Dizayn gurup tarafından yapılan 1 dönümden 80 ton domates yetiştirilmesi projesini hayat geçirerek Türkiye'de tarım işletmelerinin istifadesine sunulmuştur.Bu konudaki yazı dökümü:
Topraksız tarım mucizesi: Miracle!
Uzun yıllar süren AR-GE çalışmaları sonucunda geliştirdiğimiz, Türkiye ve dünyada büyük ses getiren yeni nesil tarım yöntemi “Miracle Ekolojik Sera Sistemi” sayesinde 1 dönümde 80 ton domates ürünü yetişiyor.
Yıkanmadan yenilebilecek, nitelikteki domateslerin yetiştirildiği “Miracle Ekolojik Sera Sistemi” seralar, sağladığı üretim verimliliği ve çok kısa olan amorti süresi ile yatırımcılarına kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyor.
10 yıl içinde binlerce dönüm seraya ulaşacak “Miracle Ekolojik Sera Sistemi” geleceğin evrensel tarım markasıdır.
http://www.miraclesera.com/tr/index.html internet sitesi olarak bakabilirsiniz.
Sera işlerini yapmak isteyen tüm tarımcı arkadaşlarımızın mutlaka izleyip bakmaları gereken bir yer.Artık üretim şekli çok değişerek hem üretimde verimlilik hemde maliyeti düşürerek karlılığı sağlamak argeye ağırlık vermeyle oluyor.Bizlerin diğer ülkelerin çiftçileri ile rekabet edememizin temelinde maliyet unsurlarımızın çiftçilerin umudunu ve üretmesini engellemiştir.Sonuç işte hayvancılık ve tarımımızın durumu o yüzden en kısa zamanda Türkiye olarak kendimizi toparla**** kendimize çeki düzen verme zamanı geldi geçti bile.Allah dan Konya da başlatılan DANABANK projesi Türkiye geneline yaygınlaştırmak için bir proje başlatıldığını duyunca hayli heyecanlanmıştım.Daha güzel günlere ve verimli birlik beraberlik içinde güzelliklere doğru yelken açarız inşallah.Herkese işlerinde kolaylıklar diliyoruz.
Antalya dan selamlar.
Minik Dev Üretim ve Pazarlama