Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bursa Çalışma Grubu.

BaşlatanWolfTarih21/01/2010 14:22:47Yorum32

İlk mesaj
Yeni Üye88 yazı
Bursa da Ticari Faaliyette bulunan yada Ticari faaliyet içerisine girmek isteyen Girişimci arkadaşlar..
Ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu ekonomik kıriz ortamından güçlü şekilde çıkabilmek için Güç Birliğinin şart olduğu inancındayım..

Globalleşen dünya da bir çok büyük firma birleşme yönünde adımlar atmakta ve pazarlarını korumakla birlikte dahada genişlemeyi planlamaktadırlar..

Bizlerde aynı şekilde hareket ederek küçük sermayeleri bir araya getirip ekonomiye kazandırmamız güç birliği yaparak büyümeye doğru yönelmemiz gerektiği düşüncesiyle hareket etmemiz gerekmektedir.

Hem fikir olan arkadaşlarla en kısa süre içerisinde bir toplantı düzenlemeli ve radikal kararlar almalıyız..

Bu Konuda fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum iyi günler dilerim....

İrtibat bilgilerinizi lütfen özel mesaj olarak iletiniz.
Önce: Samimiyet,Dürüstlük ve Güven

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
32 yorum
Yeni Üye88 yazı
Drummer ilgin için teşekkür ederim arkadaşım.. tabiki sizde yer alabilirsiniz .. Bu konuda samimi,dürüst ve girişimci arkadaşları bekliyoruz.. yeterli sayıya ulaştığımızda tarihi belirler ilk toplantımızı gerçekleştiririz..

Üye906 yazı

selam arkadasım bursalı arkadaslar burada toplansak iyibir birliktelik saglasak fenamı olur?
miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçy
Yeni Üye88 yazı
İbrahim bey Amacımız güzel ve sağlam temeller üzerine birliktelik sağlamak.. bu konuda ciddi düşünen arkadaşları davet ediyoruz inşallah bu sitede başarılmayanı başarır bir ilke imza atmış oluruz.. kimsenin üç kuruşunda gözümüz yok sadece güçlü bir ticari yapıyı oluşturmak.. bu oluşumda herkes patron herkes işçi olacak.. bizler yeterki dürüst olalım gerisi kendiliğinden gelişecektir..

Yeni Üye17 yazı
Herkese selamlar arkadaşlar. Ben Fethiyeliyim. Fikriniz okadar hoşuma gitti ki sizi kutlamak istedim. İnşallah başarılı olursunuz. Benzer bir fikir benim memleketimde olsa hiç tereddüt etmezdim. Küçük miktardaki paraların ekonomiye kazandırılıp istihdam yapılması gerekir. Ülkemiz ancak bu şekilde kalkınır. Sizi gönülden destekliyorum.

Bir elin nesi var, iki elin sesi var.

Atalarımız ne kadar doğru söylemiş.....
ayyıldız

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Ö?retmen
Yeni Üye88 yazı
Ahmet Hocam Temennileriniz için teşekkür ederiz.. Bizimde isteğimiz güzel bir ortam oluşturmak inşallah arkadaşlar bu konuda duyarlı davranırda başarırız.. iyi günler size..

Yeni Üye36 yazı
bende bursada oturuyorum ama birleşmek ne üzere olacak ne ile alakalı bir açıklama yok mantıklı birşey varsa bende varım

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye81 yazı
Bursada ki Ticaretle uğraşan ciddi arkadaşlarla tanışmak isterim. Umarım en kısa sürede bir tanışma organizasyonu yaparız. Ben elimden geldiğince oluşuma katkıda bulunurum. İleti adresim: mustafa2304@hotmail.com 506 337 08 58

Bursada ki arkadaşlarla irtibata geçmek isterim. Bu konuyu açan arkadaşımıza Bir bursalı olarak teşekkür ederim. Herkese verimli çalışmalar dilerim. Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye88 yazı
Değerli Bülent ve Mustafa arkadaşım.. verdiğiniz destek için teşekkür ederim.. arkadaşlar bu konuda gerçekten ciddi olan ticarette güç birliği yapalım diyen 5-10 arkadaşımızın katılım sağlamasında ilk toplantımızı gerçekleştirelim..
Bülent kardeşim faaliyet konuları toplantı esnasında ele alınacaktır..
Uğur kardeşim sen biraz alaycı bir tavır takınmaktasın gibi geldi bunun sebebi nedir anlayamadım.. herkese iyi günler..

Yeni Üye91 yazı
merhabalar
bende katılmak isterim,ayrıca bizi iki kişi yazarsanız sevinirim,toplanma tarihi bellimi,sadece yazıda kalmamasını temenni ediyorum

Yerleşim Türkiye / Kocaeli
Yeni Üye35 yazı
güzel fikir arkadaşlar,izmirde işbirliği yapmak isteyen arkadaşlar olursa mail lerini bekliyorum.(bu konuda hazırlıklarımız var) sağlıcakla..slm lar
çaresizseniz.....çare sizsiniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye29 yazı
wolf arkadaş '' Bursada 10 girişimci aranıyor diye'' Sizin bir çağrınızı daha hatırlıyorum 24-12-2008 tariğinde! yanılıyormuyum
Bu çağrınıza da çok arkadaş katılmak istemişti ne oldu bu çağrının sonucu acaba! merak etim
Bir açıklama yaparmısınız.
Saygılar

Yerleşim Türkiye / TrakyaMeslek Psikolog
Yeni Üye88 yazı
Arkadaşlar yorumlarınız ve katılım düşünceniz için teşekkür ederim..

TEK arkadaşım haklısın daha öncede site genelinde bu tip çalışmalar yapıldı yada yapılmak istendi.. Bizde üzerimize düşen görevi yerine getirdik ve toplantı tarihini iletişim kurduğumuz arkadaşlara bildirdik ve o gün geldiğinde bende varım diyerek cevap yazan arkadaşların sadece % 3 ü katılım sağladı.. Toplantımız başarılı oldumu diye sorarsan mevcutta çalışma yapan arkadaşlara fikir bazında katkımız oldu ve işlerini bir adım daha ileri taşımış oldular..
Günümüze gelindiğinde şuan için katılım yapmak isteyen arkadaşların sayısı belli ,, isterizki katılım oranı yüksek olsun ve bir sonuca varalım..
Sanal Ortam İle Reel her zaman birbirinden farklı olduğu için toplantı yapılıncaya kadar bir yorumda bulunmak zor olacak.. İnanıyorum katılım yapmak isteyen arkadaşlar o gün geldiğinde fikirlerini, projelerini ortaya koyacaklardır..

KATILIMCI ARKADAŞLAR.
30.01.2010 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 10.00 DA İLK TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞECEKTİR..
TOPLANTI YERİ ÖZEL MESAJ OLARAK SİZLERE İLETİLECEKTİR...

İyi günler saygılar..

Yeni Üye88 yazı
KATILIM SAĞLAYACAK ARKADAŞLARIN KATILIM KONUSUNDA BİLGİ VERMELERİ İYİ OLACAKTIR

Yeni Üye91 yazı
merhabalar
bu toplantıyı 31 ocaka çekebilirseniz iyi olur,ben o gün çalışıyorum,eminim katılmak isteyipte o gün çalışan birçok arkadaşımızda vardır

Yerleşim Türkiye / Kocaeli
Yeni Üye88 yazı
Mert toplantıya katılım sağlama düşüncenden dolayı teşekkür ediyorum.. ilk toplantıyı belirtilen tarihte yapmayı hedefliyoruz.. iletişim için telefon numaranı özelden bırakırsan toplantı detayları hakkında tarafına bilgi verilecektir..

Yeni Üye28 yazı
merhabalar ben bu oluşumu daha bu gün gördüm bende katılmak isterim bildirirseniz sevinirim
el fakir

Yeni Üye88 yazı
Yılmaz bey teşekkür ederim.. toplantı adresi mail olarak gönderilmiştir.. ulaşmama durumunda bilgi verirseniz memnun olurum.. iyi günler..

Üye183 yazı
slm. Adres ve saat bildirirseniz bende katılmak isterim.
mail: ef-ka@hotmail.de

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye170 yazı
HAFTASONU OLACAK OLAN EĞİTİMDEN DOLAYI KATILAMAYACAĞIM. KATILAN ARKADAŞLAR İÇİN UMARIM OLUMLU OLUR.

Üye111 yazı
bu girişim aracılığı ile bir önerim olacak,
koniks.com'un bu işe önder olması daha iyi olur,
her ilde bu konu ile ilgili toplantılar organize edilirse, konu başlıklı, o konuya göre o toplantılara iştirak edenler olur ve herkes görüşlerini paylaşarak güzel yerlere varılır inancındayım.
selamlar.

örnek ;
toplantı yeri : bursa
toplantı tarihi : ../../...
sektör : tekstil
konu : yeni pazar alanları yaratma, satış, ciro ve karlılığı arttırmanın yolları
hedef kitle : bireysel tüketiciler
hedef katılımcı kitlesi : satış mağazaları, üreticiler, tekstil dağıtım kanalları
www.cekicidunyasi.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye88 yazı
Efka bilgiler mail olarak gönderilmiştir ..
Drummer arkadaşım nasip olursa bir diğerine katılırsın.. iyi günler dilerim..

Yeni Üye88 yazı
TRLA fikir için teşekkür ederim ancak bu gibi düşünceler site yönetimi tarafından ele alınacağından bizler sadece kendi bölgemizde bu tip organizasyonlar gerçekleştirebiliyoruz....

Yeni Üye81 yazı

Gelmek isteyen arkadaşlar olursa lütfen özelden wolf isimli arkadaşa gönderebiliriz. Herkese verimli çalışmalar.Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye35 yazı
Bu günlerde ençok birlige ihtiyacımızvar.arkadaşımıza başarılar diliyorum.evet izmirli arkadaşlar hadi birşeyler yapalım ,toplantı için yerimiz var,çaylar benden .sağlıkla...
çaresizseniz.....çare sizsiniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye88 yazı
30.01.2010 TARİHLİ TOPLANTIYA KATILIMILARINDAN DOLAYI BÜTÜN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM..

Değerli Koniks Üyeleri.. konuyu takip eden arkadaşlar muhakkak toplantıdan nasıl bir sonuç çıktığı hakkında bilgi isteyeceklerdir..Ancak İlk Toplantımızın amacı tanışma amaçlıda olsa, Ticari konularda bir çok fikir alış verişinde bulunuldu.. Yurt içi ve Yurt Dışında Firmaların iş birliği yapma konuları,, Piyasa araştırmaları,, Yönetim konuları,, gibi daha bir çok fikirler ele alınarak değerlendirmeler yapıldı..
Önemli olan bu çalışma grubunun kartopu yumağı şeklinde büyümesi ve diğer illerdende faaliyette bulunan yada bulunacak olan arkadaşların katılımlarının sağlanmasıdır..

Bizler inanıyoruzki bizim gibi düşünen arkadaşlarda zaman içerisinde bu gruba katılacaklardır.. Herkese İyi çalışmalar..

Üye183 yazı
Slm. Her şeyin başlangici zordur .. Demek zoru başardik.. İnşallah devamı gelir..

Saygilar

Öncülük yapan ve katılan Arkadaşlara teşekkür ediyorum..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye906 yazı
evet ali bey buradan erhan beye tesekkur edıyoruz
sizinle ve mustafa beyle tanısmamıza sebep oldugu için
görüşmek üzere.
selamlar.
miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçy