 8 adet döner imalat
fabrikalari var ve bunlar haftalik serviste yapiyor.Bu hususta ve malzeme tedariginde sizi
direkt imalatcilara yönlendirebilirim.ustaya gerek yok fabrikalar size her yönden yardimci oluyor.
iyi düsünün riski en düsük bir sektör kazanacaginiza inaniyorum.
selam

Yerleşim ALMANYA / AugsburgMeslek Ticaret
Merhaba.
Açıkcası, aklımdaki iş fikirlerinden biriside Polonya'da döner işine girmek. Özellikle de Varşova'da.
Arkadaşım iyi bir döner ustası ve hali hazırda bu işi Kuşadası'nda yapmakta. Ustalık ondan, sermaye benden böyle bir iş düşünüyoruz Polonya'da.
Fakat, şirket kuruluşu nasıl olacak, işyeri için yer nasıl buluruz, kiralar nasıl...vs bunlar aklıma takılan konular.
benim e-mail adresi bargkan@yahoo.com
görüşebilirsek sevinirim.

Yerleşim Türkiye / Ku?adasyMeslek Yöneticilik
selam arkadaşım polonyada sımıt sarayı tarzında bır yatırım nasıl olur bu işle ilgili bilgin varmı yardımcı olursan sevınırım ayrıca pastane de açabılırız bu kulture bakış açıları nasıl olur saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
www.tordes.com
www.tordes.com.tr
Bu ürünü orada satabilirsiniz.
Eren Çimen

merhaba polak arkadaş ben bu kış fransada arkadaşın yanında kaldım.arkadaşın döner üzerine restorantı var,işleri çol iyi tavuk ve et döner yapıyor,üç ay yanında çalıştım,döner ve kızarmış patates 10 avro.büftek 13 avroya satışını yapıyo,işleride çok iyi .avrupalılar bilirsinki et yemeyi severler sana tavsiyem restorant açman kaybetmessin .

Polonyada yasiyorum... Bence doner isi eskisi kadar iyi degil...
seckin guven

Yerleşim Polonya / VarsovaMeslek Mimar
Merhaba polak arkadas
ben bulgaristan da ticaret yapiyorum polonyada da birseyler dusunuyorum,sizinle yazisirsak daha iyi sonuclar alinabilir.selamlar
ozcansofia@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Sayın kafefajka ,

polonyada olduğunuzu okuduk bizimde polonya ile iş bağlantılarımız var . Sizinle iletişime girmek istiyoruz
tel yada e-mail ( msn de olabilir) bildiriseniz seviniriz . türkiyeden selamlarla....
Başarılı olmanın yolu çalış çalış çalış,,,

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er
Herkese merhaba, şu an Ankara'da memur olarak görev yapıyorum ama Wroclaw'da 2 sene yaşadım.Çok iyi derecede İngilizce ve Lehçe biliyorum.Polonya'da yapılacak veya Polonya'yla bağlantısı olan her türlü iş teklifine açığım. burakozkan@wp.pl adresinden bana ulaşabilirsiniz,selamlar sevgiler :)

Yerleşim Türkiye / Ankara WroclawMeslek Memur
1 sene varşova'da yaşadım ve 3 ay önce Türkiye'ye döndüm. bir kaç ay içinde tekrar gideceğim. bende Türkiye bağlantılı bir iş yapmak istiyorum. Her türlü teklife açığım...

Saygılar
Türkiye - Antalya
Polonya - Varşova

Yerleşim Polonya / Var?ovaMeslek Muhasebe
meraba arkadaslar bende polonyada yasiyorum iyi derecede ingilizce, yunanca ve lehce konusmaktayim herhangi ir is konusunda arkadaslarla konusabiliriz ortaktaklik teklifide olabilir , herkese basarilar.

Yerleşim Polonya / SzcyrkMeslek Serbest meslek
merhaba

Yerleşim Polonya / SzcyrkMeslek Serbest meslek
polak arkadas diger ulkelerle baglantin varsa goruselim gurkangumus.77@gmail.com iyi calismalar

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Ythalat / Yhracat
herkese iyi geceler, polonya ile ilgili iş yapmak isteyen arkadaslar için bugrahan_turgut@hotmail.com adresine bir mail atın. halihazırda promosyon tekstil ver işçi elbisesi sektöründe faal çalışan firmamız için distribütörlük ve komisyon usülü pazarlamacı arkadaslar aramaktayız. ilgilenen olursa bekleriz . ilgilenenlere detaylı bilgi , ürün portföyü, hedef pazarlar, ve potansiyel müşteri listeleri verilecektir. gerisi size kalıyor.

hayırlı geceler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Başarilar dilerim dostum... polonyada bu işi araştirin. www.granitsanat.com
eğer aklina yatarsa? görüşelım...
polonyada ,tüm polonyada bu konuda tek olabiliriz...
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
polonyada is yapmak isteyen arkadaslara onerim starbucks cafe acmalari basarilar dilerim .
kartay

Yerleşim ALMANYA / Frankfurt Am MainMeslek Mühendis
Poznan da is yapmak isteyen arkadaslar yada Turkiyeden buraya baglanti kurmak isteyen arkadaslar her turlu teklife acigiz

Yerleşim Polonya / PoznanMeslek Serbest meslek
7 aydir polonya lowicz sehirindeyim 2 yillik oturum iznim var is ariyorum...
can

Yerleşim Polonya / LowiczMeslek Y?siz
Aritma sektorunde bulundugunzu ulkede arastirma yapip satis yapbilrisniz
icme suyu ve kanalizasyon aritma
Temizlik imandan gelir

Yerleşim Arnavutluk / TiranMeslek Esnaf
merhaba arkadasim ,

bende bulgaristan/varna sehrindeyim bizde orasi ile dusuncelerimiz var.
polonya da yasayan arkadaslar msn den eklerlerse konusabilirz.
hayirli gunler

msn: na3drave@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
adresinize mail gönderdim.ortak organizasyon işbirliği ve ortak çalışabiliriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
benim bulundugum sehir kucuk bir sehir 40.000 kisi yasiyor is imkani cok kisitli
can

Yerleşim Polonya / LowiczMeslek Y?siz
türk yemekleri özellikle kebap üzerine birşeyler yapılabilir. polonyada bulunan ve kebap adı altında satılan yiyeceklerin türk kebabıyla pek alakası yok.. kokoreç , midye de önerilebilinir çok fazla bilmiyorlar bu yiyecekleri ama türkiyeye geldiklerinde parmaklarını yiyolar...
Beylik Tavşancılık

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ymalat