Ana içeriğe geç

Diğer Konular

Meğer Fobisi Varmış.

BaşlatantristapenaTarih30/04/2007 00:59:51Yorum0

İlk mesaj
Editör498 yazı
Ağabey cebinden çıkarttıkların kesme şeker mi?

—Sana ne?

—Sorduk be ağabey kızma hemen... İlk defa ceketinin cebinde kesme şeker taşıyan birine rastlıyorum da. Canın istedikçe ağzına atıyorsun bir tane öyle mi?

—Bende şeker var bilmiyor musun?

—Biliyorum hem de kesme.

—Hayır, be oğlum şeker hastasıyım ben. Çayı bile tatlandırıcı ile içiyorum ya.

—İş yerinden eve şeker mi araklıyorsun yoksa?

—Şimdi bayramlık ağzımı açtıracaksın benim az kaldı!

—Sende söyle o zaman.

— Mecbur muyum? Kardeşim!

-Değilsin de, valla çok merak ettim.Hadi be Ağabey neden taşıyorsun şekerleri cebinde..Elma şekeri olsa ...Hoş bu devirde elma şekeri ile kandırılacak kimse kalmadı ya ..Hahahaha

—İşin yok mu senin?

—Var. Gideceğim birazdan

—Kovuyor musun beni?

—Evet kovuyorum...

- Tamam giderim, bayılmadım bende sana, adam gibi sorduk..Anlatmaya utanıyorsan başka..Neden çıkarttın o zaman şekerleri benim yanımda..

-Boş bulundum...

Ellili yaşlara merdiven dayamış, kelli felli bir adam, neden cebinde kesme şeker taşır ki? Genç olsa sevgilisi var..Akşamları kız arkadaşının camına, taş yerine şeker atıyor diyeceğim..Çıkacağım işin içinden

Bu yaştan sonra alangirli işlere başladı da benim mi haberim yok.!

—Sen yoksa kırkından sonra çapkınlığa mı başladın?

— Ali bak yemin ederim döverim seni!( Delirdi)...Anlatacağım... Bir Allahın kulundan şekerler ile ilgili, tek bir kelime duyarsam..Gözünün yaşına bakmam ona göre..

—Ağabey böyle diyeceksen hiç anlatma, kalbimi kırdın şimdi. Cidden üzüldüm. Şimdiye kadar neyi anlattın da ben başkasına anlattım... Bir örnek ver, bana deki “ben sana şunu anlatmıştım sende millete duyurdun.” Söyleyebilir misin..Bir düşün bakalım?

-..................................

- Bak düşündün bulamadın işte...Uçakların kara kutusu gibiyim ağabey ben..Bilmez misin ne ağzı sıkı adam olduğumu..Bu güne kadar bildiklerimi anlatsam, yer yerinden oynardı be...Beni tanımamışsın sen daha! Ser veririm sır vermem..Rahat ol sen, serin gel.

-Tamam kardeşim..Anlatıyorum; Bildiğin gibi işten gecenin bir yarısı çıkıyorum.Dün gece sabaha karşı beşte ayrıldım buradan.Elektrikler kesikti...Sabahladım anlayacağın...

Yıldım bu köpeklerden.( Ağlamaklı)...Şerefsizler beni her akşam eve kadar kovalıyorlar..Bir gün kaçarken kalbim duracak yol ortasında yığılıp kalacağım...( Haklı; yaşlı adam).Kimseye de anlatamıyorum.. Kaç kaç nereye kadar. Bir tane değil beş tane değil... İri yarı ayı gibiler yav!

En sonunda bu çözümü buldum... Kesme şekerleri dolduruyorum cebime... Havlamaya başladıklarında veriyorum bir tane... Şekeri alan uzaklaşıyor...Olay bu....Tamam mı canım kardeşim....

-Tamam ağabey..Köpek dedin de aklıma geldi.... Pastör'ü tanır mısın?...........
Ali GÜLCÜ

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum