Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Kurutulmuş Balık

BaşlatansexensekizTarih22/01/2010 12:39:24Yorum16

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
iyi çalışmalar kurutulmuş veya kuru balık paketlenmiş toptan satış yapmak istiyorum (rusların bira içerken tükettikleri küçük kuru balık paket) türkiyede yapan varmı ben internette bulamadım rusyada ve ukraynada var arkadaşlar bilgisi olan varsa lütfen yardımlArınıza ihtiyacım var TÜRKİYE DE BU İŞ YAPAN VARSA GÖRÜŞELİM

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Yeni Üye18 yazı
arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum hadi balık iş yapan yokmu aranızda

Yeni Üye95 yazı
Bende Şarkütelerde satış yapmak için lakerda veya ciroz gibi ürünler arıyorum.

Mefase35@hotmail.com

Saygılarımla,

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye63 yazı

arkadasim siz toptan satiyormusunuz yoksa almak mi istiyorsunuz ben tam anlayamadim yani sizin elinizde mevcut ve siz satmak istiyorsunuz sanirim

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Gyda
Yeni Üye64 yazı
ben anlamdım kurutulm]s balık cccp de (eskı sovyetler bırlıgı] ulkelerınde nerdeyse bedava gıbı eger ıstersenız ben sıze kırgızıstandan temeın edebıırım yanı sız neden turkıyeden almak ıstıyosun kı
ee

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye1 yazı
kurutulmuş balık almak istiyorum satmak isteyen arkadaş var sayfanın başında okudum irtibata geçmek isterse bekliyorum...otel içi markette satmak için ...

Yerleşim Türkiye
Yeni Üye14 yazı
Herkese Merhabalar , balık ve deniz ürünleri alımı yapmak isteyen firmalar veya kişiler özelimden benimle irtabata geçebilirler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye51 yazı
arkadaşlar ben ukraynada yaşıyorum bende devmalı bu baklıklardan ıyıyorum tuzlusu baharatlısı her çeşidi var az tuzlusu damak tadınıza göre paketlenmış hazır...

ısteyen arkadaşlara burdakı uretıcısınden turkıye bayılıgı aldırta bılırım...turkıyede bayılık almadan bu markaları orda satamazsınız hem tr yasaları geregı hem marka yasaları geregı....

dusuneneler maılden ırtıbata gecebılırler

msn ve mail adresim fta-import@hotmail.com
www.fta-group.at.ua

Yerleşim Türkiye / DonetskMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
selamlar arkadaşlar ben rusyada bira içerken tükettikleri kuru balık tan temin etmek istiyorum türkiyede sahil bandında akdeniz otellerinde tatile gelen rus turistleden çok talep var bu ürüne kuru balık tesisini türkiyede kurmak veya yurt dışından ihraç etmek isti yorum bu konu ile ilgilenen arkadaşlar lütfen görüşelim
m_hocam@msn.com.veya 0 532 521 00 99
alp

Yeni Üye1 yazı
ben kuru balık fabrikası çalıştırıyorum ilgilenirsen 05079913938 nolu telofonu arayabilirsin görüşmek üzere
erdal

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ymalat
Yeni Üye59 yazı
arkadaşlar bende bir yerde okumuştum bilgisi olan olursa yazarsa sevinirim

sedatcukluk@aol.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Bankacylyk-Finans
Üye762 yazı
bahsi geçen bu balık;

http://images.travelpod.com/users/alexp02/russia_2007.1181275200.img_0746x1x.jpg

bunun bir de tutsulenmiş yani yumuşak olanı var.

http://farm3.static.flickr.com/2681/4401079947_957ff1c569.jpg

beraber çalışmak isteyen olursa zevkle çalışırız.Türkiyede bu kadar talep olduğundan haberim yoktu.sadece ufak tefek talepler üzerine belirli alıcılara vermiştik.ayrıca bunun yapımı o kadar zor değil.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
kuru balık ithalatı yapacagım ilgilenen arkadaşlar varsa arasınlar lütfen 0555 965 26 03 bonus gurme gıda ramazan sarıbaş
ramazan sarıbaş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye9 yazı
Bizler kurutma işi yapmaktayız.ve Kurutma konusunda uzmanız aynı zaman da makinalarının üretimini yapmaktayız yüksek miktarda bağlantı olursa üretim yapabiliriz.Saygılarımla
Sedat

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Yeni Üye7 yazı
Selamlar Ben aydın nazillide yaşıyorum.Annem Ve 11 arkadaşının kendi emekleriyle yaptıkları Patlıcan kurusu Kabak Kurusu Ve biber kurusu çeşitlerine ihtiyaç duyanlar varsa lütfen özel mesaj atın

Patlıcan Kurusu burun kısmı sapsız kısım yani en değerli olan yeridir.

Patlıcan Burun Kısmı:Dizisi 5 lira bir dizide 45-50 arası
patlıcan bulunur.(en az alım 20 dizi)
Patlıcanın sap kısmının oldugu bölüm Dizisi 3 lira en az alım 20 dizi
Kızartmalık patlıcan ufak kesme kızartmalık patlıcanlar sabit sayısı yoktur ortalama 25-40 arası patlıcan parçaları olur bir dizi fiyatı 2 liradır agzının tadını bilen herkesin tercih edeceği altın kalem bir üründür en az alım 20 dizidir.

Kızartmalık Sivri biber kurusu dizisi adetli olmaz ortalama 2.5 kg taze sivri biberin kurusu bir diziye dizilir Dizi fiyatı 4 lira en az alım 20 dizi

Kabak kurusu dolmalık dizisi 22 -26 arası adetlidir dizi fiyatı 4.5 liradır
Dolma biber kurusu dizisi 45- 50 adet dizi fiyatı 4.5 liradır

Ürünlerin hepsi en geç 3 gün içerisinde elinizde olur kargo parası size aittir. Toptan siparişlerde yani her üründen en az 100 dizi çekmeniz kaydıyla veya toplam 700 diziye ulaşmanız kaydıyla fiyatlarda pazarlık yapılabilir ama buda makul orandadır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye18 yazı
İsteyen olursa ben kurubalık temin ederim ukraynadan,isterseniz kendimde işliyorum sipariş üzerine her çeşit tatlı su ve deniz balığı istavrit dahil işlerim 0534 300 84 70 arasanız görüşürüz fiyatı.ukraynadan temin edeceklerim,vobla,leş,jereh,tolstolob vs gibi olur. burada levrek, çupra ve istavrit işliyorum...isterseniz balığı siz temin edin ben sadece işlerim oda olur...antalya bölgesi sezon açılmadan yapar veririm sezon içindede bir hafta önceden söylemek şartı ile temin ederim.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Foto?rafçy