Ana içeriğe geç

İş Dünyası

İş Fikri Çok Kazanacaksınız

BaşlatantransfermatikTarih26/01/2010 11:59:55Yorum33

İlk mesaj
Üye405 yazı
İŞİMİZ YEMEK ÜZERİNE OLACAK

İŞ YERİMİZ NERDE OLURSA OLSUN FARKETMEZ SADECE BİRAZ İŞLEK YERLERE YAKIN OLSUN YETER.

AMA MARKET ÜZERİNDE KİRAYA VERİLEN BÜYÜK YERLER BÜYÜK MARKETLERİN ÜST YEMEK KISIMLARI OLURSA BUDA PARAYA DAYANIYOR OLABİLİR.

SATILACAK ÜRÜNLER VE İŞ YERİNİN ANLAYIŞI ŞU TAVUK ÜRÜNLERİNİ SINIRSIZ YE İÇEÇEKLERDEN SINIRSIZ İÇ HEMDE 4,99 TL YE

BÜTÜN TAVUK ÜRÜNLERİNİ IZGARADA YAPACAKLAR VE AYRIYET TEN TAVUK GÖĞÜSLERİN DEN DÖNER OLACAK KANAT,BUT,KALÇALI BUT HEPSİ IZGARADA YAPILACAK.

PAKET OLACAK BÜYÜK BİR PAKET OLACAK DOLDURABİLDİĞİ KADAR TAVUK DOLDURSUN YANINDA 1 LT İÇECEK BURDA ÖNEMLİ OLAN ÇOK TAVUK SATMAK.

İSRAF OLMAYACAK 2 ŞER ADET BUT DÖNER VS KONACAK BİTTİKÇE GELİP ALSIN HERKESE BİR KART VERİLECEK

YILLIK ÜYELİK GİBİ HER GÜN İÇİN 4.99X365 1821 TL OLACAK BU KARTIN ÖZELLİĞİ 1 GÜN İÇİNDE İSTEDİĞİ KADAR GELİP YİYECEK ALMASI OLACAKTIR.

PARA PEŞİN ALINACAK BUDA BİZE KAZANÇ SAĞLAR 1000 ÜYEMİZ OLSA ZATEN TAMAM.

SINIRSIZ ÇAY,KAHVE,KOLA,AYRAN VE MEYVE SUYU 4,99 DA İSTEDİĞİN KADAR YE AİLE KARTI OLACAK İSTEDİĞİN KADAR TURŞU KEÇÇAP MAYONEZ MASALARDAN KALKMADAN İÇECEKLERİNİ DOLDURACAKLAR.

YAPILACAK ANLAŞMALAR BÜYÜK TAVUK ŞİRKETLERİYLE GÜNLÜK 1 TON TAVUK ALMA 200 KG GÖGÜS 400 KG BUT 400 KANAL KANAT VE BUTLAR KEMİKLİ OLDUĞU İÇİN İNSANLAR BUNLARDAN FAZLA YİYECEKTİR.

GÖĞÜSÜN HEPSİ ET ONDAN AZ ALINACAK O YÜZDEN.

HER GÜN 1 TON AYRAN HERGÜN TÜP KOLA 100 ADET ÖNEMLİ DEĞİL BOZULMAZLAR YERLERİ OLMAYANLAR İÇİN BU ALINANLAR ALDIKLARI YERDE KALSIN ÖNEMLİ DEĞİL.

BİLİYORUM BUNU YAPMAK ÇOK KOLAY DEĞİL BELKİDE BU DEDİĞİMİZİ İSTANBULDA BÜYÜK BİR FİRMA YAPACAK

AMA İNANIN ÇOK TUTACAK BİR İŞ ÖNEMLİ OLAN TAVUĞU IZGARADA YAPMAK ODUN KÖMÜRÜNDE LEZZETLİ OLMASI BENİM BİR FİKRİM VAR VE BU BANA İYİ BİR FİKİR GELDİ NE KADAR FAZLA ÜRÜN ALINIRSA O KADAR UCUZA ALINIR FAZLA ELEMANDA ÇALIŞTIRMASSINIZ.

HERKEZ KASADA PARASINI ÖDER ALIR ALICAĞINI GİDER SONRA DOYMASSA FİŞİNİ GÖSTERİP TEKRAR ALIR.

BİLMİYORUM AMA BENİM PARAM OLSA İNANIN YAPARDIM

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
33 yorum
Üye1091 yazı
iyi fikir de 1890 TL BİRDEFADA KAÇ KİŞİ VEREBİLECEK BİRDE HERGÜN AYNI YEMEK ?BENCE HERGÜN AYNIYEMEK LMASI VE 1890 TL İŞİ BOZAR.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Üye305 yazı
bu is tutmaz,

cünkü, atiyorum 1 kisi abone oldu,1890 Tl verdi.

Bu arkadas yanina 5 kisi aldi ve yemek yemeye geldi,kendine ismarladi afiyetle yedi,diger 5 arkadas masada oturuyor,icerisi kalabalik.

Arkadas tekrar kasaya geldi ,kasa fisini gösterdi bir daha aldi,masada 2.arkadas karnini doyurdu,tekrar kasaya geldi,fisini gösterdi bir daha aldi ve bu islemi 5 defa yapti diyelim.

Kasa fisi sahibi olan kisi,bu kasa fisine sahip oldugu sürece oradan istedigi kadar,tavuk ve icecek alir,istedigini orada doyurur sende hic bir sey yapamazsin.

Sonuc olarak, o kisi 5 Tl günlük verdi ama,toplam 6 kisi doya doya karnini doyurdu,yani kabaca 30 Tl ciro yapacak iken 5 Tl ciro yaptin.

1 ay sonra elleri yukari kaldirirsin arkadasim...

Yerleşim ALMANYA / MünsterMeslek Serbest meslek
Yeni Üye60 yazı

1890 TL yi kredi kartına 12 ay taksite böler öyle alırsısn orası sorun değilde işin tam tadını çıkarırken,iş şişer insanlar gelmez olur bilgin olsun düşünce süper ama üstüne biraz daha düşünmen lazım.bir kaç iyileştirme ile daha güzel olur o kadarda uçuk kaçık sermayelere gerek yok.5 ay takılır sonrada ünlü olduktan sonra bayilik verirsin.sonrada hadi hayırlı işler

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye60 yazı
he bu arada kişi başı günlük 2 öğün hak verirsin fiş değil kart sistemi.kaynak olmaması için resimli kart!bu işe işi bilen biriyle gir 10.000 x2 TL sermaye ile ün yapana kadar zorlanır sonra şaha kalkarsın.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye28 yazı
1890 tl hiç kimse ama hiç kimse kendini tek bir restorana bağlamaz adam bi kere en basiti söle düşünür. benim yılda 15 gun tatilim var burda deiliim haftada 5 gün ya da 6 gün çalışıorum 2 gün tatili cık ee her gun de gün tavuk yiip gıdaklıcakmıyım der onun yerine 1890 tl lik sodexo vb bir yemek kartı alsa cok daha avantajlı
bence sistemini bir kere daha tart ve düşün derim ...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye405 yazı
arkadaşlar isterlerse bir arkadaş abone olsun 50 arkadaşını getirsin biz nerden para kazanacağız reklamlardan.

gelenler çok olacakki reklam alalım heryerden bir de ben denedim bir kerede en fazla 5 bardak kola içiyorum ve bir kerede en fazla 1,5 kg tavuk yiyiyorum burda önemli olan insanlar gelsin birde tek tavuk değil tatlıda satarsın yanında değişik ürünler vardır onlardan alırlar

Yeni Üye28 yazı
peki neden üyelik o zaman yani olay 4.99 a sınırsız yemek olayımı as bi tabela adam gelsın 4.99 a gunluk fısını alsın gun boyunca hızmet ver o zaman neden ınsanlara 1800tl lik bir zorunluluğa sokasınkı her keze acık ol 1 ay dene bakalım oranlara günlük giderine gelirine bence daha mantıklı ..

Üye405 yazı
dediğine katılmıyorum şimdi sen peşin bir şeyler aldın parayı verdin o artık senin sorunun o adam oraya her gün gelmek zorunda 365 günü satmışsın ve arkadaşlarını getirmek zorunda ben size tavuk ısmarlıyayım siz bana tatlı ısmarlayın demek zorunda.

ve tavuğun fiyatını marketlerin yarısından ucuza alırsan zaten kazanacaksın önemli olan her gün insanların oraya gelmesi

etrafa masaj koltuğu koysan çocukların oynaması için jetonlu oyuncak koysan veya stand kiralasan o para sana yeter usta önemli olan ben 1 sene abone olunca ne farkedecek soru burda sınırsız yiyeceksin her gün gel her saat gel arkadaşını da getir ben başka firmaların reklamlarından para kazanırım önemli olan kişilerin girip çıkması günde istanbulda 200 bin kişi gelsin gitsin ne olacak

Yeni Üye28 yazı
Bana mantıklı gelmedi her neyse inşallah bir şeyler elde edersin mantıksızlığıda neden kendimi bir yerde yemek yemeye bağlıyım ve hep tavuk yemeye mantığımı aşan kısım bu işte
şimdiden kolay gelsin sana

Üye405 yazı
tamamda mecbur değilsin ki zaten normalde gelen 4,99 ne isterse yiyecek

tavuk çorbası tabuk salatası bütün ürünler olacak

senelik üyeliklere bir farklılık getirmek için fikrimizi söyledik yani gün içinde sınırsız yesin herkesi getirsin normalde 5 kişi çarşıya çıktığında aile olarak 4,99 tl ye karnını doyursa bunlar sadece hafto sonu gelse gene karda aslında gayet mantıklı ama bu gibi uygulamalar sınırlı yerlerde oluyor bunu çözmek lazım

gayet mantıklı bence fikir ama eklentilere ihtiyaç var ve en önemlisi fazla eleman çalışmayacak.

ben gördüğüm bir uygulumayı anlatayım çok saçma bir uygulama bir dönerci dükkanı 6 kişi çalışıyor 3 kişi insanlardan sipariş alıyor ve getiriyor 1 ri döner kesiyor 3 sipariş alıyor 1 kasada ötekide boşları topluyor biri patron oda kafasına göre takılıyor. bu arada gelenler oturacak yer bulamıyor ve yandaki dönercilere gidiyor.

siparişleri bekliyolar 3 kişi 1 kişiye şu şöyle döner olacak mayonessiz bilmemne bol turşu orda duruyolar 5 dakika hazırlanana kadar boş çene çevre gürültülülüğü.

DOĞRU SU NEDİR ?

3 adet döneri koyacaksın başına 4 kişi garson olmıyacak herkes gelip siparişini alacak 5. kişiden
ve 1 kişi boşta oda patron zaten kasa ile ilgilensin ve herkes dönerini 30 saniyede alsın hem sıra bekleme yok hem müşteri kaçırma yok aaa çok tüp gider diye korkarsan müşteride yana kaçar gitsin tüp müşteri bak burası hemen veriyor beklemiyosun demeli

Yeni Üye26 yazı
nasıl ki iskeleti güzel gözteren et ve deri eklentileridir. bu fikride otutturmak için et ve deriye ihtiyaç var. temelde güzel bir fikir ama sistem olarak bir kaç inceliğe gerek var onu başaran ve bunu hayat geçiren arkadaş hangi il olduğu farketmez çok kısa zamanda isteklerini elde edecek paraya kavuşur ALLAHın izniyle
Bizim muradımız Onun Murad ettiğidr...

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Ticaret
Editör5590 yazı
İster şehir klubü ister çok sevimli salaş restoran olsun asla yıllık 1800 para vermezdim yemek için, eğer kazara verdiysem iliğini kemiğini sömürmeye kalkardım der aklın yolu. Ya da insanların egosu. Teknik olarak işlemez bir düzen bu . . .

Çok özel bir klüp olunursa belki insanlar baştan bir para öderler. Ama onu da yemekli olduğu için 1800 lira kurtarmaz.

tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye26 yazı
akınselçuk ve diğer üstadların dedikleri çok doğru bugün bana "çırağan " bile hergün gel istediğini ye ama yıllık 1800 ü peşin verceksin dese katiyen kabul edilmez bir teklif . sadece yapılacak en güzel şey tavuksa tavuk köfteyse köfte vb. bir tek ürüne yoğunlaşıp az kar ama çok sürüme dayalı bir iş olabilir. neyse ben önce kendi market işimi halledeyimde sonra yorum yaparım kendimce hepinize hayırlı geceler.

Yeni Üye54 yazı
bi insan 21 gün aynı yemeği yiince ölüo zaten

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Tekstil
Üye405 yazı
haftada 2 gün 5 kişilik aile gelse doya doya kanat but döner yese üstünede içeceklerini içse ve bunu evde yapsalar 5 kg tavuğa ihitiyaç var 2 gün üst üste gelseler zaten haftada 7 gün var bunlar 10 öğün yemiş olur iki günde ama iyileştirme ile çok güzel bir fikir olur

mesela kontorlu kart gibi kgs gibi istediğin zaman gel ye

Yeni Üye26 yazı
herşey güzel de sınırsız yemek veriyoruz ya bizim kazancımız nerdne olacak adam 5 ytl ye istediğini yicek 5 lira verip 10 liralık yerse kasa ansıl kazanacak açıklarsan sevinirim tranfermatik arkadaşım. fikir güzel de nasıl oturtacaz bunu

Üye405 yazı
bakın arkadaşlar önemli olan oraya insanların bol bol gelmesidir bir stant kiralasan gelene geçene reklam yapasalar sen o stant tan para kazanacaksın reklamdan her zamanki gibi

Yeni Üye26 yazı
transfermatik doğru diyorsun çok kapsamlı düşünmek ve ileri görüşlü olmak gerek sanırım. düşününce herşey güzel olacak gibi geliyor ama işte yinede yüklü bi rsermaye gerekli ilk etapta

Üye405 yazı
ya bende aslındaçok güzel bir fikir daha var internet bilişim ve fotoğrafçıları ilgilendiriyor

ama çok güzel bir olay aynı gitti gidiyor mantığı ve ileride çok kişi bu sisteme başvuracak

önemli olan bu projeye 100 bin tl gibi bir yatırım gitsede ileride çok kazandıracak bakalım bizimde ileride paramız olursa bu kadar yapacam güveniyorum fikrime

Yeni Üye2 yazı
para mı kazanmak istiyorsunuz size www.uzmantedarikci.com adresini inceleminizi ve bunun gibi bir sanal siteye sahip olmak istiyorsanız da

www.birelinnesivar.net/Network/uyeol.asp?pinno=3367" rel="nofollow" target="_blank">http://www.birelinnesivar.net/Network/uyeol.asp?pinno=3367 linkini kullanarak sisteme önce ücretsiz üye olmanızı tavsiye ederim.
ayrıntılı bilgi için saticelik77@hotmail.com ya da 05054523797 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz.
herkese bol kazançlı günler dilerim.
herşey gönlünüzce olsun

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Di?er
Yeni Üye74 yazı
üç gün sonra gıdaklamaya başlar insanlar artık:)) işin espirisi tabiki .fikir genel anlamda hoş ama ayrıntılara girince bende pek yürüyeceğini düşünmüyorum.
#951;#953;#8467;#1109;#1090;#1091;#8467;#1108; #9829; #951;#953;#8467;#1109;#1090;#1091;#8467;#1108; #9829; #951;#953;#8467;#1109;#1090;#1091;#8467;#1108;

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye23 yazı
Arkadaşlar, anlaşılan transfermatik arkadaşımızın mantığı, buraya ucuz yemek sayesinde insanları çekip, kalabalıktan istifade ederek, ek gelir alanları oluşturmak ve asıl parayı burdan kazanmak. Haksız da sayılmaz. Yani 5 tl verip 10 tl'lik yemek yiyen de olur doğru ama 5 tl verip 2 tl'lik yiyen de olur ve yemek kafa kafaya hatta zarar etse de diğer ek gelirlerden para kazanılabilir.
Tek takıldığım nokta, kimsenin üye olurcasına buraya bir keresinde, kredi kartına taksitle de olsa bir senelik para ödemek istemeyeceğidir ama o da önemli değil. "Yiyebildiğin kadar 4,99TL." diye tabela as olay biter.
O yüzden zarar eder diye birşey yok. Yani yemekten para kazanırım demiyor zaten adam. Girişimcilik fikri güzel ve sıradan değil. Sıradan fikir, yemekten para kazanma düşüncesi, bu değil. Tebrikler! Güzel fikir. Allah bol kazanç nasip eder inşallah.
*Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur*

Yerleşim TürkiyeMeslek Ticaret
Yeni Üye7 yazı
Abonelik kısmını unut bence, bir mantığı yok. Bu projeye büyük değil, çok büyük girilmesi gerekir aksi halde patlar, Hemde çok yüklü bir miktarla

Yerleşim Türkiye / YstanbulpendikMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye73 yazı
arkadaşın fikrinin temeli
pizzahut' ınkine dayanıyo. Üniversitenin ilk yılların biralışveriş merkezindeki pizza hut a dayanmıştık
7 tl veriyosun sınırsız pizza yiyosun. mesela bi arkadaşım 14-15 parça pizza yiyebiliyorken ben 3 parçayı bitiremiyordum.
bu şekilde sistem dengeleniyor ama asıl kazandıran yan ürünler oluyor genelde.mesela o dönem soğuk içecek 2.75 tl idi.
yani pizza yiyosun iyi hoşta bi yerden sonra bişeyler içmen gerekiyor.sonra üstüne bi de tatlı falan yedinmi al sana 15 tl
15 parça pizza+içecek+tatlı ya 15 tl veren kişi belki az kar bırakır işletmeye ama bnm gibi
3 parça+içecek+tatlı yiyen birisi bence %100 den fazla kar bırakır.
benim düşüncem bu; madem tavukta kararlısın yaz tabelaya 7TL ye sınırsız doy diye bi şey
gelen yesin dilediği gibi. Izgara yiyen adam muhakkak içecek ihtiyacı duyar.
bu şekildede kara geçersin ama ben anlaşıcam günde 1 ton tavuk çekçem şöle böle dersen
çektiğin malı satamazsın , elinde ziyan olur benden söylemesi :)

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye73 yazı
nasıl pişmiş ete bişey olmaz
gerekli ortamlarda saklanmadıktan sonra
tavuk eti-yumurta gibi ürünler çok kolay bozulabilir, bakteri oluşumuna açık ürünler

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye25 yazı
Hiç bilmediğin bir iş seni tecrübe sahibi yapar. Ama para kazandırması çok zor.

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Di?er
Üye405 yazı
bence zor değil bakın satış yapmanız için ucuzluk özendirme ve süreklilik gerekir

ben ızgara kanatları çok severim ama ucuz ve sürekli yemek isterim hele kiloluysam beyaz et gibisi yoktur

Yeni Üye25 yazı
köfteci yusufu inceleyin derim size bilen bilir bilmeyende işler nasıl yürüyor öğrenir, arkadaşın yapmak istediğini bu adam 2 yıl önce yaptı
Sen Gerçekten Sen misin?

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Esnaf