Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Toptan Kuyruk Yağı Alımkı Yapılacaktır

Başlatanhakan4545Tarih09/04/2010 18:45:38Yorum21

İlk mesaj
Üye116 yazı
arkadaslar dagıtmımını yapmak uzere kuyruk yagı alımı yapılacaktır.lutfen mantıklı fıyat teklıflerı verın.benım satıs fıyatım 7.5lıra ona gore mantıklı teklıfler verırsenız sevınırım.05416532356 tel numaram
cesur

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
21 yorum
Yeni Üye4 yazı
fiatınız çok düşük ben,yol masrafı size ait 8 bin tl ye peşin olarak bırakırım.

Yerleşim Türkiye / BitlistatvanMeslek Ymalat
Üye153 yazı
Hakan bey slm nerenin kuyruk yağını satıyor veya kullanıyorsunuz satışınız çok düşük kaliteli bir kuyruk yağını 8 tl veya 8.5 alınır satışı yurd dışı yurt içi değişir 8 ci aydan sonra batı tarafında kesimler başlıyor fiyatlar düşücek ozaman uygun fiyata bulabilirsiniz şuan için bunu diyemem SAYGILAR

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye61 yazı

elimde 40 ton ve fazlası var..fakat o fiyata vermem imkansız...iyi bir fiyat verirsen konuşabiliriz telefonum 5343793058 öğleden sonra (14 30)ara ...hayırlı işlerelimde 40 ton ve fazlası var..fakat o fiyata vermem imkansız...iyi bir fiyat verirsen konuşabiliriz telefonum 5343793058 öğleden sonra (14 30)ara ...hayırlı işler

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye20 yazı
8 TL den İstedigin kadar şoklu ve taze verebilirim ... 0554 262 1903 istedigin fiyata buLman imKansız ..
By_QumsaL

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
hakan4545 kuyruk bulabildin mi bulamadıysan san iyi bir fiyat verebilirim 537 252 26 61
AYHAN

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Mühendis
Yeni Üye61 yazı
syn hakan
kuyruk yağı ile ilgileniyorsan görüşelim...
taze günlük,isyediğin tonaj temin edilir adrese teslim...

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar ben ankaradan hakan suan 12 milyona kuyruk yagı alıyorum vermek isteyen olursa numaram 05332644719 tonajlı kuyruk alınır
hakancelik

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda
Yeni Üye5 yazı
arkadaşlar iranda kendi yerimiz mevcut iran menşeeli kuyruk yağı talepleriniz için 1 . elden mal temini yapmak isterseniz bize ulaşın 05079437339
msys

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
kuyruk alımı ve fiyatlarını istiyorum
H.ibrahim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Y?siz
Yeni Üye6 yazı
taze kuyruk yağı temin edilir ciddi alıcılar arsın 5066450005
hhkjhkjkh

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Ticaret
Yeni Üye48 yazı
saygıdeğer konıks üyesi büyüklerim ben akdeniz üniversitesınde pazarlama öğrenciyim ben kuyruk işini kurban bayramı dönemlerınde kısmi zamanlı yapıyorum fakat hem okuyup hemde kuyruk yağı ticaretine tam teşekküllü bir şekilde girmek istiyorum.fakat benım sermayem yok depo soğutucu vs benzeri hiçbirşey yok.ve antalya bölgesinde veya antalya pazarına bu sektörle girmek isteyen büyüklerime seslenıyorum benim nacizane fikrim kuyruk yağının tüketicisi bol üreticisi az olan bır sektör olduğundan dolayıdır ki ve sizlerde bilirsiniz ki az olan her madde (Her Şey) çook değerli oluyor ve benim bu sektördekı yada bu sektöre gırmek isteyenlerle antalya bölgesı veya antalya pazarında beraber iş birliği yapabiliriz.öğrenci olduguma yada yaşımın 20 oldugu durumuna ön yargıyla yaklaşmayın emin olun kı bu sektörde her halükarda para kazandırabılecek ve devamını sürdürebilecek bir kişi olduguma inanıyorum...
Bütün konıks üyesi büyüklerime saygılarımı sunuyorum...

Gsm:0507 535 23 16
Gsm:0537 265 54 36
Doğru kişi, doğru hizmet/ürün ve hız yüksek kar getirir.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye248 yazı
taze ve soklanmıs kuyruk yagı yerlı kılo 12 tl dır. Ilgıleenen arkadaslar maılle ulasabılır.saygılarımla
d.ibrahim007@hotmail.com
asil azmaz, bal kokmaz. Kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır.

Yerleşim Türkiye / Yngiltere Antalya MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye7 yazı
iyi gunler arkadaslar
kuyruk yagı ne ise yarar?kullanim alanlari nereler?nicin alinir?
bi bilgi verebilecek arkadas olursa ne mutlu ;-)
Mr.Tony

Yerleşim Azerbaycan / ShekiMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye2 yazı
merhaba arkadaslar kuyruk yagı işi yapiyorum elinde olan arkadaslar bana ulaşabilirler mi numaram 0537 380 30 82
mehmet

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Yeni Üye2 yazı
toptan kuyruk yagı alımı satımı işi yapmaktayım ıstanbul,ızmıt,adapazarı,duzce,bolu,bursa,bilecik ,eskısehır bolgesıne taze şoklanmıs kuyruk yagi ıstenılen tonajda verilebilir ilgilenenler 0533 452 6870 numaralı telefondan ulasabılırler yerım adapazarın da tonajlı alımlarda yapmaktayım

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye4 yazı
merhaba arkadaşım telini göremedim ben telimi yazıyorum görüşelim fiyat bakımından anlaşabilirsek karşılıklı yardımlaşabiliriz diye umut ediyorum
05432330877 hayırlısı inşallah.
ezgim

Yerleşim Türkiye / SinopMeslek Kamu sektörü
Üye329 yazı
arkadaslar şu an yerli yada ithal kuyruk yagı fiyatı nedir?_

Yerleşim Türkiye / TrMeslek Serbest meslek
Yeni Üye3 yazı
Avrupada temin edebilecegim bir yer varmi, varsa iletisim bilgileri lutfen

Yerleşim Hollanda / AmsterdamMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
Arkadaşlar İzmir içi toptan kuyruk yağı için ulaşın

05548315004