Türkiye de henüz olmayan ve patentli bir tesisi (Geri dönüşüm Pp malzemelerinden ) için yatırımcı aranmaktadır.Özellikle geri dönüşüm işinde olanlar-kırma granül çekme sistemleri sahipleri-inşşaat ve taş sektöründe olanlar için iyi bir fırsattır
Tesis : %50 geri dönüşüm malzemesi kullanarak %50 kum ve bileşen ilave materyal ile oluşturulan beton ve nevi bir çok ürünün yerine geçebilecek nitelikte ve betondan sağlamlığı/ısı geçirgenliği vb. gibi özellikler kanıtlanmış her türlü materyale hizmet edebilecektir.İlgilenir durumda ve böyle bir sermaye birikimi sağlayabilecek durumda-yatırımcı tanıdığınız olması durumunda tesis hk daha detaylı konuşabiliriz.
Sektörde ürünün hizmet edebileceği direkt alanları sunuda vurgulamıştım yinede belirtiyorum..Beton kalıplar ile oluşturulan tüm yollar belediye yürüme ve park sahaları (ürün maliyetlerini inşaat piyasasına göre %50 ucuz imkan sağlar..Her türlü ihale alınabilir)
tüm çatı kaplamaları-
konstruktif olarak imal edildiğinde tuğla vb. gibi prefabrik evlerin yapım malzemelerinde,
Bahce havuz duvar ve cehpe giydirmelerin de...En sonda yalıtımı sormuşsunuz : yalıtım malzemesi ve plaka olarak dökülmesi sureti ile ısı ve ses yalıtımında dış cephe giydirmelerinde kullanılabilir.Elimizdeki test rapor sonuclarında ısı iletim katsayısı dın 52612 sartnamesine göre (0,3 w/mk cıkmaktadır.Aynı kalınlıktaki betonda bu 1,16 w/mk üstü degerdedir. Yani betona göre çok yüksek ısı yalıtımı olarakda kullanılabilir.Daha sert işlenebilir-kesilebilir-) ve betondan daha mukavim bir malzemedir..Demiryolları ray altı tasıma demirlerinde bile kullanılıyor. avrupada onaylanmıs bir ürün olması o derece inşaat yapılarında güvenilirliğini arttırmıstır.
Ürünün tanıtıcı avantajı geri dönüşümlü malzemeden olması ve dolayısıyla devletleerin yenilebilir enerji kaynaklı bu tip projelere % 70 lere varan finasnman desteği saglamasıdır..Özellikle piyasada diğer ürünler ile rekabette kırılım yaratabilecek bir üründür..
Bu tarz bir yatırıma yönelik ilgili iseniz yurtdısında gidip tesisi ve imalatlarını yerinde gösterebiliriz.İyi günler
[url=
http://hizliresim.com/Lpl7gZ][/url]