Yeni Üye Toplam 25 yazı |
|
mikailhesenli Yeni Üye Toplam 5 yazı | burda not etmiş olduğunuz gibi bakuye yerleştinizmi bilmiyorum amma arzu ederseniz numarmadan ban ulaşabilirsiniz. azerbaycanla ilgili her türlü konuda yardimci olabilirim. hürmetle mikayil hesenli 00994557188272 mikailhesenli Yerleşim : Azerbaycan / Baku | Meslek : İthalat / İhracat |
ekrem aras Yeni Üye Toplam 23 yazı | 15/09/2011 : 22:23:22 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Matbaacı |
ferdikoc Yeni Üye Toplam 34 yazı | 18/09/2011 : 10:54:34 Alıntı
volkan abi halen eski yazılarımı yolluyorsun yoksa sistem kendimi yolluyor ? ticaret Yerleşim : Türkiye / Zonguldak | Meslek : Diğer |
azerbaycan irfa n Yeni Üye Toplam 26 yazı | 19/09/2011 : 14:19:19 Alıntı
Yerleşim : Azerbaycan / Baku | Meslek : Tekstil |
Saribala Yeni Üye Toplam 20 yazı | 21/09/2011 : 16:03:12 Alıntı
Volkan bey, oncelikle iş kurmak gibi bir düşüncüniz dolayısı ile Sizi tebrik ediyorum. Baküde bir iş kurmak için fırsatlar vardır . Ama bu para ile zor bir az. Kaybetme riski çok yüksek. İhtiyac duyulan çok kar bırakan alanlar vardır. Tabi serameyenin çıtasınl kaldırmak şartı ile. Başarılar. Bilgiyi paylaşmak kadar güzel bir şey var mi.. Yerleşim : Azerbaycan / Baku | Meslek : Muhasebe |
meh_86 Üye Toplam 103 yazı | 21/09/2011 : 20:13:36 Alıntı
Sn;seribala Çok kar bırakacak alanlar var dediniz.Lütfen konuyu birazdaha açabilirmisiniz... Selamlar Yerleşim : Türkiye / Hatay | Meslek : Tekstil |
Saribala Yeni Üye Toplam 20 yazı | 22/09/2011 : 07:16:46 Alıntı
Azerbaycanda şu anda ihtiyac duyulan ve çok para kazandıran alanlardan bir kısmı: Fast Food, Pizza land, Burger King gibi ve s. Çocuk kreş, egitim İkinci el araba satışı Bilgiyi paylaşmak kadar güzel bir şey var mi.. Yerleşim : Azerbaycan / Baku | Meslek : Muhasebe |
Saribala Yeni Üye Toplam 20 yazı | 22/09/2011 : 09:58:02 Alıntı
Çok iyi yarlanmış tekstil ürünler iyi iş yapar. Burada onemli olan uygun model seçimidir. Bayan erkek fark ikisi de çalışır. Bilgiyi paylaşmak kadar güzel bir şey var mi.. Yerleşim : Azerbaycan / Baku | Meslek : Muhasebe |
sahininsaat@liv e.com Yeni Üye Toplam 10 yazı | 29/09/2011 : 18:38:43 Alıntı
merhabalar. dokuzyıl kaldım o ülkede.madem bişeyler duymak istiyosunuz kesinlikle uygun bi ülke deyil.bence türklerin daha az olduğu bi ülke seçin. hedef şuaralar afrika ve civarı olabilir.bahtın açık olsun.azerbaycanı çok zorlama orası artık bitti. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : İthalat / İhracat |
berkant_02 Üye Toplam 122 yazı | 30/09/2011 : 13:31:08 Alıntı
kendı haline biri işte Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
ferdikoc Yeni Üye Toplam 34 yazı | 12/10/2011 : 10:56:43 Alıntı
sayın volkan turan o paraya ancak gezersin :) ticaret Yerleşim : Türkiye / Zonguldak | Meslek : Diğer |
azerbaycan irfa n Yeni Üye Toplam 26 yazı | 21/11/2011 : 08:33:22 Alıntı
:)) Yerleşim : Azerbaycan / Baku | Meslek : Tekstil |
lokman kaymaz Yeni Üye Toplam 43 yazı | 21/11/2011 : 18:38:58 Alıntı
slm beyler o bölge ambalaj ve icecek isi nasil gider redbull nasil tüketiliyor oralarda lokman kaymaz Yerleşim : ALMANYA / Hamburg | Meslek : İthalat / İhracat |
Saribala Yeni Üye Toplam 20 yazı | 29/11/2011 : 13:46:43 Alıntı
redbull-bu işle girilmez buralara Bilgiyi paylaşmak kadar güzel bir şey var mi.. Yerleşim : Azerbaycan / Baku | Meslek : Muhasebe |
casa Üye Toplam 125 yazı | 03/12/2011 : 02:46:43 Alıntı
Azerbaycana gidin, yiyin için 1 hafta tatil yapın sonrada cennet vatanımıza dönün... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
adoll Yeni Üye Toplam 8 yazı | 04/12/2011 : 21:58:29 Alıntı
volkan krdsm sen hayellerini peşinden git içinde kalmasın ıyı araştırma yap paranı carcur etme allahtan sen iste akıllı ol allah yolunu acık etsın krdsm ADNAN Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
bahcekapili Yeni Üye Toplam 53 yazı | 10/12/2011 : 01:02:59 Alıntı
ev tekstili grubunda dokuma kumaş üretimi gerçekleştiren firmamız nevresim takımı yorgan uyku seti üretimi gerçekleştirmektedir toptan talepleri olan firmalara ve toptan satış gerçekleştirmek isteyen firma sahipleri ile irtibata geçilebilecektir bahcekapilitekstil@gmail.com Yerleşim : Türkiye / Tekirdağ | Meslek : Sanayici |
jugowatsvolkan Yeni Üye Toplam 7 yazı | 13/12/2011 : 20:24:26 Alıntı
Bu yaziyi yazali neredeyse 1.5 sene olmus hala sistemde olmasina sasirdim acikcasi simdide okuyorum Evet Bakuye yerlestim Ama cok farkli bir is kolunda faaliyet gosteriyorum simdi adima kurdugum sirketimde bir turk 4 azeri kardesimle calsiyorum . yazinin icerisinde dalga gecen arkadaslarada morel verenlerede tesekur ediyorum Yerleşim : Azerbaycan / Baki | Meslek : İthalat / İhracat |
casa Üye Toplam 125 yazı | 15/12/2011 : 02:43:09 Alıntı
Bizi boşver dikkat et hayat senle dalga geçmesin oralarda :) Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
ferdikoc Yeni Üye Toplam 34 yazı | 10/01/2012 : 20:18:15 Alıntı
ilginc!!!! ticaret Yerleşim : Türkiye / Zonguldak | Meslek : Diğer |
alikursat Yeni Üye Toplam 2 yazı | Sayin Volkan Bey siteyi hala takip ediyormusunuz bilmiyorum Volkan Beyi bir yildir taniyorum.Son sekiz aydir muhendis olarakta firmasinda calisiyorum.2 yil once pismaniye satma dusuncesiyle geldigi Azerbaycan da ,suan insaat sektorunde turkiyeden mal getirmek lazim denildiginde akla gelen ilk isimlerden olmustur.Ilginctirki zamaninda bir pismaniyenin nasil getirlecegi konusunda bilgisi olmayan bir insan suan Tir bazinda mal cekme durumuna gelmis.Bence sifirdan baslayip bu noktaya gelmek azmin durustlugun sonucudur. Basarinizi tebrik eder devamini dilerim. www.tryapi.az Azerbaycan / Baku Azerbaycan da insaat mallarinin satisi Yerleşim : Azerbaycan / Baku | Meslek : Satış / Pazarlama |
v.turan Yeni Üye Toplam 3 yazı | Evet Kursatcim Zaman Zaman nerden ve nasil geldigimi hatirlamak icin sadece okuyorum Seninde bu yolda basarili ve guvenli giderek beni gececegine inancim tam :-) Yerleşim : Azerbaycan / Baki | Meslek : İthalat / İhracat |
grande Yeni Üye Toplam 66 yazı | 26/04/2012 : 20:51:54 Alıntı
volkan abi telefon numaranı verirmisin msn adresim tcbdf@hotmail.com azerbaycanda bir iş kurmayı düşünüyorum sermayem aşagı yukarı 20 25 bin ne yapabilirim . telefonum 05364385967 herşey güzel olacak Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Diğer |
vera aksesuar Yeni Üye Toplam 18 yazı | 26/04/2012 : 22:05:50 Alıntı
volkan bey bakü de mobilya sektörü ile ilgili bilginiz varmı. paylaşırsanız sevinirim. orada bir mağaza açsak iş yaparmı. hangi segmentte daha çok talep var acaba. şimdiden tşk ederim azim ve kararlılığınızı tebrik ederim. Yerleşim : Türkiye / Hatay | Meslek : İmalat |
v.turan Yeni Üye Toplam 3 yazı | Vera Aksesuar Sorunuzu su sekilde cevapliyayim Evet Bakude molbilya konusunda ciddi pazar var Ancak tuketim egrileri ve zevkleri bizraz farklilik gostermekte bu farkliliklar anlasildiktan sonra basarilmamasi icin bir sebep yoktur. Ancak uretimi turkiyeden yapip buraya gondermekle ilgili sorunlar cikacaktir. Cunki Mobilya monopoldedir yani ithalatcisi bir kisidir. Uretimin burada yapilmasi benim kanimca daha isabetli bir karar olacaktir. Yerleşim : Azerbaycan / Baki | Meslek : İthalat / İhracat |
ENGİN BİLEN Yeni Üye Toplam 44 yazı | çorumda çanta imalatı yapmaktayız azerbaycan piyasasına nasıl gireriz yardımcı olurmusunuz? Yerleşim : Türkiye / Çorum | Meslek : İmalat |
edincik su Yeni Üye Toplam 15 yazı | 31/05/2012 : 14:10:35 Alıntı
tebrik ediyorum sizi volkan bey acaba bu iş kestane şekeri v.s moldova da tutar mı bilgisi olan var mı? Yerleşim : Türkiye / Bandırma |
kajmeram Üye Toplam 537 yazı | 31/05/2012 : 23:24:38 Alıntı
Edıncık su bende moldovadayım bu carsamba stefan voda dayım arastırmamı ıstedıgın bıse varmı ?bende yenı sayılırım moldovada Yerleşim : Türkiye / Ankara |
irade Yeni Üye Toplam 1 yazı | 18/07/2012 : 15:57:29 Alıntı
Merhaba bizim de İstanbul'da ayakkabı atölyemiz var,Bakü'de ayakkabı satmak istiyoruz bilgisi olan varsa bize ulaşabilir mi... Yerleşim : Azerbaycan / Bakü | Meslek : Diğer |
RenaultTrucks Yeni Üye Toplam 28 yazı | 24/02/2013 : 22:26:09 Alıntı
Bakü'ye Kütahya cinisi ***ürün. Bilenler olabilir Xaqani Ticaret Merkezinde bir dükkanımız vardı.Uzun süre işlettik. TR ye dönmek zorunda kaldık. az maliyetli bir dükkan ve Toptan şekilde yapılırsa kazanclı bir iş. Daha iyisini görmediniz... Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Diğer |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |