Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ham Petrol Ve Büyük Baş Hayvan Derileri İle İlgili

Başlatansunay78Tarih21/03/2007 01:56:33Yorum31

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Arkadaşlar kendime pazar arıyorum. Airetten büyük baş hayvan derisi arıyorum.

Ham Petrol: arkadaşlar Afrika kıtasında bulunan Angola ülkesinde yeni bir petrol kuyusu bulundu. Ben bu ülkeyi temsilen türkeyede pazar arıyorum.

Büyük Baş Hayvan derileri: Büyük baş hayvan (inek ve sığır) derilerine ihtiyacım var. Miktarlar çok büyük bunun için nerelere bakmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.

sunay

Yerleşim Belçika / AntwerpenMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
31 yorum
Yeni Üye7 yazı
dost sana benden bir tavsiye türkiyedeki deri sanayicileri deri bulmak için kos koçam türkiyeyi eşıyorlar çogu arabistandan irandan buluyorlar türkiyede arama deri bulamassın.ben az da olsa bu sektörü takip ettim.ama fikir daha degişikse onu bilemem.ama türkiye deri sektörü dersen sana az da olsa fikir verebilirim(bedestenden@hotmail.com)ben burdayım bay dost..::)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
ben ham deri satıyorum senin ne kadar deriye ihtiyacın var?
191919

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye782 yazı
Arkadaşlar hamderiye ihtiyaçları olan yazsın..
ortaasya menşeeli derilerdir.
neler lazım olduğunu belirtin..

selamikaraboga23@gmail.com
bu adresime yazın..
insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır.

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Saty? / Pazarlama
Üye286 yazı
Deri sektörünün hala daha aktif olması şaşirtici:)
Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif

Yerleşim ALMANYA / StutgartMeslek Yleti?imci
Yeni Üye39 yazı
bana fiyat yazin bu fiyat bize uyar deyin bu fiyattan aliriz deyin inanin fiyatlar sizi tatmin edecek turmarismarmaris@hotmail.com
nihat 1911

Yerleşim Gürcistan / TiflisMeslek Ythalat / Yhracat
Üye100 yazı
sunay78 kardeşim sen hangi deriden ne kadar fiat mail at sana istedıgın kadar deri bullaım 05353971170 binbirgece_005@hotmail.com mesaj atabılırısın

Yerleşim Türkiye / AmasyaMeslek Ticaret
Yeni Üye74 yazı
Ham Deri (işlenmemiş)olarak istediğiniz karar toplata ve bulabilirim. Ben Kazakistanliyım. Kazaklar et yemeden duramaz. Kuzu, koyuni keçi dana, at ve deve derileri bulunmaktadır. Kazakistanda depoda bekletilmektedir. Türkiyede fiyatlar ve değerlendirme ölçütü nasıl yapılmakta bunu öğrenmek istiyorum. Ayrıca yün stogumuzda bulunmakta. Keçi ve koyun yünleri. Bilgilenbirmelerinizi bekliyorum. Ve şimdiden teşekkür ediyorum. galimcan@mail.ru galimcan78@hotmail.com 05079330036. +77015521503

Yerleşim Kazakistan / TurkistanMeslek Halkla ili?kiler
Üye192 yazı
Angola zaten dünyanın en fazla petrol üreten ülkelerinden biri,Angola daki petrol kuyuları ise genelde aramco şirketinin geri kalanlarda avrupalılar işletiyor,bu petrolü satmak sizemi kaldı ?
eğer gerçekten Angola yı temsil ediyorsan devletin işlettiği rafinerlere git derim,yada bakanlıklarla görüşmeni tavsiye ederim,Türkiye de özel rafineri olduğunu hiç duymadım.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Üye329 yazı
BUYKBAŞ HAYVAN DERİSİ NE KADAR İSTİYORSUNUZ DERİNİN TANESİ KAÇ KG OLUCAK HANGİ ÖYE MALI OLMALI VE FİYAT OLARAK RAKAMLARINIZ NEDİR....
kurdoglu24@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / TrMeslek Serbest meslek
Yeni Üye7 yazı
elimizde şuan yüklü şekilde işlenmiş koyun derisi bulunmaktadır bu konuda yardımlarınızı beklemekteyiz

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Di?er
Üye329 yazı
elinizde ne kadar mal var işlenmiş derken zikmi kromlu malmı nedir?

Üye329 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - etopyam
elimizde şuan yüklü şekilde işlenmiş koyun derisi bulunmaktadır bu konuda yardımlarınızı beklemekteyiz

elinizde ne kadar mal var işlenmiş derken zikmi kromlu malmı nedir?

Üye762 yazı
sunay78

aradıklarının hiçbirini Türkiyede bulamazsın.Hele o kadar yüklü miktarları hiç bulamazsın.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Üye105 yazı
istediginiz kadar ham deri bulabilirim
smcyln

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mobilya
Yeni Üye10 yazı
deri işi için iran dan yardımcı olabiliriz.iranlı ortağım var.tehran da resmi şirketim var.inşaat ve ticaret üzerine.zaman zaman türkiyeden arkadaşlar gelip alıyolar iran bölgesinden.ham deri işlenmemiş.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
halı hazırda 15 ton deri hemen çıkartabiliriz..gürcistan menşeli 17-37 kg karışık el yüzümü fiyatı 3 dolar tel: 03124332929
UK INVESTMENT GROUP

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Üye138 yazı
ham petrolü anlamadım

satışı o kadar basit olmaması lazım

Türkiye'ye getireceğine daha yakın bir rafineride işlenmek için pazarlamak gerekir

öyle değil mi

bu konuda bir gelişme olabilmiş miydi

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Esnaf
Yeni Üye56 yazı
Izmirden Mazot (Motorin) temini yapılmaktadır.
Güncel Fiyat 3.440TL/Litre 26.3.12 (Fiyatlar değişebilir)
FATURALI - KDV'lidir. Tamamen Yasaldır.

İletişim
info@izmirconsulting.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sporcu
Yeni Üye81 yazı
Sayın xxnxx;
Seyyar bayii misiniz, yada direk rafineriden mi alıyorsunuz?Zira bu fiyatlara motorin satan pek çok akaryakıt bayiisi yok...

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye56 yazı
Seyyar değiliz Rafineriden çıkış fiyatı bu,

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sporcu
Üye279 yazı
Güneyamerikadan koyun, keçi, dana, timsah derileri makine yüzümü ilgilenen olursa arasın lütfen

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye74 yazı
Merhabalar, BABAYAKA. Sizin çalışmanızı okudum ve çok beğendim. Emeğinize saygı duyuyorum. Ben Kazakistandaki ham deri piyasa fiyat listesi elimde. Yalnız sizin çalışmanızda ki bu kısaltmaları anlayamadım. “Xingjiang”, “Sqft/ /kg cif/ori/c/off”, “Kromlu”, “Hankow teslim”, “Sqft/parça ve ort Kalınlık ABD doları/sqft”, “30/40/30 2,5/4,5 ort 3,5 0.7 mm/+ 1.20”, “crf/ori/c 1.30cif/ori/c/off”, “i/ii/iii 7.00”. Bu konu hakkında bilgi verirseniz yada bilenler var ise yaza bilirlerse sevinirim. Kazakistan'da İnek, Buğa, Manda, At, Koyun ve Keçi (Kuzu ve oğlak) derileri tuzlanarak kurutulmaktadır. Hazırda toplam 20-25 ton bulunmaktadır. Derilerin fabrikada çekilen fotoğrafı ve videosu bulunmaktadır. Mal Kazakistan'dan teslim alınacaktır. Ayrıca koyun ve keçi bağırsağı var (tıp cerrahide kullanılan iplik ve sucuk salamlarda kullanılan işlenmiş bağırsaklarda var.) İlgilenenler ciddi olanlar irtibata geçebilirler. Kazakistan'la ilgili bilmek istediğiniz piyasa bilgilerimi paylaşabilirim. galimcan@mail.ru, 05543842886 Galimcan.

Yerleşim Kazakistan / TurkistanMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye9 yazı
Merhabalar arkadaslar su an Türkiye'de tuzlanmis ham deri (koyün kuzu inek) fiyatlarını nasil öğrenebilirim.
Fransa malı .

Yerleşim Fransa / EvreuxMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye9 yazı
Arkadaslar elimde yüklü miktarda küçük bas ve buyuk bas ham deri var makine yüzümü .avrupa malı yardimci olabilirim.

Yerleşim Fransa / EvreuxMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye13 yazı
BAKIYORUM DA SATAN ÇOK ALAN YOK AZERİ SALAMURA 17 20 KG ARALIĞI NE KADAR İSTERSENİZ BÜYÜK BAŞ HAYVAN DERİSİ TEDARİK EDİLİR.CEP 05364593365 HAYIRLI İŞLER HAYIRLI SATIŞLAR

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye6 yazı
Merhabalar Koniks kullanıcıları. Kazakistan'da koyun ve keçi kromlu derileri bulunmaktadır. Kasım 2017 tarihli fiyat ise 3 dolardır. Koyun ve keç, ham deriler ise 1 ve 1.50 dolar arasında değişmektedir. Lütfen ciddi olanlar arasın veya iletişime kursun. Stokta ham deri 3 milyon adet. kromlu deri ise 1.5 milyon deri bulunmaktadır. Dana ve sığır ve at derileri de bulunmaktadır. Fiyatlar değişmektedir. e.mail adresi: galimcan@mail.ru Cep tel: +77015521503 Galimcan

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Yleti?im