Yeni Üye Toplam 1 yazı |
|
macromx Editör Toplam 146 yazı | Yerleşim : Türkiye / Sakarya | Meslek : Diğer |
Kenan Kablan Üye Toplam 1236 yazı | Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
zagaragasko Yeni Üye Toplam 22 yazı | 12/10/2006 : 20:02:43 Alıntı
selam arkadaş. kömür işinde yapacagın cok fazla bırşey yok sanırım.şehrini bilmiyorum ama doğalgaz işini şimdiden düşün. ve yabancı bir markanın teknik servisini al.İnşaat malzelemelri işindede cin malarıyla rekabet avantajını arttır. özellikle vanalar konusunda. Başarılar. Yerleşim : Türkiye / Rize | Meslek : Serbest meslek |
nezihi Yeni Üye Toplam 9 yazı | 13/10/2006 : 07:28:47 Alıntı
madenciliği deneyin. eğer sermayem olsa bu işi yapan bir firmaya ortak olmayı düşünürdüm. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
zagaragasko Yeni Üye Toplam 22 yazı | 16/10/2006 : 21:03:26 Alıntı
koza davetiyeye ortak olmak gibimi:))2ytl den 10 ytl ye gitti borsada. hayatımda ilk defa aldırmaya uğreştım durumu iyi olan arkadaşlara.türkiyede bialcoya bakıpta hisse almak diye bır alişkanlık olmadığından,ufak yatırımcının dışındada orta buyuklerde aynı olduğundan başarısız bır deneme oldu. Yerleşim : Türkiye / Rize | Meslek : Serbest meslek |
nezihi Yeni Üye Toplam 9 yazı | 17/10/2006 : 07:56:48 Alıntı
Türkiye gibi az üretim yapan ve sıcak paranın cirit attığı ülkelerde borsa kumardan başka bir şey değildir. Borsaya konulacak paralar, birikim yapılarak dişe dokunur hale geldikten sonra gerçek kişilerle ortaklık ile daha iktisadi hale gelebilir. Demek istediğim aynı gayeyi paylaşan insanların birbirlerine tolerans göstererek sermayelerini bir arada toplamasıdır. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
zagaragasko Yeni Üye Toplam 22 yazı | 23/10/2006 : 15:56:23 Alıntı
nezihi arkadaş. borsanın genelınden veya türkiyedeki genel yatırımcı eğiliminden bahsetmedim. micro bir örnek verdim.türkiye gibi üretimin az olduğu ülkeler falan demişim. söledğim koza davtıyeyle alakası yok.adam madeni 50trılyona aldı ve ful calişiyor. yıldada 80 trılyon kar edıyor.yani full çalişiyor. bu madenı alman şirketinden aldığında hisseler 2ytl ydii. ve sanırım piyasa degrıde 60trılyon falandı. toplam reserv belli vs. piyasadaki dalgalanmalarlada işi yok,siyası ekonmık vs.kar marjı etkılenmıyor altın altındır ve o zamandan bu zamana altın ons fıyatlarıda baya katlandı. artı ben burdan hisse falanda pazarlamıyorum. bilmeyen insanların borsayla uğraşması taraftarıda değilim. ben tavsiye ettğimde 2ytldı şimdi 10ytl. 1 yıl oldu. BAŞARILAR. Yerleşim : Türkiye / Rize | Meslek : Serbest meslek |
halimkoçan Yeni Üye Toplam 40 yazı | 27/10/2006 : 21:06:19 Alıntı
Konuyla ılgılı uluslararası arastırmalar yap. Sermaye yapını kuvvetlendırerek tek bır mamulun pazarlamasına odoklan, mutlaka uluslar arası sektorel gezılere cıkmanı tavsıye ederım. Komurun dunyada en ucuz yakıt oldugunu bılıyormusun. Özellıkle sanayı kullanımında ılerıde cok cazıp olucagını tahmın edıyorum. Bu konuda bazı ulkelerın calısmaları var. BASARILAR... Be a light, not a judge, Be a model, not a critic, Be part of the solution, not part of the problem. Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |