@masal06,
salgam suyu fikir olarak fena degil, ama dönercilerde satilan bir ürün degil, genelde kahvelerde ve marketlerde gidiyor.
@armandoTR,
Frankfurt tayim, ilk etapta maliyeti düsük cabuk dönen ürünler düsünüyorum. Dönercilere tabiiki sadece ayran yogurt satmiyorum, bunun yaninda diger icecekleri ve paketleme ürünlerinide satiyorum. Dönercilere ortalama 60-70 kalem ürün lazim. Bu ürünleri alip depolayip diger bayilere gönderme imkanim maddi olarak yok. Cok büyük paralar baglamak lazim. Ayrica her ürünün ayri özellikleri oldugunu göz önünde bulundurmak lazim. Son kullanma tarihinden, depolamaya, depolama türüne, transporta kadar bir sürü problem var.
@eyme,
yukarda da yazdim, paketleme ürünlerini zaten satiyorum. Ama ilk etapta tek bir ürün üzerine yogunlasilabilir. Mesela Alu-folye de,ama simdiye kadar cok kötü tecrübelerimiz oldu. Kaliteli ve uygun fiyata Alu-folye bulmakta zorlaniyoruz. Belki bu konuda bir arkadas yardimci olabilirse memnun olurdum.
@mdkerim,
yukarida cevapladim.
--------------------------------------------------
Herkese yorumlarindan dolayi tesekkürlerimi iletir saygilar sunarim.
Benim daha proje asamasinda ham fikirlere dayanan bir düsüncem var. Kendim daha önce tekstilde calistigim icin belkide ondandir. Dönercilerin cogunun üzerlerinde güzel t-shirt/ polo-shirt leri yok. Türkiye de t-shirt yaptirip burda bayilerimiz araciligi ile pazarlamak istiyorum. Tek sorun müsterinin logosunu yapmakta. örnek 5000 adet t-shirt yaptirip depoladim, her bayiye müsterisine göstermesi icin birer numune verdim. Müsteri logosunu veya dükkanin ismini ( Hangi harfler, büyüklük, nereye) sonradan itiraz etmiyecek sekilde bana nasil bildirecek. Belki bu konuda tecrübesi veya fikirleri olan arkadaslar vardir.