Arkadaşlar yaptığım araştırmalar sonucunda bu mermer işine girmeye karar verdim. Amerika'dayım ve mermer buraya sıfır vergiyle giriyormuş. bir kaç şirkete mail attım. eğer isterlerse katalogları göndereceğim. komisyonculuk yaparak çalışmayı düşünüyorum ancak şirketlere ulaşma konusunda güçlük çekiyorum. kimdir bu işin asıl büyük dağıtımcısı? bu insanlara nasıl ulaşırım. dış ticaret müsteşarlığından mermer toptancılarının iletişim bilgilerini talep ettim ama araştırdığımda ya alakasız şirketler ya da küçük dükkanlar çıkıyor. ne yapmalıyım?
Ben şu anda new york eyaletindeyim. buralara yakın bir toptancı bulabilirsem gidip ürünleri pazarlamak istiyorum. onun dışında mermer sektörü ile ilgili bilmem gerek birşey varsa bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum. benim bir satıcı olarak ne gibi bilgilere sahip olmam lazım? bu işi için doğru mermer hangisidir? şimdiden yardımınız için teşekkürler
Ben şu anda new york eyaletindeyim. buralara yakın bir toptancı bulabilirsem gidip ürünleri pazarlamak istiyorum. onun dışında mermer sektörü ile ilgili bilmem gerek birşey varsa bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum. benim bir satıcı olarak ne gibi bilgilere sahip olmam lazım? bu işi için doğru mermer hangisidir? şimdiden yardımınız için teşekkürler