Ana içeriğe geç

Diğer Konular

İktidar Mı Güzellik Mi

BaşlatanincididariYayınlandı

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı79 katkı
Profil alanıGrafiker
Profil konumuİstanbul, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

"Kadınlar karizma ve iktidar sahibi erkekleri çirkin bile olsalar beğenebilirler.Hatta bazen onları,popüler,genç,yakışıklı şarkıcılara bile tercih edebilirler. Ne var ki,tersi doğru değildir. Bir kadın çirkinse istediği kadar güçlü ve iktidar sahibi olsun, bir erkek kolay kolay onunla birlikte olmak istemez. Tabii parası varsa durum değişebilir"
Üstteki yazı Ayşe Arman'ın bir röportajından alıntıdır.
Bu yazı üzerine bende kendi fikirlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Hatta küçük bir araştırmada yaptım.
Bir erkek arkadaşım ki bu beyde karizmatik ve iktidar sahibi erkek grubundan meziyetlerine kültürlü,eğitimli ve bilgiliyide ekleyebiliriz. Şöyle diyor
"Biz eğitimli erkekler çevremize farklı gözlerle bakarız. Bir resme bakarken,bir kitap okurken,bir ev alırken benim değer yargılarım farklıdır. Hepsinde özellikler,detaylar,kalite ararım değerli olsun isterim. Bir kadınada bakarkende durum aynı kalitenin yanında güzellikte ararım. Çünkü ben iyisini hak ediyorum."
Yine aynı gruptan başka bir arkadaşım
" Ben şu şu özelliklere sahibim tabikide iyisini,güzelini,bakımlısını tercih ederim."
Yani genel olarak aldığım cevap kadın güzel olucak,akıllı olucak,yetenekli olucak,birazda paralı olursa fena olmaz hani. bu arada bu soruyu sorduğum beyler yaşını başını almış, Yani genel olarak aldığım cevap kadın güzel olucak,akıllı olucak,yetenekli olucak,birazda paralı olursa fena olmaz hani. bu arada bu soruyu sorduğum beyler yaşını başını almış, Peki bir kadın bir erkekten ne ister. Bu kadınında eğitimli, kültürlü belli bir alt yapıya sahip olduğunu düşünelim. Bu sıralamalardan sonra biraz ukalalık olucak ama bu soruyu ilk kendime yönelttim.
Ben yakışıklı bir beyle tabiki birlikte olmak isterim. Göz zevkimi okşaması önemli ama hayati değil açıkcası.çok paralı olmasıda önemli değil. Eğitimi,mesleği yani etiketide bir yere kadar önem taşır. Dürüst olmak gerekiyorsa ilk tanıştığım erkekte etiket,yakışıklılık ilk baktığım şey oluyor ama dedim ya önem teşkil etmiyor. Dürüstlüğü,insanlığı,duygusallığı,sevgisi,ilgisi ağır basıyor tanıdıkça. Paylaşımlarda da eksiklik yok ise banane göbeğinden,parasından,karizmasından.
Arkadaşlarımda (bayan arkadaşlarım) hemen hemen aynı cevapları verdiler. Tabiki parası olmalı,yakışıklı olmalı diyenlerde var.
Sonuç olarak düşüncem ERKEKLER EGOLARINI,KADINLAR DUYGULARINI tercih ediyor.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Grafiker
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 1.236Profil alanı DanışmanlıkProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Profil bağlamını gör →
Yanlis hatirlamiyorsam Napolyon'a sormuslar;
-Sizin para icin savastiginizi soyleminize karsilik Ingilizler onurlari icin savastiklarini soylemisler. Bu duruma ne diyorsunuz?
Napolyon cevaplamis;
-Herkes kendinde olmayani elde etmeye calisir ve bunun icin savasir!
Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 79Profil alanı GrafikerProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Profil bağlamını gör →
Savaşılan şey duygulara sahip çıkmak ise sözüm yok...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet