Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
GÜRCİSTANDA KOYUN FİYATIYLA ALAKALI BİLGİ SAHİBİ OLAN ARKADAŞLARIN YARDIMINA İHTİYACIM VAR.50kg VE ÜSTÜ ERKEK OLACAK.ORTALAMA Bİ FİYAT VEREBİLİRSENİZ SEVİNİRİM.TEŞEKKÜRLER
tesekkur ederim. geçmişte yaptığım işler olduğu için vakıfım konuya merakımdan sordum. ama gurcistan gelişme ivmesi çok hızlı olan bir ülke oldugunu dusunuyorum. ve burada tarım ve hayvancılığın geleceğin işi oldugunu dusunuyorum.....
SATILIK KURBANLIK OZEL SECILMIS ERKEK 2 - 2.5 YASINDA 40 KG. TUM AVRUPA ULKELERI CIF TESLIM 295USD /TANESI TURKIYE -IRAN-IRAK -SURIYE -LIBYA SATISLARIMIZ DEVAM ETMEKTEDIR.. ORGIN / YUNANISTAN - GURCISTAN - BULGARISTAN DINCER ALBAYRAK +86 13922143134 dinceralbayrak@yahoo.co.uk dincer_albayrak@hotmail.com skype : dinceralbayrak GLOBAL EAGLE GROUP
Gürcistanda fiyatları belirleyen sürü sahibi ve çobandır.En son 5-6 gun once sürüleri bizzat ziyaret ettik.Zaten dağlara kar geldiği için hayvanlar dağdan aşağı indirildi.Canlı hayvanda ( küçük baş ) KG fiyatı eğer ödeme peşin olursa 3-3.5 dolar cıvarında oynuyor.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.
Yazı 2010 3 ayında yazılmış ama yorum yapanlar devam ediyor. Bende katılıyım ben türkiye şartlarına uygun kurban olabilir ve satılabilir konumdaki hayvanları büyükbaş veya küçükbaş peşin fiyata arıyorum. İster mailime isterseniz buraya yazın görüşelim. Para ödenmeden önce türkiye içinde nerede olursa olsun standartlara uygun konumda teslim alır ve parası peşin verilir. Bu ilan sürelidir.
AABCI / TANE FIYATI BU AYRICA FIYAT KONUSUNDA SUANDA FIYATI TABAN FIYATA CEKTIK TANESI 295USD CIF MERSIN MALI YUNANISTANDAN GONDERIYORUZ
SATILIK KURBANLIK OZEL SECILMIS ERKEK 2 - 2.5 YASINDA 40 KG. TUM AVRUPA ULKELERI CIF TESLIM 295USD /TANESI TURKIYE -IRAN-IRAK -SURIYE -LIBYA SATISLARIMIZ DEVAM ETMEKTEDIR.. ORGIN / YUNANISTAN - GURCISTAN - BULGARISTAN DINCER ALBAYRAK +86 13922143134 dinceralbayrak@yahoo.co.uk dincer_albayrak@hotmail.com skype : dinceralbayrak GLOBAL EAGLE GROUP
KURBANLIK SIGIR KILO FIYATIMIZ BULGARISTAN CIF 2.95EURO YUNANISTANDAN TURK LIMANLARI TESLIM CIF 3.25 EURO / KG 2 YASINDA VE 600-800KG ARALIGINDA ROMANYA VE GURCISTAN TOSUNLARIDIR..
merhabayin arkadaslar.bulgaristandan kuzu vea koyun inek dana isteyen varsa beni arasin nekadar lazimsa sorun deil.fiatlarda uygun ilgilenen arasin.+3590899389979.
Gürcistandan 10000 adet 30 ila 40 kg arasında canlı koyun almak istiyorum .. tane fiyatını yada kg fiyatı ile bilgisi olan arkadaşlar yazarlasa sevinirim..
Arkadaşlar Gürcistanda koyun/koç fiyatları 100-150 tl arasındadır..Biz Gürcistan bağlantılı çalışıyoruz sürekli.Ortağım gürcistanda yaşıyor..Eğer buraya ithal prosedürlerini hallederseniz devlet tarafında canlı hayvan ithal izinlerini alabilir sermayenizi netleştirirseniz..Gürcistandan koç/koyun ve diğer tüm ürünleri temin edebilir sizinle görüştürür ticaretinize aracılık yapabiliriz.
Yazıyı gönderen - kasap07 gurcıstan ve ukraynada koyun fıyatları 10-20 usd
buyuk baş hayvan 300-500 usd arası
kurban zamanı ıran ve surıyeden kaçak doğu ya gelır ordan da batıda satılır ve fıyatları 6000 tl arasında sız hesap edın artık
Referans bağlamı1 alıntı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
acil ukraynada romanov sky ve merinos koyun pesin para alim yapilacaktir ...alimlar ukraynada elden pesin yapilacaktir kilo ve adet fiyati verecek arkadaslarla ukraynada gorusulur...
koyun dediginiz yaklasik 10 aylik kuzular canli agirligi 40 ile 50 kg arasi geliyor gurcustanda 10 aylik kuzulari daga buyuk agirlikta temin edebilirim diyen yalan soyler inanmayin kurban bayram oncesi bu hayvanlarin fiyati 100 $ dan baslar tabiki nakliye bakim saklama gumruk evraklari saglik belgeleri giderleride artisi eger daga detayli bilgi isterseniz yazablirim
GURCISTAN DA HAYVANCILIK YAPACAKLAR ICIN KARADENIz KENARINDA 1027 DONUM - 2 TARAFI ORMAN LA CEVRILI SULU DUZ TARLALAR//elektrik-su yo 365 gun acik.. 12 ay hayvan otlayabilir..kar -don cok az....2-3 sefer misir-sebze tarimi yapilabilir,, senede 6-8 000 ton silaj alinir Poti limani arkasinda denize 20 lm de ana ypla-+Tiflis baku 3 km de isteyenlere resimleri yollanir..resmi tapulu-kadastrol planli +995599567980
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz