Antalya dan Minik Dev Üretim ve Pazarlama
email:mdkerimg@hotmail.com veya mdkerim@gmail.com

| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - abidin05 iyi güzel de m.kerim abi biz burda tanıtım yaptık hatta sana cok özel kır çicek bamyasıda gonderdık bır cevab alamadık bende bu konuda üzgünüm. |
Yazıyı gönderen - candeniz selamlar mdkerim bey.yanilmiyorsam taze meyve sebze isiyle de ugrasiyorsunuz dogru mu?Ben su an Rusyadayim.Moskovada tanistigim Azeri dostlarim benden meyve ve sebze talebinde bulundular.Bu arkdaslar halihazirda moskova halinde yerleri olan dostlarimiz.. Bu konuda fikrinizi almak isterim..kolay gelsin selamlar Cantepli@hotmail.com |
Yazıyı gönderen - mdkerim 500 Koli Dolphin Marka muayene eldiveni bulunmaktadır.Kolisinde 100 adetli 20 paket bulunmaktadır.(1 Koli 2000-Ad) Koli fiyatı 50+kdv dir.İlgilenenlerin aşağıda belirtiğim email ve cep tel ile irtibat kurabilirler.Herkese hayırlı işler. mdkerim@gmail.com 0507-2824413 Minik Dev Üretim ve Pazarlama |
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - huyhuyhuy
ÜRÜN SATILMIŞTIR......... Dolphin marka bez maske 3 çizgili,buruntelli,lastikli şeklinde elimizde bulunmaktadır.500 koli elimizde bulunmaktadır..Koli fiyatımız 50+kdv dir.Teslim Yeri Konya dır.1 Koli adedi ise 1000 ad.dir. Minik Dev Üretim ve Pazarlama Cep Tel:0507-2824413 email:mdkerimg@hotmail.com veya mdkerim@gmail.com dan Birisinde 1000, tanesi 50 tl diğerinde , 2000 tanesi yanlışlık mı var yoksa ucuzladı mı? |
Yazıyı gönderen - perkusyon Sn. Md.Kerim Dolphin muayene eldiveni şu anki fiyatınız nedir? hangi çeşitleriniz vardır? (small, medyum, large)Teslim izmir olabilirmi? Ambalaj satan firmaya fiyat vereceğim. |
Yazıyı gönderen - mdkerim Elimde 1000 (binton) Kiraz çekirdeği bulunmaktadır.Şu an kurutulmakdır.İlgilenen arkadaşlarımızın aşağıdaki email cep telefonumdan arayabilriler. Minik Dev Üretim ve Pazarlama Email:mdkerim@gmail.com mdkerimg@hotmail.com cep tel:0507-2824413 |
Yazıyı gönderen - sraeyl arkadaşım ben şuna inandım.bu sayfaya yazanların beş parası yok satış yapmaya veya ürün almaya niyetleride yok. adamlara 1500 adet 15 tl'ye babet satmak istedim bir kişi yazı yazmadı .bu arada babetlerin piyasa değeri şu anda adedi 24 lira . ertesi gün adamın biri bir ilan verdi 1500 adet babet arıyorum diye.elimde 200 adet orjınal markalı çanta var yazdım kimse cevap vermedi. birisi ilan veriyor bayan çantası arıyorum diye. saçma sapan bir şey . ben sahibinden.com'da dünya kadar ticaret yapıyorum. dün mesala 1500 adet bayan pantalonu aldım 8 tl den 3 saat sonra 9 tl'den sattım. |