Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Mersin'de İş Kurmak Veya Faal İşlerini Sürdürenler

BaşlatanOLASILIKSIZTarih20/05/2010 18:35:45Yorum53

İlk mesaj
Merhaba arkadaşlar;
Mersin'de her türlü iş fikrine,girişime(kafama yattığı halde) maddi-manevi desteğe hazırım.Kendi memleketimde girişimci arkadaşlarımla da tanışmak isterim.
msn: ermanzobu33@hotmail.com
Mersin'de her türlü iş fikrine açığım.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
53 yorum
Merhaba
Su an yurt disindayim ama temmuz ayinda gelicem ve istersen beraber bir seyler yapabiliriz.
Ben sermaye yatiracak ortaklar ariyorum. Yapacagim ithalat isine cok para lazim urun cesidi bol olunca. Hazir alici musterilerim var dusunurseniz sizinle calisabiliriz...

Well Woodlinx Indonesia
CEO
Serefhan Temiz

Yerleşim Endonezya / JakartaMeslek Ythalat / Yhracat

Arkadaşlar illa beraber iş yapmamız şart değil,tanışıp,fikir alış-verişi de yapabiliriz.

bencede bir grup kurup projelerimizi paylaşalım. bir sinerji yakalarsak harika şeyler çıkar
İbrahim KIZILIRMAK

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Saty? / Pazarlama
Bölgesel teşviklerde Mersin'de nelere teşvik var açıklanır açıklanmaz organize sanayide bişeyler yapmayı planlıyorum.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Mühendis
Aslında para o kadar da önemli değil iş hayatında çalışmak düzenli olmak ve işine odaklanmak kendi ufak çocuğun gibi onu her an dikkat etmen gerekli mesele bu. Çok büyük bankalara tüm mevduatlarını çekmek isteseler tüm müşterileri sizce ayakta kalabilirler mi? Bu konu ile ilgili bir strateji var sıra çok önemli matematik yaşantımızın her yerinde olduğu gibi örnek verecek olursam akıllı bir adam fakir fakat çok sevdiği arkadaşına gelir ve oğlunu o şehirdeki önemli bir ailenin kızıyla evlendireceğini söyler adam güler neden alsın der ama izin verir sonra merkez bankasına gider ve genel müdürüne bu genci yardımcı olarak almasını teklif eder o da neden alıyım der oda en zengin ailenin damadı der o zaman tamam der. Son olarak da o aileye gider ve o gencin damatları olmasını gerektiğini söyler o aile neden der o da merkez bankasının genel müdür yardımcısı der o tamam derler. Tabii ki bu sadece hikaye ama sıra çok önemli olduğunun kanıtı bence. Kısaca mersinde her iş yapılmaz benim bildiğim ve her iş de para ile olmaz mersinde çok zengin ve kültürlü insanların olduğunu duydum ama hiç gelişmemiş olduğunu da söylediler neler yapılabilir ki yatırım olarak konu açmalısınız şunu yaparız şu aşamalar benden şunlarla ilgilenen arıyorum gibi.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Mersin'de olupta aranızda icra dan ev,arsa vs alıp satan var mı?
İlla icra olması şart değil,herhangi birşeyin alım satımı da olabilir;sıcak satış varsa,anında paraya çevirebilirsek fikirlerinizi dinleyebilir,maddi olarakta ortaklık paydasında finanse edebilirim...
ermanzobu33@hotmail.com

Dostum kelepir ev al boya badana süsle sat iyi kazanırsın

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
mersinden merhaba,makina imalat iişi yapıyorum,geçen sene bir arkadaşımın beni teşfik etmesiyle maden işine girdim krom ocağı aldık malesef büyük bir hüsran oldu.sağlık sorunları nedeni sebebiyle,mersinde 49 yıllığına arazi alabilirsiniz.Tek dez avantajı aldığınız yere yapı olarak her hangi bir yer inşa edemiyorsunuz.yenişehir çevresinde veya yakınlarında arsa alım satımı yapabilirsiniz.şehir merkezine uzak bir bölgede büyük baş hayvan çiftliğide olabilir.kuzey ırak sebze ve meyveye yoğun bir talebi var bu sektörde olabilir. kolay gelsin başarılar diliyorum.
mersin

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ymalat
amerikadan turkiyeye ithalat yapmak istiyorum mersinliyim ama amerkida yasamkatayim fikri olan arkadaslarin emaillerini bekliyorum
master of bussines

Yerleşim ABD / NcMeslek Serbest meslek
Teşekkürler ilgin için..
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yilmazmehmetfatih33
mersinden merhaba,makina imalat iişi yapıyorum,geçen sene bir arkadaşımın beni teşfik etmesiyle maden işine girdim krom ocağı aldık malesef büyük bir hüsran oldu.sağlık sorunları nedeni sebebiyle,mersinde 49 yıllığına arazi alabilirsiniz.Tek dez avantajı aldığınız yere yapı olarak her hangi bir yer inşa edemiyorsunuz.yenişehir çevresinde veya yakınlarında arsa alım satımı yapabilirsiniz.şehir merkezine uzak bir bölgede büyük baş hayvan çiftliğide olabilir.kuzey ırak sebze ve meyveye yoğun bir talebi var bu sektörde olabilir. kolay gelsin başarılar diliyorum.

Mersin'e geldiğinde fikir alışverişi yapabiliriz...
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - taipen
amerikadan turkiyeye ithalat yapmak istiyorum mersinliyim ama amerkida yasamkatayim fikri olan arkadaslarin emaillerini bekliyorum

Güncel....

Merhaba arkadaşlar;
Mersin'de her türlü iş fikrine,girişime(kafama yattığı halde) maddi-manevi desteğe hazırım.Kendi memleketimde girişimci arkadaşlarımla da tanışmak isterim.
ermanzobu33@gmail.com

türkiyede ve dünyanın heryerinde kurulabilecek iş fikrim var
ERK4NS4N antiemperyalist girişimci

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Nedir projeniz?
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ERK4N
türkiyede ve dünyanın heryerinde kurulabilecek iş fikrim var

Yeni Nesil Mağazacılık:

Fikir açığa çıkmadan bu sistemi tanıtmaya çalışacağım.
Bu sistem daha önce olmamış bir mağazacılık sistemi diyebilirim.
Yeni nesil Mağazacılık Sistemini'nin en önemli özelliği diğer discount zincirleri gibi büyük sermaye gerektirmemesi ve mal alımının ucuza kapatılmasıdır.
Yani başka bir deyişle mal alımı ucuz olduğu için piyasada en ucuz satış yapılabilecektir.

Ayrıca en önemli özelliği farklı olmasından da kaynaklanmaktadır:
Türkiye de ve dünyada bulunmayan bir mağazacılık sistemidir. Başarı durumundan bahsetmek gerekirse böyle bir mağazacılık sistemi denenmemiştir. Benzeri bazı uygulamalar ise çok başarılı olmuştur. İşte bu nedenle büyük başarı elde edileceğine inanıyorum.

Maliyet ve bilgi:

*Ortalama 1 Mağazanın hazır olma durumundaki toplam maliyeti 20000 tl civarındadır.

*Mağazada 1 personel yeterli olacaktır.

*Genel olarak her semtte 1 mağaza bulunacaktır.

*Başlangıç olarak aynı bölgedeki semtlerden tamamlama usulü ile mağaza sayısı arttırılacaktır.

*Aylık kazanç başlangıçta masraflar çıktıktan sonra 1 mağazadan 2000 - 3000 tl aralığında olacağını düşünüyorum. Mağaza sayısı arttıkça gelirlerde yükselecektir.

*Françis sistemi ile verilecek bayilikler ve elde edilecek büyük gelirler de unutulmamalıdır.(Ortaklar için)
Françis sisteminden beklentiminde çok yüksek olmasının sebebleri arasında yüksek kar marjı vermemiz , françis bedelinin düşük tutulması ve en önemlisi saygınlığı , getirisi oldukça iyi bir iş önermektir.

discount konseptli diasa,bim,a101,şok vb marketlerin mal alış fiyatlarından daha aşağı fiyatta mal alırsanız,onlardan daha ucuza satabilirsiniz; bu discount marketler tonlarca sipariş vererek fiyatları dibe çekiyorlar... Vatandaşın temel ihtiyaları olan bu malları nasıl dip fiyatlarda temin edeceksiniz ?

evet daha düşük fiyatlardan temin etmenin yolu var zaten o yolu bulmasaydım bu işe girilmesi yanlış olur. Size o yolu söyleyemiyorum fakat saçma sapan bir yol olmadığını belirtmek için örnek vereyim. söylediğiniz firmalar nasıl alıyorsa onların aldığından farksız olarak daha fazla alım yapabilirim

Güncel.....

Gerçeklikten uzak fikir veya görüşlere itibar etmeyiniz. Mersin'de iş yapmak kolay, para kazanmak zordur. İyi bir ekip ile İnşaat İnce İşler taşeronluğu, keyifli ve kazançlı bir uğraş olacaktır. Müteahhitlere daire karşılığı iş yapılması, ödeme alma riskini de ortadan kaldırıyor. İyi günler dilerim.
k_e_M_a_l

Yerleşim Kazakistan / AstanaMeslek Di?er
mersinde ne iş yapılır sorusuna pek bir cevap gelmemiş gibi görünüyor. :)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Memur
mrb.ben mersinde özl sektörde calısıyorum,ek iş olarak inşaat yapıyorum...sizde kentsel dönüşümden payınızı almak adına insaat işine girebilirsiniz.anladıgım kadarıyla zaten yürüyen işiniz var,ve paranın dönüş hızı cok önemli değil...
oktay

Merhaba
Detaylı konuşabiliriz isterseniz,
msn: ermanzobu33@hotmail.com
Facebookta grubumuza da bekleriz.
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - oktay kys
mrb.ben mersinde özl sektörde calısıyorum,ek iş olarak inşaat yapıyorum...sizde kentsel dönüşümden payınızı almak adına insaat işine girebilirsiniz.anladıgım kadarıyla zaten yürüyen işiniz var,ve paranın dönüş hızı cok önemli değil...

Güncel...

Türkiye de henüz olmayan ve patentli bir tesisi (Geri dönüşüm Pp malzemelerinden ) için yatırımcı aranmaktadır.Özellikle geri dönüşüm işinde olanlar-kırma granül çekme sistemleri sahipleri-inşşaat ve taş sektöründe olanlar için iyi bir fırsattır

Tesis : %50 geri dönüşüm malzemesi kullanarak %50 kum ve bileşen ilave materyal ile oluşturulan beton ve nevi bir çok ürünün yerine geçebilecek nitelikte ve betondan sağlamlığı/ısı geçirgenliği vb. gibi özellikler kanıtlanmış her türlü materyale hizmet edebilecektir.İlgilenir durumda ve böyle bir sermaye birikimi sağlayabilecek durumda-yatırımcı tanıdığınız olması durumunda tesis hk daha detaylı konuşabiliriz.
Sektörde ürünün hizmet edebileceği direkt alanları sunuda vurgulamıştım yinede belirtiyorum..Beton kalıplar ile oluşturulan tüm yollar belediye yürüme ve park sahaları (ürün maliyetlerini inşaat piyasasına göre %50 ucuz imkan sağlar..Her türlü ihale alınabilir)
tüm çatı kaplamaları-
konstruktif olarak imal edildiğinde tuğla vb. gibi prefabrik evlerin yapım malzemelerinde,
Bahce havuz duvar ve cehpe giydirmelerin de...En sonda yalıtımı sormuşsunuz : yalıtım malzemesi ve plaka olarak dökülmesi sureti ile ısı ve ses yalıtımında dış cephe giydirmelerinde kullanılabilir.Elimizdeki test rapor sonuclarında ısı iletim katsayısı dın 52612 sartnamesine göre (0,3 w/mk cıkmaktadır.Aynı kalınlıktaki betonda bu 1,16 w/mk üstü degerdedir. Yani betona göre çok yüksek ısı yalıtımı olarakda kullanılabilir.Daha sert işlenebilir-kesilebilir-) ve betondan daha mukavim bir malzemedir..Demiryolları ray altı tasıma demirlerinde bile kullanılıyor. avrupada onaylanmıs bir ürün olması o derece inşaat yapılarında güvenilirliğini arttırmıstır.
Ürünün tanıtıcı avantajı geri dönüşümlü malzemeden olması ve dolayısıyla devletleerin yenilebilir enerji kaynaklı bu tip projelere % 70 lere varan finasnman desteği saglamasıdır..Özellikle piyasada diğer ürünler ile rekabette kırılım yaratabilecek bir üründür..
Bu tarz bir yatırıma yönelik ilgili iseniz yurtdısında gidip tesisi ve imalatlarını yerinde gösterebiliriz.İyi günler
[url=http://hizliresim.com/Lpl7gZ][/url]
Enerji Kimlik Belgelendirme com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mühendis
Güncel...