Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Azerbaycan Bakü'de Ticaret & Yaşam

BaşlatanvolkanturanYayınlandıYorum61

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı25 katkı
Profil konumuKocaeli, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Değerli Arkadaşlar ;
Azerbaycan &Bakü Hakkında bilgi ve birikimlerinize ihtiyaç duymaktayım. Yakın zamanda Bakü ye yerleşmeyi düşünüyorum . 20,000 TL civarında bir sermayeye sahibim Şimdilik öngörüm Pişmaniye , KestaneŞekeri , Özel Çikolata ağırlıklı bir dükkan açıp perakende ve toptan satış yapmak yönünde . Herkezin fikrine ve tecrübesine ihtiyacım var. Kurmak İstediğim İş yeri Esnaf tarzında olacagından azerı ortak almam gerekmektemidir.Kısacası cok fazla bılgım yok Azerbaycan ile ilgili turkiyeden mal getirme proseduru nedir . Konuya ilişkin bilgisi olanlar MSN ve MAİL adresim volkanturan@windowslive.com ekleye bilirsiniz SAYGILARIMLA

Yerleşim Türkiye / Kocaeli
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
61 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 5Profil alanı İthalat / İhracatProfil konumu Baku, Azerbaycan

Profil bağlamını gör →
sayin volkan bey
burda not etmiş olduğunuz gibi bakuye yerleştinizmi bilmiyorum amma arzu ederseniz numarmadan ban ulaşabilirsiniz. azerbaycanla ilgili her türlü konuda yardimci olabilirim.
hürmetle
mikayil hesenli
00994557188272
mikailhesenli

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Ythalat / Yhracat
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 23Profil alanı MatbaacıProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
evet sürekli hörmet etmek gerekiyor

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Matbaacy
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 34Profil alanı DiğerProfil konumu Zonguldak, Türkiye

Profil bağlamını gör →

volkan abi halen eski yazılarımı yolluyorsun yoksa sistem kendimi yolluyor ?
ticaret

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Di?er
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 26Profil alanı TekstilProfil konumu Baku, Azerbaycan

Profil bağlamını gör →
kardes burada 20.000 tl ile is yapip ayakta kalacagini dusunursen yanilirsin. parana yazik

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Tekstil
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 20Profil alanı MuhasebeProfil konumu Baku, Azerbaycan

Profil bağlamını gör →
Volkan bey, oncelikle iş kurmak gibi bir düşüncüniz dolayısı ile Sizi tebrik ediyorum. Baküde bir iş kurmak için fırsatlar vardır . Ama bu para ile zor bir az. Kaybetme riski çok yüksek. İhtiyac duyulan çok kar bırakan alanlar vardır. Tabi serameyenin çıtasınl kaldırmak şartı ile. Başarılar.
Bilgiyi paylaşmak kadar güzel bir şey var mi..

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Muhasebe
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 103Profil alanı TekstilProfil konumu Hatay, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Sn;seribala Çok kar bırakacak alanlar var dediniz.Lütfen konuyu birazdaha açabilirmisiniz...

Selamlar

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Tekstil
Güven bağlamı

Profil bağlamını gör →
Azerbaycanda şu anda ihtiyac duyulan ve çok para kazandıran alanlardan bir kısmı: Fast Food, Pizza land, Burger King gibi ve s.
Çocuk kreş, egitim
İkinci el araba satışı

Güven bağlamı

Profil bağlamını gör →
Çok iyi yarlanmış tekstil ürünler iyi iş yapar. Burada onemli olan uygun model seçimidir. Bayan erkek fark ikisi de çalışır.

Güven bağlamı

Topluluk katkısı 10Profil alanı İthalat / İhracatProfil konumu Ankara, Türkiye

Profil bağlamını gör →
merhabalar. dokuzyıl kaldım o ülkede.madem bişeyler duymak istiyosunuz kesinlikle uygun bi ülke deyil.bence türklerin daha az olduğu bi ülke seçin.
hedef şuaralar afrika ve civarı olabilir.bahtın açık olsun.azerbaycanı çok zorlama orası artık bitti.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 122Profil alanı DiğerProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
bende yorum eklim 2005 6 sene gittim geldim azerbaycana.parayi bukadar seven 2 dolar icin yuzsukluk yapan kisiligini ayaklar altina alan toplum daha gormedim.turk kardes falan hikaye madi cikarlari olunca seni soymaya bakarlar .turk adini duydukalrinda esitir paradir.heryerde nahcivanlilar var aliyev nahcivanli butun ust kadedeme insanlar genelde orali.yuksek kademede tanidin biri varsa is yaparsin yoksa.hicbir is yapamazsin yaptirmazlar .turkiyede para vermeden alabilcen bir evrak orda baya bir paradir .sunu bilin ne polis ne avukat ne ne baska bir kurum rusvet vermeden gorev alamaz bir ornek polis 20 bin dolar veriyor polis olmak icin eee bu parayi rusvetle kazancak her kurum boyle okuyupda okul bitipde is bulamazsin.ben simdi rusyadayim rusyada boyle ayni .gurcistanda rusvet yok tek alanada verene de 7 yil hapis cezasi var .
kendı haline biri işte

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Güven bağlamı

Profil bağlamını gör →
sayın volkan turan o paraya ancak gezersin :)
ticaret

Güven bağlamı

Topluluk katkısı 26Profil alanı TekstilProfil konumu Baku, Azerbaycan

Profil bağlamını gör →
:))

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Tekstil
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 43Profil alanı İthalat / İhracatProfil konumu Hamburg, ALMANYA

Profil bağlamını gör →
slm beyler o bölge ambalaj ve icecek isi nasil gider redbull nasil tüketiliyor oralarda
lokman kaymaz

Yerleşim ALMANYA / HamburgMeslek Ythalat / Yhracat
Güven bağlamı

Profil bağlamını gör →
redbull-bu işle girilmez buralara

Güven bağlamı

Topluluk katkısı 125Profil alanı DiğerProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Azerbaycana gidin, yiyin için 1 hafta tatil yapın sonrada cennet vatanımıza dönün...

Güven bağlamı

Topluluk katkısı 8Profil alanı DanışmanlıkProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
volkan krdsm sen hayellerini peşinden git içinde kalmasın ıyı araştırma yap paranı carcur etme allahtan sen iste akıllı ol allah yolunu acık etsın krdsm
ADNAN

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 53Profil alanı SanayiciProfil konumu Tekirdağ, Türkiye

Profil bağlamını gör →
ev tekstili grubunda dokuma kumaş üretimi gerçekleştiren firmamız
nevresim takımı yorgan uyku seti üretimi gerçekleştirmektedir toptan talepleri olan firmalara ve
toptan satış gerçekleştirmek isteyen firma sahipleri ile irtibata geçilebilecektir

bahcekapilitekstil@gmail.com

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Sanayici
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 7Profil alanı İthalat / İhracatProfil konumu Baki, Azerbaycan

Profil bağlamını gör →
Bu yaziyi yazali neredeyse 1.5 sene olmus hala sistemde olmasina sasirdim acikcasi simdide okuyorum Evet Bakuye yerlestim Ama cok farkli bir is kolunda faaliyet gosteriyorum simdi adima kurdugum sirketimde bir turk 4 azeri kardesimle calsiyorum . yazinin icerisinde dalga gecen arkadaslarada morel verenlerede tesekur ediyorum

Yerleşim Azerbaycan / BakiMeslek Ythalat / Yhracat
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 125Profil alanı DiğerProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Bizi boşver dikkat et hayat senle dalga geçmesin oralarda :)

Güven bağlamı

Profil bağlamını gör →
ilginc!!!!
ticaret

Güven bağlamı

Topluluk katkısı 2Profil alanı Satış / PazarlamaProfil konumu Baku, Azerbaycan

Profil bağlamını gör →
Sayin Volkan Bey siteyi hala takip ediyormusunuz bilmiyorum

Volkan Beyi bir yildir taniyorum.Son sekiz aydir muhendis olarakta firmasinda calisiyorum.2 yil once pismaniye satma dusuncesiyle geldigi Azerbaycan da ,suan insaat sektorunde turkiyeden mal getirmek lazim denildiginde akla gelen ilk isimlerden olmustur.Ilginctirki zamaninda bir pismaniyenin nasil getirlecegi konusunda bilgisi olmayan bir insan suan Tir bazinda mal cekme durumuna gelmis.Bence sifirdan baslayip bu noktaya gelmek azmin durustlugun sonucudur.
Basarinizi tebrik eder devamini dilerim.
www.tryapi.az
Azerbaycan / Baku

Azerbaycan da insaat mallarinin satisi

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Saty? / Pazarlama
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 3Profil alanı İthalat / İhracatProfil konumu Baki, Azerbaycan

Profil bağlamını gör →
Evet Kursatcim Zaman Zaman nerden ve nasil geldigimi hatirlamak icin sadece okuyorum Seninde bu yolda basarili ve guvenli giderek beni gececegine inancim tam :-)

Güven bağlamı

Topluluk katkısı 66Profil alanı DiğerProfil konumu Ankara, Türkiye

Profil bağlamını gör →
volkan abi telefon numaranı verirmisin msn adresim tcbdf@hotmail.com azerbaycanda bir iş kurmayı düşünüyorum sermayem aşagı yukarı 20 25 bin ne yapabilirim . telefonum 05364385967
herşey güzel olacak

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 18Profil alanı İmalatProfil konumu Hatay, Türkiye

Profil bağlamını gör →
volkan bey bakü de mobilya sektörü ile ilgili bilginiz varmı. paylaşırsanız sevinirim. orada bir mağaza açsak iş yaparmı. hangi segmentte daha çok talep var acaba. şimdiden tşk ederim azim ve kararlılığınızı tebrik ederim.

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ymalat
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 3Profil alanı İthalat / İhracatProfil konumu Baki, Azerbaycan

Profil bağlamını gör →
Vera Aksesuar Sorunuzu su sekilde cevapliyayim Evet Bakude molbilya konusunda ciddi pazar var Ancak tuketim egrileri ve zevkleri bizraz farklilik gostermekte bu farkliliklar anlasildiktan sonra basarilmamasi icin bir sebep yoktur. Ancak uretimi turkiyeden yapip buraya gondermekle ilgili sorunlar cikacaktir. Cunki Mobilya monopoldedir yani ithalatcisi bir kisidir. Uretimin burada yapilmasi benim kanimca daha isabetli bir karar olacaktir.

Güven bağlamı

Topluluk katkısı 44Profil alanı İmalatProfil konumu Çorum, Türkiye

Profil bağlamını gör →
çorumda çanta imalatı yapmaktayız azerbaycan piyasasına nasıl gireriz yardımcı olurmusunuz?

Yerleşim Türkiye / ÇorumMeslek Ymalat
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 15Profil konumu Bandırma, Türkiye

Profil bağlamını gör →
tebrik ediyorum sizi volkan bey acaba bu iş kestane şekeri v.s moldova da tutar mı bilgisi olan var mı?

Yerleşim Türkiye / Bandyrma
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 537Profil konumu Ankara, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Edıncık su bende moldovadayım bu carsamba stefan voda dayım arastırmamı ıstedıgın bıse varmı ?bende yenı sayılırım moldovada

Yerleşim Türkiye / Ankara
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 1Profil alanı DiğerProfil konumu Bakü, Azerbaycan

Profil bağlamını gör →
Merhaba bizim de İstanbul'da ayakkabı atölyemiz var,Bakü'de ayakkabı satmak istiyoruz bilgisi olan varsa bize ulaşabilir mi...

Yerleşim Azerbaycan / BaküMeslek Di?er
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 28Profil alanı DiğerProfil konumu Kocaeli, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Bakü'ye Kütahya cinisi ***ürün. Bilenler olabilir Xaqani Ticaret Merkezinde bir dükkanımız vardı.Uzun süre işlettik. TR ye dönmek zorunda kaldık. az maliyetli bir dükkan ve Toptan şekilde yapılırsa kazanclı bir iş.
Daha iyisini görmediniz...

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Di?er
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet