Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Isvicre Ye Türkiyeden Neler İthal Edebiliriz ?

BaşlatantkmrgolTarih02/01/2010 20:41:17Yorum31

İlk mesaj
Isvicre Ye Türkiyeden Neler İthal Edebiliriz ? Degerli fikirlerinizi veya varsa tecrübelerinizi paylasırsaniz sevinirim.

Yerleşim İsviçre / BaselMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
31 yorum
arkadaşım ithalat ihracat karıştırma bunları yada cümleyi yanlış kurdun

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Serbest meslek
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mankurt
arkadaşım ithalat ihracat karıştırma bunları yada cümleyi yanlış kurdun

bulunduğunuz yere göre değişir .
arkadaş isviçrede ise , onun için bu işlem ithalat olur. bizim için oraya mal göndermek ihraç sayılır.
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat

Sayin Mankurt, Ben Isvicredeyim. Mali Türkiye den alirsam ithalat yapmis olurum, di mi ? Lütfen böyle seylerle insanlari mesgul etmeyin. Cevap yazmadan önce benim Profilime baksaydiniz ithalat mi yok sa ihracat mi oldugunu görürdünüz.

Yerleşim Ysviçre / BaselMeslek Di?er
Mrb,soft Dondurma makinesi ithal etmeyi denyebilirsiniz. Soft dondurma makineleri ile ilgili bilgilere www.knh-trade.com web adresinden ulasabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Ythalat / Yhracat
slm. Temizlik ürünleri ithal edebilirsin. Bu konuda çalişmak isterseniz yardımci ola bilirim. Almanyaya ihracatını yapiyorum.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
sayın tkmrgol,
ithalat için naçizane düşüncem ilkönce isviçre'nin sektörel yapısına bakmanız. her yer türkiye gibi değil tabi ki. türkiye' de çok üretilen birçok malın aynı zamanda ithalatı da var. türkiye' den ithal edebileceğiniz ürün sektörleri ile isviçredeki sektörleri bir karşılaştırıp ona göre karar vermek daha doğru olur kanısındayım. bence burada şöyle birşey yapılmalı. bir ürün listesi oluşturulup bunların içinden neler ithal edilebilir, o açıdan bakmak daha olumlu sonuçlar doğurur ve ben dahil diğer arkadaşlar size daha sağlıklı bilgiler verebilir.iyi günler.
atatolga

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Serbest meslek
Öncelikle belirtmek isterim ki; dünyanın en medeni ve temiz ülkesinde yaşıyorsunuz....İmrendim size...Orada gördüğüm kadarı ile giyim gerçekten çok pahalı , özellikle deri ürünler.Ben size şunu söyleyebilirimki ; oradan Türkiye ' ye gelen arkadaşlarım , buradaki deri ürün fiyatlarını çok uygun buluyorlar,özellikle deri montların ...Orada cenevre öncelikli olarak, zurih ve lugana da çok rahat alıcı bulacağınıza inanıyorum.Türkiye deki deri kalitesi ve modelleri Avrupa da beğenilmektedir. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Merhaba,Çok kaliteli klasik veya modern mobilyalar yeni trend dekorason ürünleri üretiyoruz.Türkiye'nin sayılı hot couture firmalarından biri olarak 50 yılı aşkın tecrübemizle iç piyasa da çalışmalarımız devam etmektedir..İsviçre veya diğer ülkelere ihracat yapmak istiyoruz.Bize yardımcı olursanız seviniriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Merhaba.Türkiye'ye geldiğinizde bir Malatya Pazarı'na gidip gezin.İthal edebileceğniz en az 50 çeşit ürün bulabilirsiniz .Kaysı, pestil, ceviz, atom, kaysı döneri, kuru üzüm, kuru dut v.b.Tabi bunları İstanbul'dan değil de yerinden almanızı tavsiye ederim.Yani Malatya'dan...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Sn. Mobildekor ve Abdullah 2010,

Mobilya ihracatı yapıyorum. Sizlerle tanışmak, ne tarz ürünler yapıyorsunuz görmek isterim. mail adresim sturkozu@gmail.com
Saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Merhaba;
Avrupa'da kapariye çok talep olduğunu duydum. Burada genelde turşucularda satılıyor ama orada lüks bir yiyecek sanıyorum.
Eğer bir soruşturabilirseniz bu konuda iş yapabiliriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
www.turkishcare.com

selam arkadaşım bu siteyi incele .. şayet ilgini çeker ise yurtdışında satış distribitörleri aranıyor .. iş kuzenim ve biraderin işi.. konu ile ilgilenirsen

semih@turkishcare.com

dodgesk@hotmail.com

suat ..............

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Merhabalar
İsvicreye PERSONEL KIYAFETLERİ ithal edip pazarlayabilirsiniz. Bu konuda denenmiş-çalışmakta olan iş planlarımız ve tecrübemiz var.
çalışma şeklimiz rekabet şansımızı çok artırmakta.
ürünlerimiz şuradan inceleyebilirisniz ; www.hantekstil.com
daha ayrıntılı bilgi için ;
mehmetturgut20@yahoo.com
MT

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
merhaba kardeş.isviçreye ne ithal edebileceğini orada ne yok bura göre ve ne gidebilir araştırması yap.benim tavsiyem lokum, çerez çeşitleri, halı ve ev tekstili diyorum.hayırlı işler kardeşş
dada

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
boş ver ithalatı ihracatı bana yardımcı ol ben geleyim oraya açalım bı kütchen magaza , arka tarafa atelye paraya para demeyiz

Yerleşim Türkiye / AntayaMeslek Mobilya
Merhabalar ürünlerimiz avrupa standardında olup www.mahsenfood.com adresinden ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.
www.mahsenfood.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ymalat
www.ninec.net

ürünleri inceleyin.

satabiliriz.
Yusuf KADAM

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Saty? / Pazarlama
İSVİÇRE
Doğal kaynakları: Hidro enerji, kereste, tuz
Arazi kullanımı: tarıma uygun topraklar: %10
İsviçre Türkiye’nin en çok ithalat yaptığı 9. ülke konumundadır. İhracatımızda ise 21. sırada bulunmaktadır.
İsviçre’ye ihraç ettiğimiz başlıca ürünler; tekstil, tütün, meyve (kabuksuz fındık, kurutulmuş incir, domates konserveleri, kurutulmuş üzüm), zeytinyağı, renkli televizyon, cam filtreleri, bitümenli minerallerden üretilen yağlardır.
İsviçre’den ithal ettiğimiz başlıca ürünler; çeşitli tekstil makineleri, ilaç, reaktif boyalar, tütün mamulleri, kol saatleri, elektrik enerjisi üretim grupları, klima cihazlarıdır.
2006 yılı Temmuz ayı itibariyle ülkemizde İsviçre sermayesi veya İsviçreli girişimci ile ortak olarak kurulmuş 348 firma bulunmaktadır. Bu firmaların büyük bir kısmı hizmetler ve imalat, diğerleri ise tarım ve madencilik alanlarında faaliyetlerini sürdürmektedir
akin54tr

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ythalat / Yhracat
Guney Amerika'ya Turkiye'den pompali tufek, av tufegi gibi silah ithal eden bir arkadasim var. Sadece nakliyesi sorunlu diye biliyorum. Belki Isvicre'de de bir talep olur.

Yerleşim ABD / NewyorkMeslek Bilgisayar-Bili?im
merhaba bende fransadayim basele bir saat uzakta kaliyorum araba isiyle ugrasiyorum
eger satabilirim dersen elimdeki arabalari al gotur yada istedigin arabalari ben bulmana yardimci oluyum
gorusmek uzere

buzmavisi@hotmail.fr
BaNa DarBe AtAni BenDe HaRbE SoKaRiM

Yerleşim Fransa / Mulhouse
Sayin yetkili isvicrede firmaniz varmi dubaiden bir ithalat yapabilirmisiniz ?

Yusuf

Yerleşim Hollanda / UtrechtMeslek Ythalat / Yhracat
Selamlar...Isvicrede #363;retimini yaptigimiz mesrubatlarin bayiligi olabilir.Iletisim icin bagalali@gmail.com dan bana ulasabilirsiniz.Tesekkurler
A.B

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Ythalat / Yhracat
Kesinlikle TEKSTİL derim. Ürünleri incelemek isterseniz www.derentekstil.com. Selamlar
derentekstildışticaret

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Tekstil
Merhaba arkadaslar ,

Ben belcikadan yaziyorum buraya magaza acabilirim turkiyeden urun getirip burada satmak istiyorum .
Mobilya olabilir , boya olabilir , textil giyim ,havlu vesaire olabilir ,...

Onerisi olan varsa yazsin bana degerlendirelim .
Uzun omurlu bir yatirim yapmak istiyorum devamli ordan buraya tirlar gelsin istiyorum .

yazilariniz icin simdiden tsk .
saygillar
c.yavas

Yerleşim Belçika / BruxellesMeslek Ticaret
Merhaba ben Türkiye bursada yaşıyorum. Türkiyeden ithalat konusunda firmalara danışmanlık veriyorum onlar adına türkiyede ürün ve fiyat araştırması yapiyorum.dilediğiniz bir ürün grubu varsa bu konuda sizin için araştırma yapıp size bilgi sunabilirim.imranuysal@hotmail.com
Mum ışığından vermekle bişey kaybetmez.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Muhasebe
Bern`de, Zurich`te ve Lausanne`da bulundum, suan Dubai`deyim ve deneyimlerime gore: Turkiyeden degil de Dubai - Swiss arasi yedek parca isine yogunlasabilirsin. Isi detaylandirabilirim. Yolun acik olsun...
Global Expo Management Group Dubai-UAE

Yerleşim Birle?ik Arap Emirlikleri / DubaiMeslek Dany?manlyk
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - alfa16
**Tekstil Elyaf Sıva : Poşet içeriği yüzeyde 5 m2 alanı kaplar.Tek yapmanız gereken 1 poşeti 10 lt su ile karıştırıp hamur haline getirmek ve uygulamak.

**Duvarda tüm kusur ve hataları gizler boya ihtiyacınızı giderir kir ve leke tutmaz silinebilir

**% 35 ısı ve ses yalıtımı sağlar.

mustafa sadık
05051202200

detaylı bilgi için arayınız

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli