Kısmetsiz Bedevi. (8) - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Kısmetsiz Bedevi. (8)

tristapena
Editör

Toplam 498 yazı
03/06/2007 :  22:55:21 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

Sabah saat dokuz gibi uyandık, onda Mehmet ağabeyle buluşup balığa çıkacağız. Deniz Feneri’nin yan etkileri hala devam ediyor. Halsizlik, baş ağrısı ve en çokta uykusuzluk.

Bir çırpıda giyindik, kahvaltı ettik ve pansiyondan çıktık. Aceleyle balık takımlarını alıp, hızlı adımlarla teknenin yanına geldik. Mehmet ağabey bizden önce gelmiş, dakik adam!

-Günaydın

-Günaydın ağabey, nasılsın?

- İyiyim de bu havada denize çıkılmaz. Çok rüzgar var.

Bir iç geçirdim.

-Hadi be ağabey,

-Valla öyle. İsterseniz bekleyelim belki akşamüzeri hava kalır.

Yapacak bir şey yok. Balık takımlarını tekneye koyduk. Birer çay söyledik.. Beklemeyle havanın kalacağı yok!

- Ağabey be biz alalım takımları pansiyona gidelim.

- Tamam olur, deniz müsait olduğunda ben size telefon ederim.

- Eyvallah ağabey.

Cümleyi bitir bitirmez yağmur başladı. Ama ne yağmur! Moraller sıfırın altına iniverdi hemen, ben kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum. "Pozitif düşün, bozma moralini, her işte bir hayır vardır".

Başka bir şey yapmakta elimden gelmiyor zaten …Teselli. Geçen sene ağustosun ilk haftası Foça’ya gittik, daha ilk gece Foça yandı. Mordağana geldik, gökten çamur yağdı. Hani derler ya!

"Kısmetsiz bedeviyi çölde eşek arısı sokarmış." Bizimkide o hesap.

Pansiyona geldik, ben iç geçiriyorum. O kadar yol gel, tek balık tutama, tekne kirala , hava bozsun, denize çıkama.

Birileri kem baktı nazar yaptı tabi. Başımıza gelmeyen kalmadı. İnsan şimdi kurşun döktürmezde ne zaman döktürür?

Bunların üstüne havanın önümüzdeki salı gününe kadar yağışlı ve kapalı olduğu haberini de aldık mı?

Veladdalin Amin.

Odamıza çıktık, valizleri topladık. Gitmekten başka bir şey gelmedi aklımıza. İki gecelik konaklama ücreti, harika bir akşam yemeğine bizden 100 lira aldılar. O moralle Tevfik ağabeyle de vedalaşamadık. İçimiz buruk, kalbimiz kırık, elimiz kursağımızda Mordoğan'dan ayrıldık.

İstikamet Çandarlı.

Devam edecek..

Ali GÜLCÜ

Yerleşim : Türkiye / Tekirdağ  |  Meslek : Diğer

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

1.06 saniye.
18:16:01, 1 Temmuz 2025, Salı

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2025 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım