Yazar Toplam 119 yazı |
|
Özgür141 Yeni Üye Toplam 2 yazı | 24/04/2002 : 14:50:31 ![]() düsmedi taşım düşmedi taşım Taşımı ağaç yedi Taşımı isterim taşımı isterim Tabi ki Orhan Veli başka nedenir ki Teşekkürler böyle bir şiir ile bize ulaastıgınız için Yerleşim : / Eskişehir | Meslek : Tiyatrocu |
leventiscan Üye Toplam 64 yazı | 24/04/2002 : 17:51:48 ![]() Aramıza hoşgeldiniz.Sanatçı ruhlu kişileri de aramızda görmek büyük mutluluk verici.Sizi, hiç yabancı gelmeyecek-belki de çok sevdiğiniz-bir şiirle selamlıyorum... ESKİLER ALIYORUM Eskiler alıyorum Alıp yıldız yapıyorum Musiki ruhun gıdasıdır Musikiye bayılıyorum Şiir yazıyorum Şiir yazıp eskiler alıyorum Eskiler verip Musikiler alıyorum Bir de rakı şişesinde balık olsam Orhan Veli Kanık Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Öğrenci |
leventiscan Üye Toplam 64 yazı | 24/04/2002 : 17:54:38 ![]() Cımbızlı Şiir Ne atom bombası Ne Londra Konferansı Bir elinde cımbız, Bir elinde ayna; Umurunda mi dünya! Orhan Veli Kanık Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Öğrenci |
e_sevencan Yeni Üye Toplam 3 yazı | 24/07/2003 : 13:26:47 ![]() e_sevencan Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : serbest |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |