Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Benden Daha Akıllı Birisi Varmı Acaba??

BaşlatanmtrgumusTarih23/05/2007 17:53:07Yorum40

İlk mesaj
Yeni Üye58 yazı

Arkadaşlar
Ben izmirde damacana su bayiligi yapmaktayım.
Ben sürekli kampanya düzenleyen bir firmayız.
Birinci kampanyamda damacana su alan herkese 5 adet nescafe 3'ü1 arada verdik.
İkinci kampanyada Damacana+su+pompa:8 ytl yaptık
Şimdiki kampanyamızda damacana su alana 1 adet cam tabak vereceğiz.
Ayrıca yeni abonelerede denemesi 2 ytl yapacağız.
Şimdi benim sorum şu:Hiç zarar etmeden müşteri adedimi nasıl katlaya bilirim.
Bölgemde 6 adet firma daha var.Bunlar hiç kampanya yapmıyorlar.Ama bayi olarak benden çok çok eski oldukları için müşterileri parsellemişler.Ben 15 martta bayilik actım.
Benden daha akıllı varmı acaba.bana akıl verebilecek.
www.mtrgumus.com

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
40 yorum
Yeni Üye4 yazı
Öncelikle başarıların için tebrik ediyor ve daha da bol kazançlar diliyorum.Ama şunu da bilmeni isterim(9 senedir bu işi yapan biri olarak) su işinde büyük firmalar işi ***ürüyor.Devir artık küçüğün devri değil.Doğrudur büyük firmalar hep kendine yontuyor karı ama marka adıylada sattırıyor.Ben 9 senede bunu gördüm.Bizde hiç tanınmamış bir markayla bölgemizdeki ilk 2 sudan biriydik.Ama belli şeylr karşılanmayınca bizde marka değiştirdik.Şu an için işlerin iyi olabilir ki inşallah hep iyi olur.Ama benim tavsiyem hazır işini yoluna koymuşken sattığın suyun tadına uyan bilinir bir suyun bayiliğini almaya çalışmanız.Çünkü görüceksiniz bu 2-3 sene içinde sudaki firma markası çok çok azalacak(Devlet AB uyumu için çok şey istiyor.özellikle gıda sektöründen).Benden bi öneri.Bu arada İzmir bu konuda farklılık gösterebilir çünkü Bursa ve Adapazarı gibi markaların doğduğu kaynaklara uzak olduğundan kendi markalarını yaratmış olma ihtimali var o zman bi lafım olamaz.

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Esnaf
Yeni Üye17 yazı
merhaba bence fıkrın kayde değer.mesela ben buyuk bır inşaat firmasında satın almada çalışıyorum.benım için önemli olan iyi kalıte hemde ucux olması.bana uzak olmasanız sızden alırdım suları mesela.ben buraya her hafta kuyularla bardak alıyorum ve suda fazla alıyorum suyun yanında kalıtelı bır bardak cazip fikir...............
bence kendını fazla promosyon için yıpratma çünkü çok esneme yapan firmalarla çalışmayı tercih ediyorum yani pirensipleri, olan firmalarla.....
kendinide paralama bence biraz böyle devam et..
kendin daha iyi bilirsin ama tavsiyem bu benim
ş.a

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye218 yazı
zamanımızda evde oturan bayanların --yada ev ısıyle msgul olan dıyelım--sayısı cok fazla degıl,cogunluk calıstıgından evle ılgılı eksıgı gedıgı hep son anda aklına gelıyor ınsanın--kendımden ve cevremdekılerden bılıyorum--su ısındede bence en önemlısı cok hızlı servıs ve gec vakıtlere kadar servıstır,bu ısın servısın guzellıgınden daha önemlı reklamı olmayacagını dusunuyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye1359 yazı
Son durum nedir ?
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye76 yazı
8 yıl geçmiş şu aritma cihazı işine girmişlerdir :)

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Di?er
Üye1359 yazı
Son durum nedir ?
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Editör5590 yazı
Son durum İzmirli abinin umduğu sıradışı mucizevi aklı burada bulamadığıdır. Aslında talebi doğrultusunda güzel ayağı yere basan zeka ürünü fikirler çıkmış. Ama onun bulmayı ümit ettiği sıradışı ve mucizevi sonuç verecek akıl olamamış hiç biri.

Bence şu anda zararda değildir. Çünkü akıllıca bir yaklaşımı var. Su işini büyütmüş devam ediyor olabilir. Azimle işine bakan yavaş büyür en olumsuz şartlarda bile çünkü . . .
Su işini birine devredip başka bir işlere girmiş olabilir ama böyle olsaydı buralarda bir izini görürdük. Sanıyorum su işi sürüyordur.

İşte son durum bu. Telefonunu bıraksaydı arar sorardık .
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye1359 yazı
Güneş Su'ya soralım :)
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Üye546 yazı
Ben olsam paraya kıyarım müşteri yoğunlugunun olduğu özellikle eczane tarzı yerlere sebil hediye ederim.Onlar kullanıyorsa demekki sağlıklı havası verecektir.Sebil önüneda kendi firmamın reklamını koyarım,onlara pet bardak verir bardaklarında üstüne ablemimi basarım yoluma devam ederim :)))

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy