Ana içeriğe geç

Diğer Konular

Keser Döner Sap Döner Bir Gün Olur Hesap Döner

BaşlatanosmanakkocaTarih09/03/2007 00:18:04Yorum0

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhabalar,sevgili arkadaşlar,
Bundan bir kaç ay önce tekrar hayata dönerek,sizlere,Targüb yani TARSUS GÜBRE FABRİKALARI AŞ nin ve Tar-grubun nasıl çökertildiğini anlatmıştım ve kendi ülkemde
ülkem için hiç sesimi çıkarmadan yıllarca 2004 ten beri sessiz kaldım.Ama şimdi görüyorum ki
demekki sabırın sonu selametmiş,ve ilahi adalet
yavaş yavaş tecelli ediyor.Daha düne kadar Mersin ilinde vali olan ve konya iline atanan
Atilla Arif Osman çelebioglu yaptıkları yanına kalacak sanarak hunharca katlettirtiği ve yoktan bahaneyle,yıktırdığı,[bir ay bayındırlığa geç dilekçe vermekten],657 kişinin çalıştığı ve milliservet olan fabrikalar grubunu 6 nisan 2004 tarihinde su dan bahaneyle yıktırıp Osman Akkoca nın hiçbir yerde özellikle mersin ili hudutları dahilinde iş yapmamasını baskı yaparak Mersin Osb ve Tarsus Belediye başkanlıgına tarafımızdan yapılan bütün işyeri açma ruhsatı müracaatları geri çevrilmiştir.Ve işte,bugün artık geç gelen adaleti anlatmak istedim ve işte o adalet ki bu
gün keserin sapının ilk kez döndüğünü görüyorum
ve Sayın Atilla Arif Osman çelebioğlunun merkeze
çekildiği haberini gazetelerde okudum,darısı bu işe siyaseten karışan baskı yapmış bürakrat,ve siyasetçilerin başına!!
Mucit

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Sanayici
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum