Azerbaycan Bakü'de Ticaret & Yaşam - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Azerbaycan Bakü'de Ticaret & Yaşam
 1 

volkanturan
Yeni Üye

Toplam 25 yazı
06/03/2010 :  16:41:14 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

Değerli Arkadaşlar ;
Azerbaycan &Bakü Hakkında bilgi ve birikimlerinize ihtiyaç duymaktayım. Yakın zamanda Bakü ye yerleşmeyi düşünüyorum . 20,000 TL civarında bir sermayeye sahibim Şimdilik öngörüm Pişmaniye , KestaneŞekeri , Özel Çikolata ağırlıklı bir dükkan açıp perakende ve toptan satış yapmak yönünde . Herkezin fikrine ve tecrübesine ihtiyacım var. Kurmak İstediğim İş yeri Esnaf tarzında olacagından azerı ortak almam gerekmektemidir.Kısacası cok fazla bılgım yok Azerbaycan ile ilgili turkiyeden mal getirme proseduru nedir . Konuya ilişkin bilgisi olanlar MSN ve MAİL adresim volkanturan@windowslive.com ekleye bilirsiniz SAYGILARIMLA

Yerleşim : Türkiye / Kocaeli
mikailhesenli
Yeni Üye

Toplam 5 yazı
13/09/2011 :  15:51:17 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
sayin volkan bey
burda not etmiş olduğunuz gibi bakuye yerleştinizmi bilmiyorum amma arzu ederseniz numarmadan ban ulaşabilirsiniz. azerbaycanla ilgili her türlü konuda yardimci olabilirim.
hürmetle
mikayil hesenli
00994557188272
mikailhesenli

Yerleşim : Azerbaycan / Baku  |  Meslek : İthalat / İhracat
ekrem aras
Yeni Üye

Toplam 23 yazı
15/09/2011 :  22:23:22  Alıntı
evet sürekli hörmet etmek gerekiyor

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Matbaacı
ferdikoc
Yeni Üye

Toplam 34 yazı
18/09/2011 :  10:54:34  Alıntı

volkan abi halen eski yazılarımı yolluyorsun yoksa sistem kendimi yolluyor ?
ticaret

Yerleşim : Türkiye / Zonguldak  |  Meslek : Diğer
azerbaycan irfa
n

Yeni Üye

Toplam 26 yazı
19/09/2011 :  14:19:19  Alıntı
kardes burada 20.000 tl ile is yapip ayakta kalacagini dusunursen yanilirsin. parana yazik

Yerleşim : Azerbaycan / Baku  |  Meslek : Tekstil
Saribala
Yeni Üye

Toplam 20 yazı
21/09/2011 :  16:03:12  Alıntı
Volkan bey, oncelikle iş kurmak gibi bir düşüncüniz dolayısı ile Sizi tebrik ediyorum. Baküde bir iş kurmak için fırsatlar vardır . Ama bu para ile zor bir az. Kaybetme riski çok yüksek. İhtiyac duyulan çok kar bırakan alanlar vardır. Tabi serameyenin çıtasınl kaldırmak şartı ile. Başarılar.
Bilgiyi paylaşmak kadar güzel bir şey var mi..

Yerleşim : Azerbaycan / Baku  |  Meslek : Muhasebe
meh_86
Üye

Toplam 103 yazı
21/09/2011 :  20:13:36  Alıntı
Sn;seribala Çok kar bırakacak alanlar var dediniz.Lütfen konuyu birazdaha açabilirmisiniz...

Selamlar

Yerleşim : Türkiye / Hatay  |  Meslek : Tekstil
Saribala
Yeni Üye

Toplam 20 yazı
22/09/2011 :  07:16:46  Alıntı
Azerbaycanda şu anda ihtiyac duyulan ve çok para kazandıran alanlardan bir kısmı: Fast Food, Pizza land, Burger King gibi ve s.
Çocuk kreş, egitim
İkinci el araba satışı

Saribala
Yeni Üye

Toplam 20 yazı
22/09/2011 :  09:58:02  Alıntı
Çok iyi yarlanmış tekstil ürünler iyi iş yapar. Burada onemli olan uygun model seçimidir. Bayan erkek fark ikisi de çalışır.

sahininsaat@liv
e.com

Yeni Üye

Toplam 10 yazı
29/09/2011 :  18:38:43  Alıntı
merhabalar. dokuzyıl kaldım o ülkede.madem bişeyler duymak istiyosunuz kesinlikle uygun bi ülke deyil.bence türklerin daha az olduğu bi ülke seçin.
hedef şuaralar afrika ve civarı olabilir.bahtın açık olsun.azerbaycanı çok zorlama orası artık bitti.

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : İthalat / İhracat
berkant_02
Üye

Toplam 122 yazı
30/09/2011 :  13:31:08  Alıntı
bende yorum eklim 2005 6 sene gittim geldim azerbaycana.parayi bukadar seven 2 dolar icin yuzsukluk yapan kisiligini ayaklar altina alan toplum daha gormedim.turk kardes falan hikaye madi cikarlari olunca seni soymaya bakarlar .turk adini duydukalrinda esitir paradir.heryerde nahcivanlilar var aliyev nahcivanli butun ust kadedeme insanlar genelde orali.yuksek kademede tanidin biri varsa is yaparsin yoksa.hicbir is yapamazsin yaptirmazlar .turkiyede para vermeden alabilcen bir evrak orda baya bir paradir .sunu bilin ne polis ne avukat ne ne baska bir kurum rusvet vermeden gorev alamaz bir ornek polis 20 bin dolar veriyor polis olmak icin eee bu parayi rusvetle kazancak her kurum boyle okuyupda okul bitipde is bulamazsin.ben simdi rusyadayim rusyada boyle ayni .gurcistanda rusvet yok tek alanada verene de 7 yil hapis cezasi var .
kendı haline biri işte

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Diğer
ferdikoc
Yeni Üye

Toplam 34 yazı
12/10/2011 :  10:56:43  Alıntı
sayın volkan turan o paraya ancak gezersin :)
ticaret

azerbaycan irfa
n

Yeni Üye

Toplam 26 yazı
21/11/2011 :  08:33:22  Alıntı
:))

Yerleşim : Azerbaycan / Baku  |  Meslek : Tekstil
lokman kaymaz
Yeni Üye

Toplam 43 yazı
21/11/2011 :  18:38:58  Alıntı
slm beyler o bölge ambalaj ve icecek isi nasil gider redbull nasil tüketiliyor oralarda
lokman kaymaz

Yerleşim : ALMANYA / Hamburg  |  Meslek : İthalat / İhracat
Saribala
Yeni Üye

Toplam 20 yazı
29/11/2011 :  13:46:43  Alıntı
redbull-bu işle girilmez buralara

casa
Üye

Toplam 125 yazı
03/12/2011 :  02:46:43  Alıntı
Azerbaycana gidin, yiyin için 1 hafta tatil yapın sonrada cennet vatanımıza dönün...

adoll
Yeni Üye

Toplam 8 yazı
04/12/2011 :  21:58:29  Alıntı
volkan krdsm sen hayellerini peşinden git içinde kalmasın ıyı araştırma yap paranı carcur etme allahtan sen iste akıllı ol allah yolunu acık etsın krdsm
ADNAN

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Danışmanlık
bahcekapili
Yeni Üye

Toplam 53 yazı
10/12/2011 :  01:02:59  Alıntı
ev tekstili grubunda dokuma kumaş üretimi gerçekleştiren firmamız
nevresim takımı yorgan uyku seti üretimi gerçekleştirmektedir toptan talepleri olan firmalara ve
toptan satış gerçekleştirmek isteyen firma sahipleri ile irtibata geçilebilecektir

bahcekapilitekstil@gmail.com

Yerleşim : Türkiye / Tekirdağ  |  Meslek : Sanayici
jugowatsvolkan
Yeni Üye

Toplam 7 yazı
13/12/2011 :  20:24:26  Alıntı
Bu yaziyi yazali neredeyse 1.5 sene olmus hala sistemde olmasina sasirdim acikcasi simdide okuyorum Evet Bakuye yerlestim Ama cok farkli bir is kolunda faaliyet gosteriyorum simdi adima kurdugum sirketimde bir turk 4 azeri kardesimle calsiyorum . yazinin icerisinde dalga gecen arkadaslarada morel verenlerede tesekur ediyorum

Yerleşim : Azerbaycan / Baki  |  Meslek : İthalat / İhracat
casa
Üye

Toplam 125 yazı
15/12/2011 :  02:43:09  Alıntı
Bizi boşver dikkat et hayat senle dalga geçmesin oralarda :)

ferdikoc
Yeni Üye

Toplam 34 yazı
10/01/2012 :  20:18:15  Alıntı
ilginc!!!!
ticaret

alikursat
Yeni Üye

Toplam 2 yazı
26/04/2012 :  11:13:44 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Sayin Volkan Bey siteyi hala takip ediyormusunuz bilmiyorum

Volkan Beyi bir yildir taniyorum.Son sekiz aydir muhendis olarakta firmasinda calisiyorum.2 yil once pismaniye satma dusuncesiyle geldigi Azerbaycan da ,suan insaat sektorunde turkiyeden mal getirmek lazim denildiginde akla gelen ilk isimlerden olmustur.Ilginctirki zamaninda bir pismaniyenin nasil getirlecegi konusunda bilgisi olmayan bir insan suan Tir bazinda mal cekme durumuna gelmis.Bence sifirdan baslayip bu noktaya gelmek azmin durustlugun sonucudur.
Basarinizi tebrik eder devamini dilerim.
www.tryapi.az
Azerbaycan / Baku

Azerbaycan da insaat mallarinin satisi

Yerleşim : Azerbaycan / Baku  |  Meslek : Satış / Pazarlama
v.turan
Yeni Üye

Toplam 3 yazı
26/04/2012 :  19:33:39 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Evet Kursatcim Zaman Zaman nerden ve nasil geldigimi hatirlamak icin sadece okuyorum Seninde bu yolda basarili ve guvenli giderek beni gececegine inancim tam :-)

grande
Yeni Üye

Toplam 66 yazı
26/04/2012 :  20:51:54  Alıntı
volkan abi telefon numaranı verirmisin msn adresim tcbdf@hotmail.com azerbaycanda bir iş kurmayı düşünüyorum sermayem aşagı yukarı 20 25 bin ne yapabilirim . telefonum 05364385967
herşey güzel olacak

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Diğer
vera aksesuar
Yeni Üye

Toplam 18 yazı
26/04/2012 :  22:05:50  Alıntı
volkan bey bakü de mobilya sektörü ile ilgili bilginiz varmı. paylaşırsanız sevinirim. orada bir mağaza açsak iş yaparmı. hangi segmentte daha çok talep var acaba. şimdiden tşk ederim azim ve kararlılığınızı tebrik ederim.

Yerleşim : Türkiye / Hatay  |  Meslek : İmalat
v.turan
Yeni Üye

Toplam 3 yazı
27/04/2012 :  06:36:16 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Vera Aksesuar Sorunuzu su sekilde cevapliyayim Evet Bakude molbilya konusunda ciddi pazar var Ancak tuketim egrileri ve zevkleri bizraz farklilik gostermekte bu farkliliklar anlasildiktan sonra basarilmamasi icin bir sebep yoktur. Ancak uretimi turkiyeden yapip buraya gondermekle ilgili sorunlar cikacaktir. Cunki Mobilya monopoldedir yani ithalatcisi bir kisidir. Uretimin burada yapilmasi benim kanimca daha isabetli bir karar olacaktir.

ENGİN BİLEN
Yeni Üye

Toplam 44 yazı
30/05/2012 :  17:12:02 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
çorumda çanta imalatı yapmaktayız azerbaycan piyasasına nasıl gireriz yardımcı olurmusunuz?

Yerleşim : Türkiye / Çorum  |  Meslek : İmalat
edincik su
Yeni Üye

Toplam 15 yazı
31/05/2012 :  14:10:35  Alıntı
tebrik ediyorum sizi volkan bey acaba bu iş kestane şekeri v.s moldova da tutar mı bilgisi olan var mı?

Yerleşim : Türkiye / Bandırma
kajmeram
Üye

Toplam 537 yazı
31/05/2012 :  23:24:38  Alıntı
Edıncık su bende moldovadayım bu carsamba stefan voda dayım arastırmamı ıstedıgın bıse varmı ?bende yenı sayılırım moldovada

Yerleşim : Türkiye / Ankara
irade
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
18/07/2012 :  15:57:29  Alıntı
Merhaba bizim de İstanbul'da ayakkabı atölyemiz var,Bakü'de ayakkabı satmak istiyoruz bilgisi olan varsa bize ulaşabilir mi...

Yerleşim : Azerbaycan / Bakü  |  Meslek : Diğer
RenaultTrucks
Yeni Üye

Toplam 28 yazı
24/02/2013 :  22:26:09  Alıntı
Bakü'ye Kütahya cinisi ***ürün. Bilenler olabilir Xaqani Ticaret Merkezinde bir dükkanımız vardı.Uzun süre işlettik. TR ye dönmek zorunda kaldık. az maliyetli bir dükkan ve Toptan şekilde yapılırsa kazanclı bir iş.
Daha iyisini görmediniz...

Yerleşim : Türkiye / Kocaeli  |  Meslek : Diğer

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

12.92 saniye.
17:27:56, 3 Aralık 2024, Salı

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2024 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım