Ana içeriğe geç

Diğer Konular

Askerim, Sizce Ben Ne Yapmalıyım?

BaşlatanÜMİTTarih26/07/2006 14:59:05Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
MERHABA,
BENİM SİZDEN YARDIM ALMAK İSTEDİĞİM KONU: BEN ŞU ANDA JANDARMA TEŞKİLATINDA UZM. J. ÇVŞ. OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM. İŞİMDEN PEK MEMNUN DEĞİLİM. ALDIĞIM PARA İYİ AMA İŞİMİ SEVEMİYORUM. MEZUN OLDUĞUM OKUL TİCARET LİSESİYDİ VE MUHASEBECİLİK YAPACAKTIM NORMALDE AMA HAYAT BİZİ ASKER KONUMUNA GETİRDİ. MUHASEBECİLİK İSE TECRÜBE İSTİYOR ONU DA GEÇİYORUM. SİZCE BEN NE YAPMALIYIM.
Ü.ERTAŞ

Yerleşim Türkiye / TRABZONMeslek Asker
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye1122 yazı
İyi düşünüp taşınman gerek yaşın daha küçükse başka alanlarda işe girebilirsin, ancak uzmanlıkta aldığın parayı kazanman biraz zor. Girişimcilikle ilgili düşüncelerin olursa sana e-mail grubu önerebilirim.

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / GüzelyurtMeslek Bankacylyk-Finans
Üye1236 yazı
Bir bir tavsiyede bulunamayacagim simdilik. Fakat yazi bana o kadar sicak ve samimi geldi ki bir selam vermek istedim bu sebeple.
Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye59 yazı

Yedek subay olarak zorlu bir dönem geçirdim ancak inanılmaz derece de bir ilgi oldu bende. Yani durumumuz zıt.

Askerlik parayla değil sevgi ile yapılabilecek birşey ,sevmiyorsan yolun başındaysan, hayat senin, sen bilirsin arkadaşım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Editör146 yazı
Merhaba İşinden zevk almaya çalış.Bir diğer iş içinse mademki şu an gelirin iyi kendini yetiştirmeye bak.Alabileceğin kadar eğitim al.İngilizce veya Fransızca öğrenebilirsin.
İlla ki başka iş yapıcağım diyorsan Sporla ilgilenebilirsin ve bu konudada bir iş yapabilirsin.Spor hocalığı gibi.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er