Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Bulgarıstan Vızesıyle Hollanda

Başlatankerem06ankTarih25/03/2010 21:25:37Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
slm arkadaslar bende bulgarıstan vızesı var bununla hollandaya nasıl gecebılırım yardımcı olursanız sevınırım
ek

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye170 yazı
Selamlar.

Simdi bulgaristan ogrenci vizesimi var ? bulgaristan calisma vizesimi var ? oturma iznimi var ? turist vizesimi var ?

Ilk once vizenin netligi konusunda bilgi verirseniz ben size gerekli aciklamayi yapabilirim

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye979 yazı
vıze pasaportta olur buda demekkı bg dısında hıc bır ulkeye gıremezsın.
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye170 yazı

hayir dogru degil vize ye gore degisir. ogrenci vizeleri sadece o ulkeye ait olur baska ulkeler gezemezsin. uzun donem vize olur bu vize her yere girmenize izin verir cunku bulgaristan Shangen ulkeleri icindedir. turistik vize shangen kapsaminda 90 gun verilir onunla da her yere gidebilirsizni gibi gibi diye uzar gider ! o yuzden gidip gidemeyecekleri vize tipine gore degisir !!!!

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye979 yazı
sevgılı kardesım bg shengen bolgesıne dahıl degıldır 2011de dahıl olma durumu soz konusu ayrıca uzun surelı vıze dıye bır sey yok d vızesı vardır bu durumda ıse sızın d vızenıze degıl, d vızenıze ıstınadan bulundugunuz ulkenın vermıs oldugu yıllık yada 6 aylık kımlık kartı gecerlıdır eger bu kımlık kartınız tıcarı yada egıtım ıle alakalı ıse yıne gıtmenız mumkun olmayacaktır ancak kımlık kartlarınızda famıly member ıbaresı yanı aıle bırlesımı soz konusuysa gıdebılırsınız aksı halde bulundugunuz ulkeden, gıdecegınız ulkenın vızesını almanız gerekecektır bu vızeyı ıse rahatlıkla alabılırsınız sorun cıkmaz.
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye12 yazı
evt lastottoman bey dogru soyluyor.Bulgaristan Shengen de degil 2011 den sonra belli olacak nezaman girecegi oyuzden de C, D vize niz de olsa bulgaristandan baska ulkeye giremezsiniz. Ben 9 yildir Bg deyim 4 yillik evliyim. Ingiltereye gitmek istedim Ingitere benden Vize istedi. ama diger avrupa ulkelerine rahatlikla gidebiliyorum. Evlilik cuzdaninin ingilize tercumasi ile bana dolasma hakki taniyorlar

Yerleşim Bulgaristan / PlovdivMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye84 yazı
merhabalar vize sorununuz var ıse vizenizi sengen vizenızı bız alırız
tel.05392402814
kayseri

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Dany?manlyk
Üye113 yazı
hayir gidemezsiniz
Ticaret, saygı duyulması gereken bir savaş gibidir Ana strateji doğruysa yapılacak sayısız taktik hata bile başarıyı engelleyemez
Robert E Wood

Bir malı, kusurunu söylemeden satmak, hiç kimseye helal olmaz Malın bu kusurunu bilene de, onu söylememek helal olmaz

Hadis-i Şerif

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ticaret
Üye114 yazı
Merhaba Arkadaslar,
Biraz gercekci olalim. Bugun shengen vizesi almak kolaymi ki aliriz diyorsunuz..Ve ilk shengen vizesi muracatina sahislarin kendisi muracaat etmesi gerekir.
Is yapacaz diye basklarinin umutlari ile aynamayalim lutfen..

Well Woodlinx Indonesia
CEO
Serefhan Temiz

Yerleşim Endonezya / JakartaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye250 yazı
gerçekten tuhaf..shengen vizesi almak o kadar kolaysa bana ve personellerime 10 tane alırmısın bizi hiç yormadan :)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye17 yazı
sayin cembenzes avrupa ulkelerine esinizle birlikdemi gonderiyolar yoksa yalniz mi?
yalniz ben gidememistim de bunu sormak istedim
iyi gunler
tuncer

Yerleşim Bulgaristan / BurgasMeslek Serbest meslek
Üye762 yazı
1.Bulgar vizesi ile Schengen Bölgesine giremezsiniz,

2.Türkiyede Schengen vizesi alırım diyenler sadece bu işin evrak altyapısını hazırlayan acentelerdir.Bu acenteler genelde konsolosluk yetkilileri ile haşır neşir oldukları için vize almanız kolay oluyor.Başvuru sırasında da sadece gerekli olursa sizi çağırıyorlar.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat