Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Kadın Gişimci Olmak İstiyorum.

BaşlatananekzuraTarih31/05/2010 10:11:40Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye23 yazı
Arkadaşlar Bursa Nilüferde bir küçük bebe giyim mağazası açmak ve ihracat fazlası ürünler satmak istiyorum.Zara,Disney,Bratz gibi markaların ihracat fazlası mallarını satan varmı aranızda.Veya bilen varmı İstanbulda nerden alabileceğimi.Çok teşekkürler yorumlarınız için...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye122 yazı
merterde mac donalds ın karşında park var . parkın civarında çocuk ürünleri satan export ve imalatcılardan temin edebilirsin.çiçek exportu tavsiye ederim...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye23 yazı
çok teşekkürler gospodin.Çiçek export ordamı.

Üye122 yazı

evet orada. sanırım ''çiçek kids''tabelası var.çocuk export ürünleri yoğun olarak parkın etrafında bulunuyor.eğer olduda mertere gelirsen ilk önce bu bölgeyi dolaşmanı tavsiye ederim.daha sonra belediye binasının arka tarafına yönel erdem çarşısı 2 yada 3.katta çok güzel ürünler satan bir çocukçu var fakat imalat mı exportmu çok dikkat etmedim.(bayan ürünleri ile ilgilendiğim için).daha sonra erdem çarşısının ön ve arka sokağını tamamını dolaşmanı tavsiye ederim...

başka takıldığın bir konu olurda yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.....

Yeni Üye23 yazı
çok teşekkürler gospodin.

Üye245 yazı
gospodin arkadaş

bayan ürünlerini ist da nerden alabiliriz yer tavsiye edermisin ?

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye122 yazı
anekzura

rica ederim...

aalc

kusura bakma ama bu sayfada sadece bayan girişimcilere yardımcı olmaya çalışıyoruz. yardımcı olamadığım için özür dilerim

şaka tabi.:)

t-shirt,gömlek,denim vs ve hangi fiyat aralığında ürün arıyorsun yazarsan yardımcı olmaya çalışırım....

Yeni Üye1 yazı
Merhaba tuhafiye dükkanı açmak istiyorum bu konuda yardıma ihtiyacım var toptan ürünleri nereden daha uyguna alabilirim. İstanbulda bildiğiniz uygun yerler varmı ve ne tür ürünler satarsam daha çok kar sağlarım. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf