Arkadaşlar, sizi bilmiyorum, herkesin hikayesi farklıdır, ama ben ticaret hayatımda sıfırdan (hatta eksilerden) birşeyler yapmış, başarmış,çok yüksek cirolar ve karlar elde etmiş, sonrada bir şekilde dibe batmış ve yine, yeniden çıkışa geçmiş biriyim. Yani ticaretin ve hayatın cilvesi içinde bulunulabilecek tüm etapları ve detayları yaşadım ve dolayısıyla, neyin nasıl yapılabileceği, güvenin önemi, güvensiz duruma düşmek, gerçekleşebilecek olan hayal ile ütopyayı biliyorum. Biliyorum Derken bazı arkadaşlar bunu ukalalık ya da egonun kabarması olarak görebilirler ancak önyargı yerine başarma isteğimizi beslemeliyiz bence.
Kısacası ben sadece güç kullanarak para kazanmayı taahhüt ediyorum. Açıklama:
Benim 5.000,- YTL em tek başına işe yaramıyor. Ancak Benim gibi 50 tane adamın 5.000,-YTL si ile bir A.Ş kurulduğunda, bu para ile
günde 8.000,-YTL kazandırabilecek parafin üretim tesisi ya da kurulabilir. (bir miktarda kredi kullanılarak tabiii bir de 5 ayda zarfında fabrika kurulumu)
Tüm üretim projeleri, makine ekipmanları ve kurulum tipleri, işletme ve çalıştırma tabloları ve analizleri, satış pazarlama ve bunlara bağlı stratejiler, müşteri portföyü, hammadde tedarik zinciri aklınıza takılabilecek her türlü teknik ve mali detay tarafımdan hazırlanmış durumda.
Şimdi sizlere soruyorum.
Güven : (A.Ş. nin katı bazı kuraları vardır.) buna göre güvensizlik ne kadar sorun olurki. Kurallara uymayan hapsi boylar ya da başı sıkıntıdan kurtulmaz.
Emniyet : her türlü girişim ve yatırım sigortalanabilir. En ufak bir sıkıntıda ya da beklenmeyen kazalara karşı en güvenli yoldur.
Kazanç : A.Ş. olduğu için bir mali kurul oluşturulur. Yani kimsenin parayı tek başına kullanmasına izin verilmez. Ayrıca Kurulacak işler Kurulum zamanı hariç, işletmeye alındıktan 1 ay sonra kendini amorti ediyor. yani 5.000,- ytl ile hisse senedi alan birisi 1 yıl içinde bu hisse senedinin değerini 5 ya da 6 ya katlayacak. Ayrıca, hemen diğer farklı yatırımlar yapılacak ve hisseler belkide 2-3 yıl içinde 35-40 kat değer kazanacak. Ayrıca kurulacak bu tesis hepimizin malı olacak, herkes bu işten bir şekilde karlı ve itibarlı olacak.
Entropi Su Soğutma