Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Vize Nasıl Alınır?

BaşlatanbzbyTarih30/01/2010 17:24:28Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye26 yazı
arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim, hollanda vizesi almak istiyorum,übelli şirketlere evraklarımı verip onların almasınımı beklesem kendim konsolosluğa gidip başvuruda mı bulunsam bilemedim, hangisi daha mantıklı ve hangisi daha kabul edilebilir.
cihanzorbey

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Halkla ilişkiler
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye139 yazı
Dostum öncelikle gidiş amacın önemli , belirtirsen daha kolay yardımcı olunur..

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yazar997 yazı
sanalmarketci'nin dediği gibi gidiş amacınız çok önemli, buna göre yapmanız gereken işlemler kolaylaşabilir yada zorlaşabilir. Bir şrikete bağlı çalışıyorsanız şirketinizin bunu yapması daha iyi olur. Yine Hollanda'dan bir firmadan davet mektubu almanız, Türkiye'de size ait varsa mal-mülk, banka hesabı gibi şeylerin detaylarıyla vize başvurunuzu yapmanız işinizi kolaylaştırır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye26 yazı

truistik amaçla gitmek istiyorum, bir arkadaşımla birlikte gitmek istitoruz beni adıma bir dükkan ve bankada çok az miktarda para var, birde hollandaya bedava biletim var,onun için amsterdama gitmek isityorum.
cihanzorbey

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Halkla ili?kiler
Üye139 yazı
ozaman turizm şirketlerinden yardım alman gerek,özellikle adını duyduğun yada isim yapmış bir şirketten yardım istersen onlar %90 alıyorlar çok büyük bir eksin yoksa.Özellikle gideceğin otelinde rezervasyonun, dönüş biletin vb. şeyler veya tur paketi satın aldıysan herşey şeffaf olduğundan dolayı garanti gidebilirsin sorunsuz diyebilirim.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im