Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Kuzey Irak'la İlgili Danışmanlık Ve Bilgi

BaşlatankadimTarih02/03/2010 10:39:38Yorum51

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
selamlar
uzun yıllardır kuzey ırak ta bulunmaktayım.genel olarak danışmanlık ve iş lilşkileri üzerine çalışıyorum.şu andada ordayım.yatırım ve ya iş geliştirmek isteyen firma ve kişilere tercümanlık, danışmanlık,ticari ilişki geliştirme vb konularda yardımcı oluyorum.yöre dillerini iyi biliyorum.ve iyi bir çevrem var.bölge bayagı canlı ve geleceği olan bir piyasa.yatırım ve iş kurmak isteyen firma ve kişiler irtibata geçerse konuşabiliriz.türkiyedeki tel im kapalıysa kuzey ırakta oluyorum.mail atsanız genelde daha iyi oluyor.bilahare irtibata geçebiliriz.

Türkiyede tel:0554 503 13 68
Irakta tel:00964 771 280 91 26

A.kadir öz

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
51 yorum
Yeni Üye95 yazı
Firmamız hakkında Youtube - Google video - Yahoo gibi sitelerden Video defile bilgisi alabilirsiniz.

http://www.pierrecassi.com -

http://video.yahoo.com/watch/4483512/12019008
http://www.youtube.com/watch?v=T-RpGTUuU64
http://uk.video.yahoo.com/watch/6178020/16039469
http://www.youtube.com/watch?v=rM48BOohWq4&feature=related
http://video.yahoo.com/watch/6178020/16039469

Erkek Hazır Giyim Bayiilik Çeşitleri
Fashion - Moda - Giyim -

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye161 yazı
merhaba arkadaşım... Rusya Kazan şehrinde yaşıyorum... Burada 0 km Kamaz marka kamyonlar pazarlıyoruz... Fiyatları piyasanın çok çok altında (örneğin fabrika satış fiyatı 101.000 $ olan 25 ton kapasiteli damperli Kamaz kamyon bizde 60.500 $)... Bulunduğunuz bölge pazarına sizin aracılığınızla girebiliriz... www.kamaz.ru adresinden modelleri inceleyebilir, beğenilen model için fiyat sorabilirsiniz... Buradan adrese teslim nakliyesini de yapıyoruz... İlgilenirseniz sevinirim...

e-mail: edipaykut@hotmail.com

Yerleşim Rusya Federasyonu / KazanMeslek Serbest meslek
Yeni Üye4 yazı

burada iş makinası ve damperli kamyon piyasası canlı .isteyen de var.fakat avrupadan gelen ikinci el 2002-2008 model arası mercedes,daf, volvo vb marka damperli kamyonlar 30.000-45.000 $ arası fiyatlara satılıyor.ve bu markalar çok rağbet görüyor.bahsettiğiniz marka araçlar burada pek bilinmiyor.ama ciddi düşünüyorsanız ve uzun vadeli sratejiniz varsa vede kalıcı bir amacınız varsa, ozaman üzerinde düşünülebilinir.bayilikte açılabilinir.o konuda iyi bir çevre ve ilişki olanağımız var.yardımcı oluruz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye6 yazı
merhaba
biz su an kzey irakta faaliyet gosteren bir elektrik firmasiyiz is iliskileri ve is gelistirme uzerine sizinle gorusmek isterim ben suan erbilde bulunuyorum.

07503133478

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye1 yazı
Selam Arkadaşlar ben istanbul ve mardin'de şubesi bulunan bir tekstil firması yetkilisiyim kuzey ırakta takım elbise ve kot pantolon ticareti yapmak istiyorum ve oradanın piyasası hakkında tam bir fikrim yok eğer benle düşünce fikirlerini paylaşmak isteyen varsa e-mail üzerinden irtibata geçerse sevinirim saygılarımla
borrdas@tnn.net

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye43 yazı
karsdan kaşar gönderebilirim kuzey ıraka
www.1fikrimvar.com

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye11 yazı
arkadaşlaiyi arayın görüşelim ırak ta ticaret yapmak isteyen firma bazında ,ihraç etmek istedikleri ürünü ,bu ürünü alaçak tüccarı veya piyasası hakkında bilgiyi
konumum itibariyle biliyor ve belli bir komisyon karşılığında yardımcı olurum.

bab4700@hotmail.com

not: türkiye de satılamayan veya piyasası olmayan ürünler için ne beni nede kendinizi yormayın.
@

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Turizm
Yeni Üye43 yazı
merhabalar kars kaşarı türkiyede ünlü bi kaşar piyasada bulunan kaşarlarda çok lezzetlidir. ambalajlı satılmaz kars kaşarı eskisi daha pahalıdır. bende burda memurum para kazanmak için düşündüm perkande7-8-9-10 tl 11 gibide var ama eski küflü olunca daha değerli burda kaç
www.1fikrimvar.com

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye1 yazı
Selamlar ben izmirde iş makinaları hafriyat ve zeytin işleri yapıyorum bunun yanında inşaat müth. yapıyorum orada nasıl bir iş kaynağı yaratabiliriz özellikle zeytin ve iş makinası üzerine
şükrü

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye33 yazı
sayın ayazma yapmak istediğiniz işlerin hepsini burada rahatlıkla yapabilir ve ticaret hacminizi genişletebilirsiniz.fakat zeytin üzerine iş yapmak isterseniz burada en çok arap markaları satılıyor.fakat diger sektörlerin çogunda türk firmaları tercih ediliyor.

Yerleşim Irak / SüleymaniyeMeslek Di?er
Yeni Üye89 yazı
bende mermer işleri yapıyorum oradaki inşaat firmları ile iş yapa bilirmiyiz
22081975

Yerleşim Türkiye / ÇorumMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
Arkadaşlar, merkezi İstanbul'da olan ÖZDEM ELEKTRİK san ve tic ltd şti'nin Süleymaniye Şirket müdürüyüm. Süleymaniye Erbil ve Bağdat gibi şehirlerde orta ve alçak gerilim enerji nakil hatlarıyla, inşaat elektrik taahhüt işlerinde ve Türkiye'den tedarik edilmek istenen her türlü elektrik malzemesi ( aydınlatma armatürü, kablo, anahtar-priz serileri, o.g ve a.g direkleri trafolar v.b. ) ile ilgili olarak işbirliği ve ortaklık yapabilirim. İletişim için 009647507908901 ve 00905324550796 , 00905426570790 telefon numaralarım. Saygılar, Mustafa ÖZDİNÇ

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye4 yazı
Selamlar,

Su an hazirda Amerika`da faaliyet gosteren bir mermer firmasiyiz ayni zamanda tekli islak mendilin patenti bizim bunyemizde bulunuyor, biraz gec olmakla beraber Kuzey Irak`a adim atiyoruz, iki sefer ziyaretimiz sonucunda oradaki is potansiyelini degerlendirmek uzere , onumuzdeki hafta Erbil`e yerleserek baslatmis olacagiz, forumdaki kuzey Irak ile ilgili cogu yorumu okudum , her ulkenin kendine gore zorluklari oldugu asikardir, ondan dolayi iyi bir arastirma ve alt yapiya sahip olmadan atilan adimlar sansin otesinde bir basari getirmesi mumkun degildir, Mermer , islak mendil veya ozel dizayn kapilarla Kuzey Irak`ta ilgilenen herkesin benimle kontaga gecmesini , Kuzey Irak`ta kendine guvenen satis yapabilecek bireylerin basvurmasini rica ediyor herkese iyi calismalar diliyorum.

www.orgoint.com
www.zwype.com

onurugurbaksi@yahoo.com
0532-514-1336
0750-323-2128
Onur BAKSI

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye5 yazı
selam kadir bey
sağlık yatırımı yapmak istiyorum bu konuda ne gibi yardımlar yapabilirsiniz . teşfik varmı bu konu hakkında beni bilgilendirebilirmisiniz
saygılarımla

kaanyarar@hotmail.com
0 53 318 12 21

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Yöneticilik
Üye274 yazı
selam bende ermenıstanda yasıyorum burada tıcaret yapmak ısteyenlere danısmanlık yapabılırm guzel pazar var yenı gelısnen bır ulke turklere karsı hıc bır sorun yok saygılarımla

m_unal058@hotmail.com
00 37 498 03 19 25
murat

Yerleşim Ermenistan / Toptan TedarikMeslek Tekstil
Yeni Üye1 yazı
SEBZE MEYVE IHRACATI YAPMAK ISTIYORUM ILGILENIRSENIZ SEVINIRIM.. TEL :05077564212

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Gyda
Yeni Üye17 yazı
merhaba,kuzey ırak'da pazar aramaktayız istanbul'da kapı kolları ve vs.metal ürünler üretmekteyiz,değerli birikimlerinizden firmamız faydalanmak ister.irtibat,nazmi bey GSM:0554-2465227 nazmi68@live.de www.pimador.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye10 yazı
merhaba Irakta pazar araştırması yapmak için oraya gelmek istemekteyim.Ben Çindeyim ve burda şirketim var.Irakta ofis açmayı düşünüyoruz.Ayrıntıları shenzhen_import@hotmail.com msn adresimdden veya yine aynı adresten email ile görüşebiliriz.
shenzhen_import

Yerleşim Çin / ShenzhenMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye4 yazı
Hertürlü Damper,Dingil,Hidrolik Lift,Vinç (Sabit ve Gezer),CNC ve Plazma kesim işleri yapılır.

Detaylı Bilgi: manavhamza@gmail.com
solares

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye4 yazı
Merhabalar,

Istenilen ebatta tek kullanimlik islak mendil-stick seker-otel terligi
cay seti-yemek seti-yemek ambalaj kilifi-oto kokusu-nar eksisi sosu talepleri karsilanir.Uretici ve tedarikci firma olarak,isteyen müsterilere bayilik verilir.Ayrintili bilgi icin iletisim bilgilerimiz asagidaki gibidir.Bilgilerinize sunarim.

Saygilarimla

Arda Endustriyel Ambalaj Ltd. Şti.

Yetkili Kisi:Ersan AKBAY
Unvani:Satıs&Pazarlama Sorumlusu
Adres:Yeni Kucuk Sanayi Sitesi K-Blok No:9 Merkez/ELAZIG
Telefon / Fax :0424 255 5003
Mobile :+90532 700 90 12
E-Mail:ersanakbay@gmail.com
Web:www.ardamendil.com

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye5 yazı
merhabalar

ben toptan ve perakende seccade,kadife halı ve döşemelik kumaş alım satım işi yapıyorum

bana kuzey ırak,suriye,iran ve diger arap ülkelerinde pazar arıyorum yardımcı olabilicek arkadaşlarla

irtibata gecmek istiyorum ilgilenirseniz sevinirim

say

mrcteks

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye32 yazı
İCUMSA 45 CANE SUGAR İN ...
İcumsa 45- Brezilya Şekeri
Direkt Brezilyada Son Satiçidan
Minimum 12.500mt Sipariş
Her Turlu Soru Ve Görüsunuz İcin
LütfenÇekinmeden Bizimle Temasa Geçiniz

email icumsa45@hotmail.com
skype icumsa45sugar
www.icumsaturkey.com
icumsa45

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye9 yazı
Arkadaşlar Kural Group olarak CE ve İSO standartlarına uygun malzemeler kullanılarak ÇİN mallarından tamamen farklı ve kaliteli şişme oyun parkurları satışı ve kiralaması yapıyoruz ve şu anda ırakta bir piyasa araştırması- şube açılışı yapmak istiyoruz konu ile ilgili bana 0552 551 84 94 - 0532 551 84 94 numaralarımdan gm@kuralgroup.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla..

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye18 yazı
K.Irak ile ilgili her türlü pazar araştırması, detaylı rapor, şirket kurma, şube açma, mobilizasyon,tercüme hizmetleri, devlet ihaleleri, özel işler vb her türlü işlem ve uygulamalarınız için bizlerle irtibat kurmanız yeterlidir. Her ay bölgesel iş seyehatlerimiz olmaktadır.
Detaylı bilgiye 03805239968 nolu telefon numaralarımızdan ve abattlimited@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
KALİTE SAYGININ BİR İFADESİR.. 15 YILLIK DENEYİM VE KALİTEYLE SİZLERLE..

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye14 yazı
Bşata k.ırak ve tüm arap ülkeierine inşaat,kozmetik ve tekstil ihraç eden firmayız.dohokta irtibat ofisimiz solopide depolama sahamız mevcut.k.ırakla çalışmak isteyen tüm üretici firmalarla iletişim kurmak isteriz.ürünlerini pazarlayabiliriz.adres.dr teyfik sağlam cad.no5 kat2 daire7 dikilaş bakırköy.istanbul.tel.0212 570 08 21.cep.0533 466 04 24.Erbil dış tic A.Ş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Doktor
Yeni Üye4 yazı
merhaba aluminyum mutfak esyası imalatı yapmaktayız.k.ırakta genıs bır pazarı oldugunu duydum..yardımcı olursanız sevınırım
ahmetaras_46@hotmail.com
0506 563 75 55

Yerleşim Türkiye / Kmara?Meslek Ymalat
Yeni Üye5 yazı
Arkadaşlar Irakta yaklaşık 1,5 sene kadar önce Milli Savunma Bakanlığından ihale almış bir firmanın halen akreditif hesabı açılmamış.. Bu konuda kendine güvenen ve bu meseleyi çözebileceğine inanan arkadaşların mesajlarını bekliyoruz.. Ücret konusu yüzyüze detaylı olarak görüşülecektir..
metin_sahin2000@hotmail.com------------Telf: 0 545- 485 37 93
Not: Elimizde tüm resmi belgelerimiz mevcut...

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye6 yazı
selam bende ırakta bayan ve çocuk giyimtoptancısıyım marka ve emitasyon genelde satılıyor ilgilenen varsa benimle irtibata geçsinler ben zaho dayım? 07503103427 telefonum yildiz_life@hotmail.com

Yerleşim Irak / ZahoMeslek Tekstil
Üye129 yazı
ceviz üretiyoruz ama A+ kalite. gider mi orda?
...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye17 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - nazmi68
merhaba,kuzey ırak'da pazar aramaktayız istanbul'da kapı kolları ve vs.metal ürünler üretmekteyiz,değerli birikimlerinizden firmamız faydalanmak ister.irtibat,nazmi bey GSM:0532-2052867 nazmi68@live.de www.pimador.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama