İlk mesaj
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorumI
Yazar997 yazı
28/06/2007 : 16:04:03#1
Web sitesi
Alıntı
Ama pazarlama açısından su satan firmalar sınav dönemlerinde bu kitleleri hedef alan reklamlar yapabilir diye düşünüyorum, iyi fikir .
M
Üye153 yazı
A
Yeni Üye2 yazı
Kusura bakmayın ama iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum. zira sadece sınav dönemlerine yönelik bir ürün olacak, bu tür sınavların çok sıklıkla yapılmadığını düşünürsek çok sınırlı bir zamanda pazarlama fırsatınız olacak ayrıca insaların suyu almaktaki amacı önemli, sınava giren 40 kişiden 30-35 i su alyordur doğru ama sadece susuzluğunu gidermek için. sizin üreteceğiniz su öğrencinin farklı bir ihtiyacına mı cevap verecek.
ama fikirdir saygı duyarım
V
Yeni Üye16 yazı
geliştirilebilir bir fikir...
sınav döneminde sınav için satarsın normal dönemlerde normal satarsın.tebrikler...
ayrıca gerçekten param olsa seninle bu işe girerdim.. :)
HER ŞEYİN BAŞI SAMİMİ BİR GİRİŞİM DUYGUSUDUR!!!
A
Üye303 yazı
ÇALIŞMA SEN SUYLA KAZANIRSIN OLSUN REKLAMI..
İSTİSNA BENSEM, KAİDELER BOZULUR...
A
Üye303 yazı
GÜZELL BENCEDE...:)
İSTİSNA BENSEM, KAİDELER BOZULUR...
N
deleted19 yazı
arkadasım gercekten bu güzel bi fikir.sınavlar sadece öss tarihi olan haziranın 2.pazarı değil.polisiği war askeriyesi war war oğlu war.ve bunu öyle bir sekilde hazırlamn gerekki redbul poweade gibi enerji içeceklerinden farklı olması ve normalde okullarımızda okuyan genc ve cocuklarımız içnde yararlı olmalı.benim söylemek istediğim sey ise şu.içini karartmıs gibi olmayım ama bu senin söyledeiğin işin maliyeti gercekten yuksek ve dagıtım işi.dagıtımıda öyle bir ayarlaman lazımki .....yani cevrende seninle birlikte en az 5 kişilik bir saglam ekibinin olması lazım.zaten 2 sene calısırsınız sonra kimse ne tutabilir sizi nede durdurabilr.en zor kısmıda bunun içi ruhsatı alabilmek.cebinde 1 trilyon paran warsa olabilecek birsey fakat ruhsat kısmı seni çok ama çok yoracaktır.şimdiden Allah yar ve yardımcın olsun :)
İSMETOĞLU
U
Üye844 yazı
02/02/2009 : 23:21:08#8
Web sitesi
Alıntı
bunu sıfırdan bır sıstem kurman için cok yuksek bı möalıyeti var yanlız hali hazırda bir su firmasıyla anlasma yapabilirsin.. daha dogrusu bu fıkrı satabılırsın..
K
Üye683 yazı
Bizim öğrenciler "okunmuş su"yu tercih eder:))
Üslubu beyan, ayniyle insandır.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz