Ana içeriğe geç

Diğer Konular

Türk Dizileri Arasında En Çok Beğendiğiniz?

BaşlatanbdilekTarih14/11/2006 22:05:23Yorum7

İlk mesaj
Kişisel Gelişim Editörü98 yazı
Ben Kırık Kanatlar, Ihlamurlar Altında, Aliye, Avrupa yakası, sıla, yabancı damat ve binbir geceyi seviyorum

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Halkla ilişkiler
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Editör498 yazı
pazar geceleri sanırım dizi izlemiyorsunuz? Ben altı dizi sayabildim..
Peki bu dizilerden en beğendiğiniz hangisi?
En beğendiğiniz dizide kendinizi hangi karakterin yerine koyuyorsuz ve hatta neden.
Haftada kaç saatiniz tv başında geçiyor.
Neden dizilerle ilgili sorular soruyorsunuz.
Tv ve dizi izlmekten başka, kendiniz için ne yaparsınız.
okurmusunuz mesela, okursanız en son ne okudunuz.
Ali GÜLCÜ

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Di?er
böyle sıkıştırmanız hiç hoş değil.
ben de kendime göre okuyorum, burada sizin yazılarınızı da okuyorum mesela. burası benim için büyük bir kaynak oldu.

hem dizi syeretmek kötü bişey mi ki?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Halkla ili?kiler
Editör498 yazı

Sizi sıkıştırmıyorum ki ben,cevap vereceğinizi umurak bir kaç soru sordum sadece....
Ali GÜLCÜ

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Di?er
Dizileri seviyorum, boş zamanlarımda iyi oluyor. Ama kitap da okuyorum, hayata eğlenceye de zaman ayırıyorum. Bence önemli olan hepsi için zaman bulabilmek...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye5 yazı
Binbir gece dizisinde anlatılan nedir? neyin sorgulandığının farkında mıyız acaba?
bir türk kadınının namusunun fiyatı sorgulanıyor. "o" işi kaç paraya yapacağı sorgulanıyor.
oğlu için yaptı "o" işi ama, acaba "kötü yol"a düşenler keyfinden mi düştü o yollara?
halbuki şehrazat karakteri nekadar da masum gözüküyor gözümüze. acaba bunu yapan komşumuz olsaydı,bu kadar hoş görülü olurmuyduk o komşuya karşı,şehrazat kadar masum görürmüydük onu...

peki şehrazatın neden masum olduğunu düşünüyoruz?

düşünmmüyorsak bu dizi neden bu kadar zevkle ve ilgiyle izleniyor?

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Foto?rafçy
Yeni Üye30 yazı
merhabalar,
gerçekler her zaman acıdır deyişinden yola çıkarak kurtlar vadisinin gerçekleri günyüzüne çıkardığını düşünürsek, neden yayından kaldırıldığını da anlamış oluruz.
gerçekleri bilmek isteyenlerin hakları neden engelleniyor onu da bir türlü anlamış değilim
elif
ELİF

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye14 yazı
dizileri izlemek mi yanı sadece izlediğinizle kalmak mı?yoksa o karekterlerın yerıne kendınıze kaymak mı sorun?buyuk bır sorun bu.. gunumuzde kadın programlarıyla,gunduz dızılerıyle artık "ewhanımı olanlar ne iş yapar" sorusuna kolayca yanıt bulabılıyoruz."televizyon ızlerler".İzlemek güzeldir kaybolup gitmedikce kendı yaşantımızı onlarla kıyaslamak ya da onlara benzetmek bence cok buyuk bır gulunc...dediğim gibi izlemek güzeldir.Neyi nasıl niçin izlediğine bağlıdır...we birşeyler izlemek kötumudur kitap okumakla kıyaslamakmıdır.bu kadar basıtmıdır ya da zormudur aslında...bunguru
bunguru

Yerleşim Türkiye / Ystanbul