Ana içeriğe geç

Diğer Konular

Allah Aşkına Bu Kosgebden Anlayan Ve Bilen Varmı

BaşlatanmerammTarih26/02/2007 12:34:00Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
arkadaşlar merhaba herkeze kolay gelsin ben bu kosgeb.gov.tr den hiç bir şey anlamadım ve ikincisi nasıl bir destek alınabilinir bunu bilen ve ilgilenen var ise emin olun ihtiyacım var memleketimizee okadar krediler hibeler geliyor veriliyor ama bunlardan küçük işletmenler ve kobilerin nekadar haberi var ?
ne olursan ol yinede gel

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yazar997 yazı
Sitesi çok karışıkmış. Telefonla ararsan bilgi vereceklerdir.

Benim hatırladığım bir formları var, onu doldurup projenle beraber gönderiyorsun.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye7 yazı
arkadaşım;kobi kredileri hakkında biraz bilgim var.Şu anda türkiye'ye avrupa fonlarından gelen hibe ve krediler var.Ancak bu kredilerden yararlanabilmek çokta kolay değil.Neden dersen ;öncelikle üretim yapıyor olman lazım.Ve ticaret odasına kayıtlı olman lazım.Diğer alanlar ise çok sınırlı.Kalkınmada öncelikli illerde iş yapıyorsan nispeten daha kolay .Birde tarım ürünlerinin depolanması , ambalajlanması gibi konularda kredi veriyorlar.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye7 yazı

arkadaşım;kobi kredileri hakkında biraz bilgim var.Şu anda türkiye'ye avrupa fonlarından gelen hibe ve krediler var.Ancak bu kredilerden yararlanabilmek çokta kolay değil.Neden dersen ;öncelikle üretim yapıyor olman lazım.Ve ticaret odasına kayıtlı olman lazım.Diğer alanlar ise çok sınırlı.Kalkınmada öncelikli illerde iş yapıyorsan nispeten daha kolay .Birde tarım ürünlerinin depolanması , ambalajlanması gibi konularda kredi veriyorlar.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf