Kevec projesi bir vatan projesidir. Aslında bunu ben tek yapamam sadece gönüllülük usulüyle yapılacak birşeydir. Ben sadece buna isim verdim ve geliştirmek için sizden destek arıyorum. Ben BOŞ bir temeli attım sizden sadece bir çivi çakmanızı istiyorum.
Ülkemizin alehine yapılan abd ve birçok avrupa ülkesindeki asılsız şeylere karşı sanal dünyada yapılacak bir savunma topluğu kurmak istiyorum.
Örneğin arapca bilen birisi arabistan sitelerine girip yada forum sitelerine girip inceden inceye bu sözde soykırımın türklere değil müslüman dünyasının son halifeliğini yapmış osmanlıya yani müslümanlara yapılmış bir olay olduğunu anlatırken.
Türkmence bile birisi oranın forum ve diğer sitelerinde bu olay türkiyeye değil türk ırkına yapılmış dolayısıyla türmenlerede yapılmış bir suçlamadır diyecek.
Başka gruplarda en iyi savunma saldırıdır anlayışıyla biz böyle bir soykırım yapmadık diğe savunmak yerine yani kendimizi savunmak yerine karşı saldırı yapacak ve gerçek olan anadolu ve hocalı türk soykırımını anlatacak.
Ama bu olaylar direk değil ince ince gerçek bir propaganda gibi yapılacak... Müslüman ve türk dünyasını bu olayın içine çekerek destek vermelerini kamu halkı oluşturmaya çalışacağız.
Bize ihtiyaç, tarihten anlayan, internetten anlayan, yazılımcı, müslüman ve türk devletlerin konuştukları dilleri bilen kişiler kısacası ülkesini, ırkını ve dinini seven herkes lazım...
Kendimizi türk sitelerinde kendimize anlatmıyacağız. bir arap ağzından araplara anlatacağız....
VS VS VS
sizden de destek arıyorum. fikir bazında.
Uygun Fiyata Otel Arayanlar Benimle irtibata geçsinler.