Yeni Üye Toplam 15 yazı |
|
pozitif_ist Yeni Üye Toplam 15 yazı | 11/05/2007 : 17:52:24 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
betaport Yeni Üye Toplam 46 yazı | Güzel yaşmışında SABANCI zaten büyüktü Toyota o sebepten SABANCI'yı partner seçti bunu da unutma. Yerleşim : Türkiye / Tekirdağ | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
amoush Yeni Üye Toplam 16 yazı | 12/07/2007 : 14:04:03 Alıntı
arkadaşım zenginlik.. nedir nasıl gelişir..! İlginç örnekler biliyorum şu anda piyasada dört beş mağaza işletiyor adam .. müthiş cirolar çeviriyor.. ama adamın toplamda bir yere gittiği yok.. şu anda ki piyasa durumu ile parekende sektöründe giyim ve ayakkabı sektöründe durum kötü.. insanlar geleceğe daha çok borçlenıp ellerindeki malı bir şekilde paraya çevirip devam etmeye çalışıyor.. zamanında büyümüş köklü firmalar para kazanıyor şu anda sanırım.. Onlarda markalaşma yolu ile her yere dağilip diğer oyuncuları boğmaya çalışıyor. Maddi anlamda gerçekten zengin olmak istiyorsan yaptığın işe farklı bri bakış açısı getireceksin. Ve daha doyuma ulaşmamış bir sektörde planlı ve programlı bir şekilde gideceksin ve daha sonra sistemini iyi kurup olayı iyi bir şekilde yöneteceksin. Tr de büyümek zordur bu kadar çalkantılı bir piyasada olmak zordur çünkü ama inancından vazgeçmeyeceksin.. İnsan ilişkileride önemli bir konu etrafında sevilen ve sayılan bir insan olacaksın yani biraz karizma insanları etkileme gücün olacak. Kendine güveneceksin. Takım olarak bir hedefe doğru çalışmayı bileceksin. Yollar bazen senin hiç düşünmediğin şekilde açılacaktır. Bir sonraki jenerasyonu iyi eğiteceksin en alltan başlayacak seninle çalışmaya.. Geliştiridiğin işin ayrıntılarını tam anlamı ile öğrenecek.. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Esnaf |
siyah bulutlard a ben Yeni Üye Toplam 2 yazı | 17/12/2007 : 15:14:49 Alıntı
ayse Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Diğer |
siyah bulutlard a ben Yeni Üye Toplam 2 yazı | 17/12/2007 : 15:17:30 Alıntı
yaaa cevap yazın bana lütfen yaaa hergn ağlamaktan yoruldum MMmMmMMmMmm bi fikri olan vardır belki ayse Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Diğer |
gursoybalo Üye Toplam 639 yazı | 17/12/2007 : 15:22:20 Alıntı
siyah bulutlarda ben. İYİ GÖREN İYİ DÜŞÜNÜR İYİ DÜŞÜNEN HAYATINDAN LEZZET ALIR. belki iyi gelir diye düşündüm gursoybalo ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın. Yerleşim : Türkiye / Manisa | Meslek : Serbest meslek |
gursoybalo Üye Toplam 639 yazı | 17/12/2007 : 15:29:54 Alıntı
ALLAHU TEALA şöyle buyuruyor; İLMİ İSTEYENE,ZENGİNLİĞİ İSTEDİĞİME VERİRİM. Ben ilim erbabı değilim ama buna bu sahada birisi şöyle yorum yapmış:İLMİ İSTEYENE,ZENGİNLİĞİ VERİRİM. Değilmi ki Yüce Kitabımızın ilk emri OKU(Alak suresi 1. ayet) gursoybalo ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın. Yerleşim : Türkiye / Manisa | Meslek : Serbest meslek |
pozitif_ist Yeni Üye Toplam 15 yazı | 17/12/2007 : 17:38:09 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
Gurbetci Yeni Üye Toplam 1 yazı | 01/08/2008 : 03:08:59 Alıntı
Selam Arkadaslar!! kimler zengin olabilir kimler olamaz, ben söyle bir aciklama yapayim!! Zengin olmak riske girmektir, yani akilli bir adam kolay kolay zengin olamaz, cünkü akilli bir is yapmadan önce bir düsünür, yaptim isin riski nekadar diye ve dogal olarak ne is yaparsaniz yapin, her isin bir riski vardir ve bu kisi kolay kolay riske giremez ve zengin olamaz!! Saf birisi ise, ister parasi olsun ister olmasin bir ise atilir ve o iside biliyorsa o kisi zengin olur!!! Yani zengin olmak istiyorsaniz, bildiyiniz bir meslekle, kaliteli is yaparak zengin olabilirsiniz, önemli olan o ise atilmak ve inanmak!!!!!!! Fakir olupta Zengin olanlarin örnekleri cok arkadaslar, mesela IKEA yurtisinda büyük bir mobilya zinciri sirketidir, adam kiprit satmakla baslamis ve zengin olmus, düsünsenize kiprit nedirki... Yerleşim : Avusturya / Bregenz | Meslek : Otomotiv |
ERK4N Üye Toplam 276 yazı | 29/08/2008 : 23:12:17 Alıntı
zengin olanların yüzde 20 lik bir kesim olduğuna katılıyorum.aşağı yukarı nüfusun bu kadarı zengindir. ben bu zenginlerin genellikle küçük ve orta ölçekli firma sahiplerinin işletmelerindeki işçileri ne koşullarda çalıştırdığını hatırlatmak isterim. ssk yı yapmaz ya da geç yapar işçiyi 12-14 saat çalıştırır gerekirse zorunlu mesai diye eve bile yollamaz yemek molası 15 dakkadır.hatta yemek olarak yarım ekmek arası salam kaşar dağıtılır. işçiler aşağılanır,çalışın diye köle muamelesi yaparlar paranızı geç verirler ssk nız yatmamaya devam eder bazılarıda paranızı vermez yıldırma psikoloji ile ''lanet olsun'' diyerek, işten çıkmanızı sağlarlar. yol parası verilmez servis yoktur. sonuçta ülkemizdeki zenginleşmelerde çalışan kesmin hakkının yenmesinin payı büyük. yeni açılan ''en iyisi'' sloganıyla kurulan bir marketten sözetmek istiyorum: iş başvurusu için gitmiştim,görüşmenin sonlarında çalışma saatlerini sordum : - şimdilik 12 saat daha sonra 10 saate düşecek dedi bu sefer çapada başka markete gittim kasiyer ilanı için 14 saat şimdilik 2-3 ay sonra normal sisteme geçiceğiz sordum hemen normal sistemde kaç saat diye 12 saat dedi . normal full time çalışma yasalarımızda 7,5 saat +moladır. yani 8,5 yada 9 saattir. arkadaşlar malesef parası olup işletme açan birisi belli bir riske kendini atıyordur.ama risksiz iş yoktur.hakkını veremeyeceği bir kişiyi çalıştırarak ben patronum diye geçinen zavallıların çokluğu ve ukelalıklarına sizler gibi bende tahammül edemiyorum. hani türkiyede bir sürü sivil toplum örgütü vardı. sendikalar ve medya vardı. hiç birisi bunları düşünmüyor arkadaşlar. düşünseydiler böyle olmazdı.tv de sürekli çalışanların durumunu görürdük. ama onun yerine gündemi meşkul edecek herşeyi tvlere koymasını biliyorlar.haber mi izliyoruz magazin programı mı belli değil. normal vatandaş bu ülkenin kanunlarına uymadığı vakit her türlü ceza başına gelir.ama apaçık yasaları çiğneyen devletin kanunlarını takmayan iş sahipleri ceza yemesin. üstüne üstlük bir de vergi kaçırsın,işletmesini zarar göstersin. ben böyle zenginliğin afedersiniz, ayıp olmazsa ... ama tabiki koniks e dua etsinler ,çünkü koniks te terbiye bozulmaz ERK4NS4N antiemperyalist girişimci Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Otomotiv |
XXX Yeni Üye Toplam 1 yazı | 18/09/2008 : 22:52:13 Alıntı
tşk ederim Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : ÖĞRENCİ |
rterzioglu Üye Toplam 1714 yazı | ''ya en iyisini yapacaksın ya da ilk sen yapacaksın!'' bu cümle hepsini açıklıyor aslında. bu söze ek olarak '' doğru zamanda, doğru yerde olmak''. işte bunlar zengin olmanın ana kriterleri. Bu işte para var! - https://buisteparavar.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
rterzioglu Üye Toplam 1714 yazı | ben sana katılmıyorum canerkus. dürüst olmak konusunda değil zenginlerin dürüst olduğu konusunda :) arkadaşlar ben çok zengin çevresi içinde iş yaptım. Sakın bulaşmayın ama onlar gibi olmayı da hayal etmeyin. milyon dolarlardan bahsediyorsak eğer. Bu işte para var! - https://buisteparavar.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
buzul Üye Toplam 187 yazı | Nasıl zengin olunur? El-cevap Bu soruyu kendine sorarsan zengin olursun.... :) Yerleşim : Türkiye / Erzincan | Meslek : Satış / Pazarlama |
dert_dünyası Yeni Üye Toplam 1 yazı | 05/10/2008 : 12:46:34 Alıntı
ben zengin olmak istiyorum burda ki tüm yazıları okudum bazıları mantıklı bazıları saçma arkdşlr ben zengin olmak istiyorum ve bunun için yapmıycağım şey yoktur biri bana desin git şuna şunu yap gözümü kırpmadan yaparım ben zengin olmalıyım buna ihtiyacım var eskiden beri hep derler bana sen büyüncede heç bişi olmıycan hep böle zavalı kalcan die hayır ben fakir kalmak istemiom BEN ZENGİN OLCAM VE BUNUN İÇİN NE YAPMAM GEREKİRSE YAPACAM NE OLURSA OLSUN YETERKİ ZENGİN OLAYIM ZENGİN PARA PARA PARA PARA ÖLENE KADAR PARA 2+2=PARA BENİ ZENGİN YAPACAK BİRİSİ VARSA EMAİL ADRESİM ORDA BANA ULAŞSINLAR NE İŞ OLURSA OLSUN YETERKİ PARASI BOL OLSUN ::::::::::::::........DERT DÜNYASI.......::::::::::::::: . efe çelik Yerleşim : Türkiye / Batman | Meslek : Serbest meslek |
messi_1425 Yeni Üye Toplam 2 yazı | 23/10/2008 : 07:37:28 Alıntı
aslında güzel bi konuya değinmişsin değerli arkadaşım tebrik ederim seni türkiye işte böyledirve senin sölwdğin bunların hepsi aynen oluyo ve olmuştur Yerleşim : Türkiye / Dbakır | Meslek : Öğrenci |
Bartoloucci Üye Toplam 1348 yazı | 23/10/2008 : 08:13:35 Alıntı
Bin tane şirket vardır ama içinde işini bilen yönetim ve kaliteli çalışan kadrosu vardır. Bin tane şirket vardır ama taşeron kalitede adamlar çalıştırır, günde 13-14 saat kalifiye olmayan kişiler çalıştırır.. Ne iş yaparsanız yapın yönetiminiz ve çalışanlarınız belli bir kalitede olmazsa havanızı alırsınız ! Satılık Ziftin Olsun, Selanik'ten Kel Gelir Yerleşim : Türkiye / Özel | Meslek : Diğer |
rude_essere Yeni Üye Toplam 9 yazı | 03/11/2008 : 04:48:51 Alıntı
geziyodum sitedede gördüm burayı.Her türk gibi direk daldım :D yalnız hepsini geçtim oğuzkayacı arkadaşımızın yazığından sonra kimse bişe yazmamış.Herkes ölü yıkamayamı gitti :D (Bu arada parası baya iyimiş :) ) Yerleşim : Türkiye / Bartın | Meslek : Öğrenci |
zenger Yeni Üye Toplam 80 yazı | 03/11/2008 : 05:13:56 Alıntı
Dalga geçmiş dalga :) Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Otomotiv |
rterzioglu Üye Toplam 1714 yazı | :) anlaşılan forumda genel sohbet bölümü diye bir kategori açılması gerekiyor. geyik muhabbetleri de ilk yazımız olsun... vallahi dert dünyası 2+2=para dersen zengin olamazsın sen. hesabını bilmiyorsun :) Bu işte para var! - https://buisteparavar.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
nesibe k. Yeni Üye Toplam 96 yazı | Zengin olmak deyince.. Paraya bir de su acidan bakmak ilginc oluyor:) http://store.banknotes.com/home.php?cat=284 ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' MEVLANA Yerleşim : Çin / Guangzhou | Meslek : Diğer |
Engineer38 Üye Toplam 170 yazı | 21/12/2008 : 00:55:30 Alıntı
Zengin olmak o kadarda güzel bişey değil arkadaşlar. Diyeceksiniz ki hadi ordan be ne demek iyi değil ne güzel işte her istediğine anında kavuşuyorsun sıkıntın yok derdin yok. Ama iş öyle değil. Siz burada gönül rahatlığıyla sohbet edebilir, aşkınızı düşünebilir, gidip mangal yapabilirsiniz ama zengin bir iş adamı bunları asla yapamaz. Neden mi? Nedeni basit. Düşünecek o kadar çok şeyi varki. Her gün işlerini, satışlarını, üretimi, hesabı kitabı düşünmek zorundadır. İnanılmaz bir girdap dünyasıdır. Siz bişey almak için para biriktirir ve almak istediğiniz o şeyi rüyalarınıza kadar görürsünüz ve almak için büyük bir istek ve aşk duyasınız. İşte hayatın tadı buradadır arkadaşlar. Bir şeye kavuşmak için aşk yaşıyorsan o şeyi düşünmek bile çok zevklidir. Ama hiç aşk duymadan direkt sahip olabiliyorsan o şeyin hiçbir zevki kalmaz. Zengin insanlar gece geç vakitlere kadar çalışmak ve düşünmek zorndadırlar. Benim tavisyem halimize şükretmek ve Allah'tan gönül zenginliği ve rahat geçinebilecek bir kazanç dilemektir. Saygılarımla. Süper Gelecek Yerleşim : Türkiye / Kayseri | Meslek : Grafiker |
armandoTR Üye Toplam 992 yazı | 21/12/2008 : 02:42:56 Alıntı
çalarak zengin olunur Yerleşim : İspanya / Tarragona |
Küçük Ağa Üye Toplam 683 yazı | 21/12/2008 : 02:51:44 Alıntı
Eskiler şöyle derlerdi: Çok laf yalansız, çok mal haramsız olmaz... Kimsenin varlığını kıskandığım filan anlaşılmasın. Sadece hatırlatayaım dedim. Üslubu beyan, ayniyle insandır. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yayıncılık |
aysen Yeni Üye Toplam 1 yazı | Güzel bir konuya değinilmiş,Tr'de zengin olmak için verginizi kaçırın,devlete olan borçlarınızı ödemeyin(nasılsa af çıkar ödeyenelerden de azını öder hem de affedilirsiniz),yapılabilecek hertürlü yolsuzlugu yapın...Nasılsa baştakilerin tümü de aynını yapıyorlar... Ama maalesef okumuş-aklıbaşında insanlar olarak bizler bunu asla yapamayız,biz az da olsa emeğimizle kazanır,yettiğince harcarız,kimsenin hakkına göz dikmeyiz... böyle oldugumuz ve evlatlarımızı böyle yetiştirdiğimiz için de hiçbir zaman ZENGİNLER SINIFINA dahil olamayacağız.... Nereye gideceğini bilmeyen gemiye hiçbir rüzgardan fayda gelmez. Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Elektrik / Elektronik |
masterfly09 Yeni Üye Toplam 20 yazı | 27/12/2008 : 18:39:26 Alıntı
ZENGİNMİ OLMAK İSTİYORSUN KENDİNİ GELİŞTİR VE FARKINI GÖSTER DİĞER İNSANLARDAN. FORMÜL BU Yerleşim : Türkiye / Aydın | Meslek : Diğer |
Hakkı11 Yeni Üye Toplam 36 yazı | 27/12/2008 : 19:30:35 Alıntı
Arkadaşım zengin olmak istiyorsan 1-(ücretli yada kendi işin)14 saat çalışacaksın 2-kazandığın parayı küçük yada büyük öneml değil yatırıma yönlendireceksin.(borç isteyenler avucunu yalasın) 3-ilk 3-4 sene asgari düzeyde yaşayacaksın(yeme-giyim-eğlence vs asgari düzeyde) 4-tatili unutacaksın. 5-özel aracın olmayacak.(yürüyeceksin)düşük modelli bir aracın dahi olsa yıllık gideri en az 2000 ytl bu parayla 30-35 adet çeyrek altın alabilirsin. 4 senede 120-130 çeyreğin olurki bugünkü kurdan 7000-8000 ytl tasarrufun olur. 6-dostun az olacak.akrabalarınla az görüşeceksin. 7-3-5 kuruş kazandım diye genç yaşta evlenmek için para dökmeyeceksin. 8-kız arkadaşın kesinlikle olmayacak. 9-pazar ve resmi tatillerde çalışacaksın 10-kimseye acımayacaksın... sevgiler hakkı Yerleşim : Türkiye / Bilecik | Meslek : Esnaf |
armandoTR Üye Toplam 992 yazı | 27/12/2008 : 19:37:09 Alıntı
zengin olmanin pek cok yollari mevcuttur. yazmaya kalksam kafan karisir, sende yapamayacagin icin yazmaya gerek yok. Yerleşim : İspanya / Tarragona |
rterzioglu Üye Toplam 1714 yazı | - doğru zamanda doğru yerde olmak. - her büyük servetin ardında bir suç saklıdır. reçeten budur :) Bu işte para var! - https://buisteparavar.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
mkayhan Yeni Üye Toplam 14 yazı | 02/01/2009 : 02:27:10 Alıntı
herkese selamlar belki sizlerin bildiginiz benimkilerden fazladir ama acizane bana gore nasil zengin olunur eldekinin kiymetini bilerek ve hesabini verebilecegin kadar ister ve calisirsan insan zengin olma ihtimali yuksektir ne is yaptigin o kadar da onemli degil sabir ve istikamet basariyi sahibine sahibine teslim eder diye dusunuyorum herkese iyi seneler saygilarimla murat Yerleşim : Türkiye / İst | Meslek : Ticaret |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |