ispanya dan selamlar,ispanya da is yapmak veya ispanya ile calismak fikriniz varsa sizlere yardimci olmaktan memnuniyet duyarim.Ben madrid teyim ve burda bir yayimcilik firmam var ispanya ve guney amerikaya ispanyolca kitaplar basip satiyorum (bunu da cin de yapiyorum maliyet acisindan cok ekonomik)Aslinda daha hizli buyumek istiyorum ama bunu banka kredisi ipotek vb.yollarla yapmak istemiyorum kendime is ortagi ariyorum bu konuda.Herkese sevgi ve selamlar.
armando haklısın aslında bu konuları bir çok sayfada konusup duruyoruz..ben 8 ay uğraştım hem vize hem diğer yollara...ama burası türkiye...insanda çok insanı insan gibi görmeyende...ben ayın 6 inde bir arkadaşımı yolluyorum.duruma göre 3-5 gün sonrada ben gitcem bana alo dediği vakit...bu konuda yardım isteyen varsa bence görüşelim gitmeden.....
Im looking a job at chartering or vessel operation departments in your good company.. My professional occupations r Ship chartering , Operation , Repair , Agency etc.
Havlupan imal etmekteyiz ve ürünlerimizin %99 unu Avrupa başta olmak üzere ihraç etmekteyiz. havlupan ihtiyacı ile ilgili konularda çekinmeden yazabilirsiniz.
%100 Net Kazanç ile belirlediğiniz yatırım miktarını sözleşmeli teminatlı 6ay sezonluk dönemde truzim dış ticaret alaninda işletip belirlenen süre sonunda hiçbir masrafa dahil olmadan yatırım miktarinizin iki katı net Kazanç olarak iade ediyoruz kişi ve yatırım miktarı sınırlıdır detaylar görüşülür. Bu konuda yeni değilim yıllardır çeşitli illerden memur yada mevcut işi olup ek kazanç sağlamak isteyen arkadaşlar ile kar ortaklığı yapmaktayım.
Yy
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz