Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Amerika'ya Mermer İhracatı

BaşlatanszvatanTarih29/03/2010 07:01:04Yorum58

İlk mesaj
Arkadaşlar yaptığım araştırmalar sonucunda bu mermer işine girmeye karar verdim. Amerika'dayım ve mermer buraya sıfır vergiyle giriyormuş. bir kaç şirkete mail attım. eğer isterlerse katalogları göndereceğim. komisyonculuk yaparak çalışmayı düşünüyorum ancak şirketlere ulaşma konusunda güçlük çekiyorum. kimdir bu işin asıl büyük dağıtımcısı? bu insanlara nasıl ulaşırım. dış ticaret müsteşarlığından mermer toptancılarının iletişim bilgilerini talep ettim ama araştırdığımda ya alakasız şirketler ya da küçük dükkanlar çıkıyor. ne yapmalıyım?

Ben şu anda new york eyaletindeyim. buralara yakın bir toptancı bulabilirsem gidip ürünleri pazarlamak istiyorum. onun dışında mermer sektörü ile ilgili bilmem gerek birşey varsa bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum. benim bir satıcı olarak ne gibi bilgilere sahip olmam lazım? bu işi için doğru mermer hangisidir? şimdiden yardımınız için teşekkürler

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
58 yorum
Selamlar. Benim yakından bildiğim simtaş ve tureks ihracat yapıyorlar.Ama bu adamların amerikada ofisleride var işine yarar mı bilmem.Nette aratırsan wep adresleri çıkar hemen. En çok traverten ihracatı vardır ABD ye.Kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?imci
merhaba biz size Türkiyeden her türlü mermeri gönderebiliriz. www.tassatis.com a bakın.size olumlu fiat veririz.ayrıca orada her gün mimarları gezin örneklerle gidin .Bana maille ulaşabilirisiniz.Bende orada bir show room düşünmüştüm.Kolay gelsin.tebrikler başarılarınız daim olsun inşallah.
herbalist

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama

merhaba,

konuyla ilgili olarak size yardımcı olabilecek birini taniyorum. isterseniz irtibata geçebilirsiniz
info@karanstone.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
konu hakkında size yardımcı olabiliirim.doğal taş piyasasını iyi tanıyorum.
devalimited@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
inşallah gönlünüze göre olur. biz afyonlu üç kardeşiz iki abim mühendis 5 yıl kadar önce bu konuyu derinlemesine araştırdık ancak yeteri kadar sermayemiz olmadığı için sonuç alamadık. dünyada en iyi mermerlerden biri afyon iscehisardan çıkar. öğrendiğim kadarı ile de italyan bir adam dünya mermer piyasasını elinde tutuyor. siz afyondaki mermercilerle irtibata geçebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Gyda
arkadaşlar bana kataloglarınızı ve fiyatlarınızı newyork@marbleshome.com adresine yollayabilirsiniz. bunun dışında bu işin piyasada fiyatı nedir. bununla ilgili bilgili bir arkadaş yok mu?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
muhsin bey,
benim bu italyadaki adam gibi buyuk adamlara ulaşmam lazım ki satış yapabileyim. onlara nasıl ulaşabilirim?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
szvatan mermer işiyle uğraşan bir arkadaşım var miami de ve Türkiyedende sana büyük bir mermer üreticisi tavsiye edebilirim ama aklındaki çalışma şeklini tam olarak anlayamadım mail atabilirsin yardımcı olmaya çalışacagım . Newyork manhattandaysan tavsiyem 40st 9av Troy restaurant var helal ve cok iyi insanlar oradaki Türkler yardımcı olabilir ve Turkish culture center var yardımcı olacak insanları bulabilirsin

TURKISH CULTURAL CENTER
560 Lexington 16th Floor New York, NY 10022

Tel: 1 (212) 696 1060...

serdarerikci34@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
iigünler bende mermer işleri yapıyorum montaj işinde yardımcı olabilirim 05368896076
22081975

Yerleşim Türkiye / ÇorumMeslek Di?er
Üretici bulabilmeniz için mermer fuarlarını takip etmenizi tavsiyere ederim. Türkiye'deki en ünlü Mermer fuarı, İzmir Mermer fuarıdır ama bu yılki 10 gün önce bitti. İstanbul' da bir fuar daha var (Natural Stone) ama oda Kasım ayı içinde. Satışın püf noktalarından biri Mimar çevrenizin olmasıdır. Projede kullanılacak taşın seçimini Mimar yapar ve kolay kolay da kimse değiştirtemez. Tabii bu büyük projeler için geçerlidir. Gökdelen, otel devlet binaları vb. gibi projelerden bahsediyorum. Mimarlara yakın olup, onlara bilgi verebilecek düzeyde olmanız gerekir ki seçimlerini sizin ürünleriniz doğrultusunda kullansın. Bu projelerde kullanım adetleri, mermer ocağının ve fabrika kapasitelerini çok zorlar hatta üstüne çıkar. Dolayısı ile kapasiteli firmaları bulmanız gerekir.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Denizlide mermer işinin sadece pazarlamasını yapan 3-4 sirket bu işten vazgeçti.sebebini bilmiyorum.pazarlama yine istanbula kaydı.gerci denizlide üretilen traverten.ancak sizin ne yapmak istediğinizi tam olarak anlamış değilim.buyuk firmalar zaten kendi pazarlamasını yapıyorlar.yinede basarılar

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Mühendis
Merhaba biz Denizli de yiz.Size öncede yazmıştım.EN UCUZU DEĞİL EN KALİTELİSİ olmalı.www.tassatis.com a bakın bu işi Afyonla sınırlı yapamazsınız.Traverten sadece Denizlide var.Bizde ocağı var.muğla beyazı da Muğlada Burdur bej de tabiiki yerinde.ocakları gezin fiat toplayın.İstanbul tabiiiki çok pahalı.siz önce hem yer ayarlayın hemde fiat toplayın oğluma da danışabilirsiniz.bana mail atın.Bende http://melismozaik.blogcu.com size küçük büyük mermer tablolar yapar gönderirim.iyi çalışmalar.
herbalist

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
arkadaslar mermer ulkemızde sadece denızlı afyon mugladan ıbaret degıldır ve ıdda edıyorumkı amasyanın elazıgın adıyamanın malatyanın sıvasın mermerlerı nıtelık olarak cok daha kalıtelı ve fıyat olarakta daha uygun taslardır sadece bır bolgeye endekslenerek hareket etmek bence yanlıs olacaktır mesela cogu kımse travertenı sadece denızlıde cıktıgını bılır ama tam aksıne sıvas ve elazıgın travertenı kalıte ve verım olarak daha ıyıdır.
Ozel taslarda ıse elazıgın tasları dunyada benzerı olmayan ıtlayanların bıle taklıt ettıgı kalıtedekı taslardır.
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat
smg mermer olarak kari antique adında yüzde yüz doğal fayansın mermer hatı var ve bende bu mermeri amerikaya ihrac etmeyi düşünüyordum eğer size de uygun olursa hem cd şeklinde hemde kataloklar halinde posta ve meal adresinize göndere bilirim daha fazla bilgi ve mermerleri görmek için www.smgyapi.com.tr adresinden göre bilirisniz
selim

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Muhasebe
Bende bu işi fransada yapmak istiyorum fakat nereden başlamalıyım, arkadaşlarım lütfen fikirlerinizi belirtiniz. Şimdiden çok teşekkür ediyorum iyi çalışmalar....

Yerleşim Fransa / AurayMeslek Di?er
her türlü mermer (renk vs) konusunda yardımcı olabilirim bana ulasabılırsınız . bırıncı kalıte ve uygun fıyatlarla yardımcı olabılırım

www.aquamarinstone.com
nilay@aquamarinstone.com
Nilay Aydemir
Export Representative
AQUAMARIN STONE EXPORT&IMPORT COMPANY
Building-Project-Marble-Aplication
Tel : +90 224 494 16 75
Tel : +90 224 494 16 76
Fax : +90 224 494 16 78
E-mail : nilay@aquamarinstone.com
msn : nilay@aquamarinstone.com
Website : www.aquamarinstone.com
-------

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
slm herbalist bey yazılarınız çok samimi gerçekten yardımcı olmak istiyorsunuz belli
imports_export@hotmail.com eklerseniz sevinirim size bir kaç sorum olacak nasipse SAYGILAR

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Arkadaslar, bilgiler icin cok tesekkurler,foruma daha yeni katildim.bende amerika miami bolgesinde yasiyorum.turkiyedeki mermer firmalarinin amerikadaki ofisleri olabilirim.lutfen urun cesidinizi ve fiyat listenizi firma bilgileriniz ile beraber gonderiniz,
indication@usa.com

saygilarimla, gorusmek uzere...

Yerleşim ABD / MiamiMeslek Saty? / Pazarlama
İSTANBUL DIŞINDA YAŞAYAN ARKADAŞLAR YAŞADIGINIZ ŞEHİRDE SATABİLECEGİNİZ HER TURLU ÜRÜN BULUNUR FİYAT NUMUNE GÖNDERİLİR YETERKİ SİZ YAŞADIGINIZ ŞEHİRLERDE ALICI BULUN GERİSİNİ HALLEDİLİR YURT DIŞINDA YAŞAYIP TİCARET YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLUNUR BERABER ÇALIŞILIR MÜŞTERİNİZİ BULUN GERİSİ SORUN DEGİL İLGİLENEN ARKADAŞLAR NUHGULTEKİN@GMAİL.COM ULAŞA BİLİR

Ben sana türkiyenin mermer devini söyliyeyim. Granitaş
Her hakkım saklıdır...

Yaptığım araştırmalarda Kanada da Türkiye den mermer ithal ediyor. Burada inşaat sektörü çok aktif...Bu konuda yapılabilecek cazip ürünlerin ithali daha mantıklı geliyor...Benim buradan yapabileceğim sadece ilgili firmalara ürünlerin elektronik posta ile tanıtım katologlarını yollayabilir gerekli anlaşmaları sağlayabilirim. İlgilenenler varsa bana mailimden ulaşabilirler.

Yerleşim Kanada / MississaugaMeslek Mühendis
merhabalar... öncelikle zafer bayiraminizi kutlarim.
amerikada bizim ürünlerimiz rabetde. web adresimi incelein. hepsi tamamen el işçiliyidır. www.granitsanat.com
eğer beğenirsiniz çalişiriz...
irtibat. tel: gsm. 05427672476 ofis. 02322595965 msn. granitsanat@hotmail.com
saygilarimla emzar nebieridze.
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Bazı arkadaşlar bu işin genel tanımı hakkında pek bilgi sahibi değil gibi. Bir firma adına serbest satış yapmak isteyen arkadaşlar, Dış Ticaret Uzmanlığı eğitimi görebilirler. Yalnız bu konuda satış yapmak hem sosyal çevrenizin iyi olmasını gerektirir hem de işi iyi bilmenizi gerektirir. Diğer arkadaşlarımızın da söylediği gibi, bu işte
1. ürün çok önemli (Satışını yaptığınız ürün hakkında bilginiz muhakkak olmalıdır. )
2. Fiyatınız çok önemlidir.
3. Üreticinizin sağlam çıkması çok önemlidir.
4. Hizmet anlayışınız çok önemli ( Belirtilen zamandan önce, sağlam teslimat yapmanız bu alanda daha çok müşteriyi size çeker )

Bu konulara önem vermezseniz, satışı gerçekleştirmek istediğiniz taraflar tecrübenizden endişe edebilir. Tecrübesi olmayanların sattıkları malların sonra sorun yaşatması bu alanda çok bilinen bir gerçektir.

Ayrıca satış gerçekleştireceğiniz zaman ( daha öncesinde halihazırda bir anlaşma da olabilir ) ister tek taraflı ister daha çok taraflı, satış hakkınızı ve satıştan karınızı koruyucu anlaşma metninizi tam oluşturmalısınız. Bu konuyu son ana bırakmayın. Bir çok üretici aracılara para ödemek istemiyor. Bu satış işlemini yurtdışından yapmak isteyen arkadaşların bu konuyu dikkatle incelemesinde fayda vardır.

Diğer bir konuysa, Mermer konusunda üreticiler / diğer aracılar / firmalar hakkında bilgi almak için (Türkiye için ) şehirlere göre sanayi odaları ya da ticaret odalarına bakılmalıdır.

Daha fazla bilgi almak için mesaj atabilirsiniz.
Berkay YILDIRIM
Pier Ic ve Dis Ticaret & E-Broker Hizmetleri - Firma Kurucusu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
MERHABA

GİRİŞİMİNİZE İLİŞKİN TEBRİK ETMEK İSTERİM. YOLUNUZ AÇIK OLSUN.
AMERİKA VE PEKÇOK COĞRAFYAYA ; BLOK, LEVHA VE EBATLI OLARAK TÜRK DOĞAL TAŞLARINI VE TRANSİT TİCARET YAPMAK SURETİYLE DİĞER MEMLEKETLERİN TAŞLARINI TANITMAKTA VE SATIŞINI YAPMAKTAYIM.
ARZU EDERSENİZ filiz@art-insaat.com ADRESİNDEN ; GÖRÜŞMELERİ BAŞLATABİLİRİZ.

SAYGILARIMLA,
FİLİZ HÖKELEK www.artinsaat.com.tr

NOT : SIZE YANIT VEREN KIŞILERE DE MSG VERMEK İSTERİM : ETKİN OCAKLARINIZ VE KURUMSAL CALIŞMA SİSTEMLERİNİZ VAR İSE ; GÜZEL TÜRK TAŞLARINIZI MUTLAKA DEGERLENDIRMEK İSTERİM.
FİLİZ HÖKELEK

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mimar
Ilgilenen arkadaslar mail gonderebilirler..

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
selam az önce yorumunuzu gördüm bizim kendi mermer ocaklarımız var ilgilenirseniz tel 0326 6133898 05348838080 brlmustafakarakaya@qmail.com BALMAR İTHALAT İHRACAT ELMER MERMERCİLİK
brlmstfakrky

Yerleşim Türkiye / YskenderunMeslek Gyda
ben irandan yaziyorum buranin guzel taslarini mermer granit travertenlerini tum dunyaya satmak ve pazarlamak istiyorum iligilenenlere duyurulur

Yerleşim Yran / TebrizMeslek Saty? / Pazarlama