Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Proje Nasıl Hazırlanır ve Pazar araştırması ???

BaşlatanmipekTarih06/09/2006 18:46:50Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum aranıza katıldım. Arkadaşlar ben bir biyolog'um aynı zamanda y.lisans yapıyorum. Ben biyoekonomi ile ilgili araştırmalar yapıyorum.Bir kaç iş fikri var kafamda ama projeyi nasıl hazırlarım bunun için iş projesinin nasıl hazırlanacağı ile ilgili örnek projeler bulabilirmiyim. Ayrıca pazar araştırmasının nasıl yapılacağı ile ilgili bilgilere nasıl ulaşırım kısacası bu pazar araştırmasınıda nasıl yaparım... Yardımlarınızı önerileriniz bekliyorum.
Saygılarımla...
((¯`»._.«¦¤¦ ØTTØMÂÑ ¦¤¦»._.«´¯))

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye1122 yazı
Yaşadığın şehire, sunacağın ürün veya hizmete, sermayene bağlı bunları daha net belirtirsen daha sağlıklı olur. Biyo ekonomiyi biraz anlatırsan fikirlerimizde olur.

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / GüzelyurtMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye4 yazı
Ben genel birşey istiyorum. mesela örnek bir proje taslağı. ve bunun yanında pazar araştırmasını nasıl yapabileceğim konusunda yardım bekliyorum. pazarlamada hedef kitlem ilaç firmaları olacak ürettiğim ürünü onlara satacağım. Şimdi kafamdaki fikri tam olarak söylemek istemiyorum umarım beni yanlış anlamazsınız... Yasemin yazın için teşekkür ederim. Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?renci
Yeni Üye4 yazı

Bu arada Yasemin Biyoekonomiyide kısaca açıklayım. Mesela bir böcekten ekonomik olarak nasıl yararlanabiliriz. Bu böcek diyelim ki A maddesini üretiyor ve bu A maddesi ilaç yapımında kullanılıyor yada B hastalığına iyi geliyor ve bunun için kullanılıyor. Ve biz bu böceği üretmeye ve salgıladığı A maddesini üretmeye başlıyoruz ve ilaç firmalarına yada hastanelere pazarlıyoruz. Bunu çoğaltabiliriz. Yani Biyolojiyi ekonomiye kazandırmaktır ,Biyoekonomi. Umarım anlatabilmişimdir. Yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?renci
Yeni Üye4 yazı
sen hiçbi şey yapamazsın bence evinde otur cips ve kola ye böylece kocaman bir balona dönersin ve uçama şansın olur :)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ymalat
Yeni Üye4 yazı
bir proje nasıl hazırlanır bunu bilmeyen adamdan memlekete hayırmı gelir get allanı seversen yaw burnunu karıştır bence maden bulursun hihihi:)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ymalat
Editör5590 yazı
baygunes , hihihi yazmışsın ama asıl sana güldük yukarıdaki yazılar 2006 yılında yazılmış.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er