Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Ülke Fark Etmez İhracat Yapmak İstiyoruz!!!!!!!!!

Başlatanvethek23Tarih20/05/2010 18:17:20Yorum32

İlk mesaj
firmamız mutfa, yemekhane, büro, malzemeleri yapmaktadır.
masa, sandalye,tabure gibi çelik eşya imalatı yapmaktadır.
ister fırın boyalı, ister nikelajlı olsun her türlü üretim bulunmaktadır.
www.durusoycelikesya.com.tr
adresinden malzemelere bakabilirsiniz.
adembaba_23@hotmail adresinden bize ulaşabilirsiniz.
DRSDURUSOY

Yerleşim Türkiye / ElazığMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
32 yorum
Başlık çok hoşuma gitti,ve bunları yazmadan edemedim.
Arkadaşlar ne olursa olsun ister bir çöp,ister bir otomobil hiç farketmez;YETERKİ BİR ŞEYLERİ İHRAÇ EDELİM...
Herkes kolay para peşinde al getir sat al getir sat,birazda ***ürüp biz satalım .Birazda ihraç edelim diyenler çıksın aramızdan.

Artık bu çin'den bunu getirdim yok çin'den ne isterseniz getirelim diyenlerden gına geldi.
SAĞOLUN, VAROLUN NE OLURSA OLSUN İHRAÇ EDİN...SAYGILAR..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
serti arkadasim katiliyorum ama sadece ihrac etmekle kifayetlenmemek lazim.

Vethek arkadasim, ben senin gibi ihracatcilar ariyorum. Fakat seninle master franchise ortakligi yapabilirim. Akilli girisimciysen bunun her yonunu dusunur ve kabul edersin..
Genc girisimci.
Her sektorde (Medeni ve kanuni) calisan firmalarla is birligi yapib eksiklerini tamamlaya, ve her ikimizin kazanmasini saglaya bilirim
Eldar-94@box.az
+994 55 606 4192
[Azerbaycan/Baku]

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Bilgisayar-Bili?im

sn serti
ingiltereye ciddi ihracat düşünürseniz
ön fiyat ve kataloğunu bekliyorum
rtiryakioglu@hotmail.com
teşekkürler
fgnfgn

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Muhasebe
Merhabalar,

ihracat ve ithalat yapmak isteyen firmalara hizmet vermek onlara yeni pazarlar ve müşteriler bulmak üzere kurulmuş bir firmayız,katolog ve fiyat listesi iletirseniz sevinirim ,ürünlerinizi değerlendirip sizlere geri dönebiliriz,sizin için hayırlı olsun canı gönülden tebrik ederim

saygılarımla

hakanturkmen@trent.com.tr

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy
Urunleriniz ile ilgili detayli katalog ve fiyat bilgisi gonderebilirseniz Romanya'da pazar payini arastirabilirim.
Ayrica 3 ay icerisinde tamamlanacak olan millet vekilleri apart oteli insaati icin 55 adet buro mobilyasinada ihtiyacimiz olacak.

bergamakitchen@hotmail.com

bergamakitchen@hotmail.com

Bergama Kitchen
Bergama Furniture
Bergama Chemistry
Bergama Construct

Yerleşim Romanya / BukresMeslek Mühendis
Merhaba,

tasarım ,ajans ve hediyelik alanında hizmet veriyorum.Tasarımı ve üretimi bize ait olan el yapımı ahşap saat üretimi ypmaktayım ürün özellikle yurtdışına alımı ağırlıklı olan bir üründür.Türkiye'de özel müzeler,miniatürk,ve kulüplerle çalışmalarımız devam etmekte, ayrıca davetiye tasarımlarıda yapmaktayız.ciddi düşünen kişilerle görüşebiliriz.
İnfo@saatika.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Grafiker
İlginizden dolayı hepinizden tek tek teşekkür ediyorum.
DRSDURUSOY

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Ymalat
iyi gunler bey efendi mogolistandan yaziyorum burada turk urunlerinin satilacagi bir magaza acmak istiyorum bu urunlerin icinde mutfak esyasi mobilya turu olacak sizinle bu konuda nasil calisbiliriz mesela firmanizin bayiisi olsak mallari vadeli verebilir misiniz tabi belli bir miktarini ne dersiniz

serdarozyurt@live.com

Yerleşim Mo?olistan / UlaanbaatarMeslek Di?er
Trifaze büro mobilyaları konusunda Ankara Sitelerden dilediğin özellikte büro mobilyasını nakit ödeme ile çok uygun fiyata alabiliriz.
Sevgiler

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
slm arkadaşlar lebun ve trent beyler merhaba sizlerin pazarınız varmı yoksa çalışma şekliniz nasıl açıklarsanız sevinirim SAYGILAR

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
.

Yerleşim Özbekistan / TashkentMeslek Dany?manlyk
urunlerinizin kosova veya balkanlarda pazarlanmasini istirseniz yardimci olabilirim fiyat listenizi bekliyorum
turan

Yerleşim Yugoslavya / GjilanMeslek Ymalat
merhaba urunlerinizi sitenizde gordum. buro mobilyalarinin cam masa olarak sitedekinden baska modelleriniz varmi? yurt disi icin tum urunlerinizin katolog ve fiat bilgisi verirmisiniz? yusufoglu45@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / MznisaMeslek Gyda
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - vethek23
firmamız mutfa, yemekhane, büro, malzemeleri yapmaktadır.
masa, sandalye,tabure gibi çelik eşya imalatı yapmaktadır.
ister fırın boyalı, ister nikelajlı olsun her türlü üretim bulunmaktadır.
www.durusoycelikesya.com.tr
adresinden malzemelere bakabilirsiniz.
adembaba_23@hotmail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

slm'lar ihracat için www.alibaba.com 'da firmanız için bir stand açmanızı öneririm. bayağı bir talep geliyor o siteden

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
dostum belki bunlar işine yarar

büro koltuğu arıyor: Sırbistan - Mr. dragan Matic - Telephone: 381-65-8293979

hastane - büro - okul için her türlü masa sandalya mobilya arıyor: İngiltere - Mr. Griag Richards - MULTIPLEX COMMODITIES (UK) LTD.
197b Arden Industrial Estate, Arden Road, Saltley, Birmingham, West Midlands, United Kingdom - Telephone: 44-702-4070288

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
mail adresinize cezayir için mail attım

Yerleşim Cezayir / OranMeslek Serbest meslek
Merhabalar Yatak,Yemek,Genç Odası Takımları için Üretimimiz Vardır.
Dış Ülkelere yada Doğu ve Güneydoğu Bölgelerini açılmak istiyorum.
Mobilyaları satmak isteyen kişilerle görüşmek isterim.
İsmim Altan GSM:5395621841
www.dogalmobilya.com internet adresim 1 aya kadarda yeni ürünlerimi piyasaya süreceğim.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
senegalde satılmak üzere uygun fiyat yer kaplamayan palstik sandalye tabure ihtiyacımız var. Fiyat ve kataloğ gönderilmesini rica ederim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
arkadaslar viyanda bayilik acmak isteyen arkadaslar olursa birlikte yapabiliriz

Yerleşim Avusturya / WienMeslek Di?er
TURKIYEDEN IHRACAT YAPMAK ISTEYEN FIRMALARA VERDIGIMIZ BAZI SERVISLERLE TAYVANLI FIRMALARIN DIREK OLARAK DIKKATINI CEKERSINIZ VE TANINIRSINIZ.
1.EGER SITENIZ VARSA CINCEYE CEVIRIP TAYVANIN EN ETKILI SITELERINDE PAYLASIYORUZ.
2. IHRAC URUNUNUZUN TUM OZELLIKLERINI AYNI SEKILDE CINCEYE CEVIRIP YAYINLIYORUZ.
3.IHRAC ETMEK ISTEDIGINIZ URUN ICINTAYVAN PIYASASINDA ARASTIRMALAR YAPIP OLASI ALICI FIRMALARI BULUYORUZ.
4.ALICI FIRMALARLA GORUSUP EN UYGUN FIYATI VERENLERLE GUVENILIR FIRMALARLA ILETISIMINIZI SAGLIYORUZ.

DETAYLI BILGI ICIN SITELERIMIZI INCELEYINIZ.

Yerleşim Tayvan / TaichungMeslek Dany?manlyk
ARKADASLAR
CINE MAL SATMAK VE IHRACAT YAPMAK ISTIYORSANIZ
SHANGHAI
HONGKONG
GUANGZHOU
FU JIAN
SHENZEN
MACAO ` DA DIS TICARET SIRKETLERIMIZ VAR VE CIDDI FIRMALARA DESTEK VEREBILIRIZ MALLARINI SATMALARINI SAGLAYABILIRIZ
ILGILENEN FIRMALAR LUTFEN MAIL ADRESIME GEREKLI DETALARI GONDERSIN..
SELAMLAR
DINCER ALBAYRAK
GENEL MUDUR
GLOBAL EAGLE GROUP

dinceralbayrak@yahoo.co.uk
dincer_albayrak@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
bir görüşme << randevu>>ayarlayabilirsek sizinle yüz yüze görüşmek isteriz yurt dışında müşteri pörtföyümüz var
şu an çalıştığımız bir firma yok bu demektirki sadece sizin ürünlerinizle ilgileneceğiz müsait ve uygun bir zamanınızda görüşmek ümidi ile tevrat fidan 05369575677 fatizaguvenlik@mail.com
Tevrat FİDAN
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
selamlar herkese,

elimizde bolca gıda ve banyolar için towel warmer dediğimiz çubuk duvar radyatörlerinden mevcut.
bize pazar konusunda yardımcı olabilecek arkadaslar email atabilirlerse cok memnun olurum..
ageanexport@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
merhabalar ist esenler de profil masa sandalye üretimi yapmaktayız.
bizimle irtibata geçmek isterseniz
0535-735-26-35
web sitesi:www.parlayankoc.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
fırma olarak ıstanbul ve bulgarıstanda bulunan fabrıkalarımızda pvc banyo ve mutfak mobılyaları uretıyoruz ılgılenenler ıcın web sıtemız: www.valevt.com
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat
merhaba belcikada yasiyorum belcika hollandaalmanya luxemburg mobilya pazari elimizde;;; urunelrinizi gormek istedim hotmail ekliyorum sizi ;;;ilkerozdes@hotmail.com
baba

Yerleşim Belçika / AntwerpenMeslek Dany?manlyk
Merhabalar. İstanbul'da Ofis, Cafe, Okul mobilyası üretim ve pazarlamasını yapmaktayız. Ayrıca isteğe göre adetli olması kaydıyla ev mobilyası ( mutfak dolabı, yatak odası takımı, yemek odası takımı ) vs. imal etmekteyiz. Ürünlerimizin ihracatını yapmak istiyoruz. Bu konuyla ilgilenen arkadaşların irtibatını bekliyoruz.
Şimdiden teşekkürler .. Prestij Ofis Mobilyaları ..

Firmamızın online satış sitesi

www.ofismobilyacim.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mobilya
İhracat yapmak isteyen firma olayını bir hastalığa benzetebiliriz.Bu hastanın tedavisi ilk olarak kurumsal kimlik oluşturmaktır,ikinci olarak satacağı ürün hakkında iyi bir tanıtım hazırlamalıdır.Sonra ki ilaç hedef pazar seçimi,hedef pazar seçiminden sonra ki aşama satacağı malı talep eden hedef pazarda ki firmaları bulma aşamasıdır.Bunları da elde ettikten sonra ihracat yapmak isteyen firma önce kendini sonrada mallarını ithalatçılara iyi tanıtabilmelidir.Bunların sonrasında erişilebilirliğiniz artmış olacak, güvenle mallarınızı yurt dışına yollayıp güzel kazançlar elde edebilirsiniz.Şunu sakın unutmayın bir uzman olarak söylüyorum,bölgesel hatta kıtasal olarak krizler olabilir ancak Dünya'da ne üretirseniz üretin malınıza olan talep hiç bir zaman bitmeyecektir.Tek konu malınızı talep eden doğru kimselere ulaşabilmenizdir.
Kontakt Kurunuz;0554 383 28 58
Referanslarım: Kobalt , Gar Deri , Bross Çorap ,Tekpas Ltd , Artista Gıda , Altıntaş Kuyumculuk
Pro.Foreing Trade Expert
M.Can DANYELİ

Arkadaşlar mesajlarınızın hepsini teker teker okudum,
Biz İstanbulda Çinli Dış Ticaret Uzmanları tarafından kurulan ve yöneticileri Çinli Olan Bir İthalat-İhracat danışmanlık şirketiyiz.
Çine istediğiniz ürünü İthal etmede yada İhraç etmede direk birinci kişilerden destek ve danışma anlamında her türlü bilgiyi sadece bir maille yada bir telefonla alabilirsiniz.Çindeki ve İstanbuldaki ofislerimizde hemen hemen tüm çalışanların çinli olması pazar araştırması ve fiyat uygunluğu
açısından bize danışan arkadaşlara bir çok anlamda yararı olmuştur.
omerseyhan47@gmail.com
05378982061