Üye Toplam 189 yazı |
|
marmara_41 Üye Toplam 112 yazı | 12/05/2010 : 08:39:02 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama |
MANAGER Yeni Üye Toplam 83 yazı | 12/05/2010 : 08:53:24 Alıntı
SENİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM.HİKAYEN AZ ÇOK BENİMKİNE BENZİYOR ANCAK ARADA BAZI FARKLAR VAR BENDE 16 YILIMI MAĞAZACILIK SEKTÖRÜNDE YÖNETİCİLİKLE GEÇİRDİM.ŞU AN EN SON GÖREV YAPTIĞIM YER OLAN KIBRISTAYIM.BURASI ÇOK BAKİR BİR YER.ANCAK DÜKKAN KİRALARININ YÜKSEK OLMASI NEDENİYLE SENİN GİBİ BİR GİRİŞİME SOYUNAMADIM MALESEF.ARTI OLARAK BENİM BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLDUĞUM BİR AİLEM VAR.O YÜZDEN GÖZÜMÜ KAPADIM VE BİR ŞİRKETE YİNE YÖNETİCİ OLARAK GİRDİM.AMA MUTLUMUSUN DİYE SORACAK OLURSAN HAYIR DEĞİLİM.ÇÜNKÜ İŞİMDEN KEYİF ALMIYORUM.BEN UZMANLAŞTIĞIM ALANDA YANİ MAĞAZACILIK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMAK İSTİYORUM.BUNCA YIL KENDİME YATIRIM YAPTIM,MUHASEBE,BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI,İNSAN KAYNAKLARI, SATIŞ,SATINALMA VE İDARİ İŞLER TÜM BU BİRİMLERDE EN ALT MEMURLUĞUNDAN BAŞLA**** EN ÜST MAKAMINA KADAR ÇIKTIM VE TONLARCA EĞİTİM VE BAŞARI DOLU BİR GEÇMİŞ BIRAKTIM GERİDE ŞU AN İSE HERŞEY BOŞ GÖZÜKÜYOR. MALESEF HAYAT ŞARTLARI BUNA İMKAN VERMEDİ.SENİN YAPMIŞ OLDUĞUN DEĞİŞİM VE OLAĞANÜSTÜ GİRİŞİMCİLİK İÇİN TEBRİK EDİYOR BAŞARILARININ KAT BE KAT ARTMASINI DİLİYORUM. SAYGILARIMLA SERTAÇ AKGÜL serakgul@mynet.com Yerleşim : Kuzey Kıbrıs TC / Girne | Meslek : Yöneticilik |
perkusyon Üye Toplam 203 yazı | Ne mutlu siz başarmış ve başarmanın verdiği mutluluğu, pozitifliği de dağıtmayı ihmal etmiyorsunuz. İnsan olmanın erdemlerinden bir tanesi olan paylaşmak. Paylaştığınız için Teşekkürler. Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken sen hiç ol! Menzilin yokluk olsun. İnsanın çömlekten farkı olmamalı.Nasıl ki çömleği tutan dışında ki biçim değil içinde ki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil hiçlik bilincidir. Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Serbest meslek |
YARBAY Yeni Üye Toplam 57 yazı | 12/05/2010 : 22:02:41 Alıntı
Hayırlı işler GELECEKTEN BEKLENTİSİ OLMAYAN İÇİN YAŞAMAK IZDIRAPTIR. (Cömert) Yerleşim : Türkiye / Edirne | Meslek : Sağlık hizmetleri |
eyme Üye Toplam 468 yazı | hikayen gercekten ders verici basarilar Yerleşim : ALMANYA / Munih | Meslek : Serbest meslek |
sevil10 Yeni Üye Toplam 17 yazı | 14/07/2010 : 23:16:45 Alıntı
çok etkilendim gerçekten.bende dostlarımdan kazık yiyenlerdenim çünki.kutluyorum sizi. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
acantilsim Üye Toplam 158 yazı | 15/07/2010 : 11:28:57 Alıntı
Tebrik ederim, güzel paylaşım. ali can Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Öğrenci |
Kays Yeni Üye Toplam 34 yazı | 15/07/2010 : 11:38:12 Alıntı
Kader diye bir şey yoktur, insan kendi kaderini kendi çizer, tıpkı sizin gibi, umarım kendi kaderini çizen herkez sonunda sizin gibi mutlu olur. Ben kaderimi Bangladeşte çiziyorum!!!!!!!!!!!!! yaprak1931Qyahoo.com Yerleşim : Bangladeş / Dhakka | Meslek : Tekstil |
acantilsim Üye Toplam 158 yazı | 15/07/2010 : 11:42:16 Alıntı
Tebrik ederim, güzel paylaşım. ali can Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Öğrenci |
darkman33 Yeni Üye Toplam 31 yazı | 19/07/2010 : 18:26:11 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : İletişimci |
ibo035 Üye Toplam 120 yazı | 18/08/2010 : 00:11:34 Alıntı
bende tebrik ederim. Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Diğer |
PASTAJI Yeni Üye Toplam 4 yazı | 08/08/2024 : 21:59:08 Alıntı
ne demek patronlarımı zengin ettim. kendini zengin etseydin o zaman neden başkasına çalışıyorsun. öyle büyük bir şirket kurmak kolaysa kendine kursaydın. hizmetin karşılığı anlaşma gereği talep ettiğin ücreti almışşın. gerisini okumuyorum. bende bir şirket sahibiyim yanımda çalışan insanlar var. ben bu şirketi ne zorluklarla neler yaşa**** kurdum senin bundan haberin yok tabi. ..... Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Gıda |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |