113 yazı 27/02/2010 : 02:14:56 Bilgilerim Email Arkadaş Ol Alıntı Yorumu Şikayet Et
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Kamu sektörü Sayfanın Üstü ^
aybar1726
Yeni Üye
Toplam 65 yazı 27/02/2010 : 03:28:13 Bilgilerim Email Arkadaş Ol Alıntı Yorumu Şikayet Et
mrhb.öncelikli olarak tam 8 yıl türkiyenin büyük tekstil firmalarında yöneticilik yapmış biri olarak.sana bikaç şeyden bahsetmek istiyorum.şuan inan merter piyasasından ürün alanların çoğu anadoluda iş yapıyor.çünkü istanbulda marka ve mağaza çok.şuan mango mağazasında bile 3 tlye ürünler satılırken bu işi istanbulda yapman ve henüz çoğu tekstil üzerine bağlantın olmaman senin için daha işin başındayken büyük bi zorluk.sana bağşantılarım var vs.diyen çoğu kişiyede inanma.bu devirde kim kime bi çıkarı olmadan yardımcı oluyor.sen böyle mağaza açmak istiyorum diye yazmışsın haliyle çok kişi başına üşüşür.benim sana tavsiyem paranı hemen mağazaya açma mağazacılık uygun ürünü alıp mağazaya koymaktan ibaret değil.bence sanada uyarsa ilk önce şöyle çalışabilirsin.istanbulda uygun fiyata belirli ürünler ak ama çok miktarda değil.(emitasyon)ve bu ürünleri tanıdıklar vasıtasıyla internet ve tlf yoluyla anadoludaki yerlere toptan satışını yap emin ol bu iş sana daha zevkli gelecek ve mağaza açma gibi büyük maliyetten kurtulcan ve o para cebine kalacak.Ve bununla beraber piyasayıda daha iyi öğreniceksin.ozaman istersen mağazanı açarsın belki bilemezsin anadoluya yaptığın ticaretler sonunda daha iyi bi pazar öğrenerek mağazanı daha başka yerde açarsın türkiyenin çeşitli yerlerinde mağazacılık anlamında görev yapmış olarak.buralardaki potansiyellere şaşar kalırısn.örnek:istanbulda 3.5 tl ye satılan bi t-shırtun anadoluda 44.90 çok rahat satıldığını biliyomusun e sen 5 al 20 ye mağazalara sat.peki istanbulda 5 e aldığını 20 ye satta görelim.ama özel tasarım ürünleri satıcam diyosan o ayrı.msn im
barisrodi@hotmail.com sana ürün tedariki hakkındayardımcı olamam ama mağazacılık ve anadolu piyasası hakkında yardımcı olabilirim.şimdiden kolay gelsin.
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil Sayfanın Üstü ^
nayim
Yeni Üye
Toplam 95 yazı 27/02/2010 : 13:46:22 Bilgilerim Email Website Arkadaş Ol Alıntı Yorumu Şikayet Et
aybar ben sana vereyim iş 3 tlye diktir can abim bırak ben satarım sadece diktir
Toplam 102 yazı 27/02/2010 : 16:11:27 Bilgilerim Email Website Arkadaş Ol Alıntı Yorumu Şikayet Et
-------------------------------------------------------------------------------hircintextilci-
aybar arkadaşım çok saçmalamışsın be
anadoluda bır magazanın aylık kırasınında 10 bın ıle 20 bın tl oldugunu bılıyormusun
gıt van a dukkan tutmaya kalk bakayım tuta bılcen mı ????????
kaçakçılık var orda zaten ırandan surıyeden çok ucuza mal getırıp ıstanbulada verıyorlar sen merak etme sen mudurluk yapmışsın sadece masa başı otrmuşsun etrafı takıp etmemışsın hangı ulkeye mal gıdıyor han gı ulkeden gerı gelıyoır..
boş konuşma ben 8 ulke ıle tıcaret yapıyorum
kımseye guvenme demekle doğru demışsın ama sana hıç guvenmesın bence işe başlamadan batar :)))
Toplam 95 yazı 03/03/2010 : 02:06:54 Bilgilerim Email Website Arkadaş Ol Alıntı Yorumu Şikayet Et
mangonun topa tutması gerek ama neyse :)) markaları ağza alırken bile dikkat et müdür bey dimi hırçınım can abim 3 tlye mango diyo