Üye Toplam 300 yazı |
|
akinselcuk Editör Toplam 5590 yazı | tamnland.com Yerleşim : Türkiye / Türkiye | Meslek : Diğer |
gencdenizli.net Üye Toplam 149 yazı | İstanbul gibi yerde hiçte fena fikir değil. http://www.gencdenizli.net - Kişisel Blog Sitem Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
akinselcuk Editör Toplam 5590 yazı | Ülkemizde bunu ticari yasal bir zemine oturtabileceğinizi sanmam. Ama aslında iyi fikir. tamnland.com Yerleşim : Türkiye / Türkiye | Meslek : Diğer |
hiziyin Yeni Üye Toplam 78 yazı | 03/07/2010 : 12:48:29 ![]() 365x100=36500 euro 1 yılda yapıyor, yılda yaklaşık 70 bin, 4 yıl uğraşsan 280 bin anca kendini amorti eder, ki sende uygun görürsün ki her gün müşteri bulman imkansız, ve sadece bir apartman dairesi.. gencdenizli.net in fikri olabilir gibime geliyor uğraşılırsa.. Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Ticaret |
dortler21 Üye Toplam 816 yazı | kardeş iş ticariye girdiğinden apartman sakinleri kabul etmez birde garsoniyere girer bazıları kötü amaçla kullanır ki o daireyi sonra 10000 liraya da satamazsın ve en önemlisi pansiyon statüsüyle iş yapacaksın vergi ödeyeceksin. valla birde otelde sıcak su telefon tv temizlik vrken kimse kira ödemez ve en önemlisi advantage puanlarımla tatili 4 katla çarpıp birçok kredi kartının özelliği öyle.. 100 liram 300 lira olur holiday inn de 2 gece kalırım senin fiyatınla dortler Yerleşim : Türkiye / Diyarbakır | Meslek : İletişim |
meleti Üye Toplam 300 yazı | 10/07/2010 : 15:30:00 ![]() Cevaplariniz icin tesekkurler, bunu yapan cok var, kimi isi abartip komple apartmanin her dairesini ayri ayri kiraliyor.Ben bu yerlerde cok kaldim ondan biliyorum, otellerde de kaldim 5 yildizli istanbulda.The marmara'nin bile standart odasi 15-20m2 kare birsey yerinden kipirdayamiyorsun, bunaltici, bu evler m2 acisindan cok buyuk oldugundan tercih ediliyor ayrica icinde her konfor da var.Ornege bakin asagida ki mesela; http://www.4floorsistanbul.com/ Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Serbest meslek |
meleti Üye Toplam 300 yazı | 10/07/2010 : 15:33:18 ![]() Ayrica; http://www.sahibinden.com/search.php?a=6&&b[pricecurr]=1&b[lrt]=1&b[country_id]=1&b[city_id]=34&b[location_data]=town_419&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[whole_word]=1&b[date_type]=date_first_activated&b[adswithphoto]=1&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=16621&c=16621&sGaleri=1 Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Serbest meslek |
akinselcuk Editör Toplam 5590 yazı | Örneğin : www.villadatatil.com Gerçi bunlar evleri satın almamış. Sahipleriyle anlaşma yapıp kiraya veriyorlar. Ama başarılı bir organizasyon. tamnland.com Yerleşim : Türkiye / Türkiye | Meslek : Diğer |
mmyuce Yeni Üye Toplam 11 yazı | bundan yapan çok var girin sahibinden.com a günlük kiralıklara bakın Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
orhan ay Üye Toplam 145 yazı | Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
brstskn Yeni Üye Toplam 71 yazı | aynen öyle zengin çapkınlar için bulunmaz mekan olur.diğer adı garsoniyer.sende parayı afiyetle yersin. iş fikirleri Yerleşim : Türkiye / Kırklareli | Meslek : Esnaf |
Toptanelektroni k Yeni Üye Toplam 77 yazı | 22/12/2010 : 22:54:54 ![]() Şu an bursada günlük ev kiralama işi yapıyorum.Bu konuda görüşmek isteyen ev sahipleri telefon numaralarını bırakırlarsa dönüş yaparım. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |