Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Hafta Sonları Pazara Çıksam???

BaşlatanbazaarcıTarih11/12/2009 11:13:22Yorum32

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Hafta sonları pazara çıkıp birşeyler satabilir miyim,ne yapabilirim diye sormak istedim.
Fikir ve bilgi birikimlerinizi bekliyorum.

Teşekkürler...
Birine güvenmek zorundasın!

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
32 yorum
Yeni Üye29 yazı
valla aynen senin gibi düşünüp 4 pazardır çıkıyoz bi şekilde biyerden yakalıycaz allahın izni ile bata bata çıkmayı öğrenicez:)) allah yardımcın olsun

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ev kadyny
Üye102 yazı
karı koca ogretmenız.ama bu fıkır benıde cekıyo yanı anlayacagınız gırısımcı ruh bambaska bısey.ben soyle bır yontem oturttum bu sıteden cok ucuza urunler buluyorum kendım pazara cıkmadan bırılerıne urun basına kar verıyorum ve sattırıyorum herkes kazanıyo ben toplam 5 sergı actırdım hepsının kazancının yuzde 50 sı kadar kar koyuyorum urunlere bıde elımde patlayan bı mal oldumu dıger sergılerde zaten tuketılıyo kolayca. saygılarımla ıyı aksamlar
herkes nasibini yer

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Ö?retmen
Yeni Üye29 yazı

moral verdin sağolasın

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ev kadyny
Üye165 yazı
benim elimde de *sabundan çiçekler* var.pazara çıkmayı düşündüm ama ürün el yapımı iş olduğu için sanki pazara biraz pahalı gelir gibi geliyor bana.içinizde bu konuda fikri olan varsa lütfen bana yazsın.www.necmibilir.com necmibilir@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Esnaf
Yeni Üye4 yazı
arkadaşlar teşekkür ederim...demek ki birşeyler yapılabilir...ancak havaların soğuk olamsı beni düşündürüyor,pazara çıksak soğuk nedeni ile fazla bi alıcı potansiyeli olmayacağını düşünüyorum.Bugün tahtakale'deki toptancıları gezmeyi,piyasa yapmayı düşünüyordum.Acaba tahtakale piyasası veya fikir verebilecek başka yerler hakkında bilgisi olan arkadaşlar,tüm paylaşımlarınıza ihtiyacım var.ve bunu okuyan arkadaşlarda bilgilenecektir umarım...tekrar teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye2981 yazı
Tahtakaleden , yün eldiven, örme bere , atkı gibi şeylerden al, pazarda ve hatta metro çıkışları ve yeni bosna gibi son duraklarda , tabii pazarlar da bu mevsimde çok iyi satarsın .

Bir de polar eşofmanlar bu mevsimin favori mallarındandır.

fiat ile çıkacağın pazar da uyumlu olmalı .
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye4 yazı
huyhuyhuy,teşekkür ederim,gerçekten yazdıkların benim için çok iyi...tahtakalede nereye gitmem lazım?sizin yazılarınızı okudum aslında ama tarihleri biraz eskiydi...Acaba bu konuda yardımcı olabilir misiniz? herkese teşekkür ederim...

Yeni Üye63 yazı
sayın huy huy huy her konudan anlıyor ve yorum yapıyorsunuz takip ettiğim kadarıyla sizin asıl işinizi merak ediyorum
Y. Emre YILDIZ

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Üye206 yazı
www.pazarlamacim.com

%100 kar getiren ürünlerdir

biz toptancısıyız

ürünlerim eğer ilginizi çekerse bana mesaj atabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Di?er
Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - emre80
sayın huy huy huy her konudan anlıyor ve yorum yapıyorsunuz takip ettiğim kadarıyla sizin asıl işinizi merak ediyorum

bu bir övgümü yoksa yergi mi ? pek anlıyamadım. (:

Ama ben azıcık anlatayım .
60 yaşına merdiven dayamış , ekonomi tahsili yapmış , işletme lisans üstü eğitimi almış ve bütün bunları çok az kullanmış ve hep ticaret yapmaya çalışmış , çok çeşitli işler ve iş kollarında iş yapmış ve şimdilerde emekli hayatı yaşayan biriyim .
Emekli diyince pek alışılmış bir emekli olduğum söylemez.

İstanbul da doğdum ve Askerlik dışında İstanbul dışında iş yapmadım .
Şimdi boş zamanlarımda kalıplarını kendi yaptığım hediyelikleri evin balkonunda yapıyorum ve isteyene ürün olarak isteyene kalıp olarak satıyorum .
Ayrıca dede toprağı, bolu da meyva bahçesi kurmak için uğraşıyorum ve bal arısı yetiştiriyorum .Ve öğrenmeye devam ediyorum . eskisi kadar okuyamıyorum . Ama masamda her zaman bir şeyler bulunur olumak için . Şimdilerde bir senedir klavye kullanmayı ve bilgi sayar kullanmayı ve interneti kullanmayı öğrenmeye çalışıyorum .

Bütün bunlara niye uzun uzun yazdığımı da doğrusu bilmiyorum başladım, duramadım galiba .

İyilikler diliyorum.
ismail karagülle

Üye2981 yazı
Bu arada toptan bir çağrıda bulunayım .

Bir şeyleri yapmak çok önemli değil .

Neyi ne kadar satabildiğin çok önemlidir.

Ben yapabildiklerimi anlattım .

Satabileceğine inananlara sesleniyorum . ,

buyrun ben yaparım sizde satarım diyorsanız , bu iş oldu demektir.

Tek aranan özellik satarım diyebilmenizdir .

Nerede ve nasıl satacağınıza dair fikirleriniz varsa buyrun deneyelim .

SANIRIM BU SATIRLAR BİR ÇOK OKUYANI TEKRAR DÜŞÜNMEYE SEVK EDECEKTİR.
VE ARTIK BAHANEM KALMADI DİYECEKTİR.
ismail karagülle

Üye2981 yazı
Ben önerileri dinlemek istiyorum .

Ben bu ürünleri kendim de sattım .

halen satan arkadaşlarda var .

Ama esas önemli olan başkalarının nasıl yaptığı değil.

siz olsanız nasıl satardınızın cevabı .

Bu soruya kendinize özgün bir cevap verip, değişik bir metod geliştirebiliyorsanız . Bu işi çözdünüz demektir.

İyi işler . Ve Sağlıcakla kalın .
ismail karagülle

Yeni Üye51 yazı
bence pazara cık 5 e aldıgın malı 10 satabilirsin (polar).hatta ben mal vereyim sana ben imalatcıyım. abercrombie sweet şimdi kapışılıyor.toptancı olmama ragmen daha cok kazanmak icin ben bile pazara cıkmayı düşünüyorum.uzat bi el beraber cıkalım
özer giyim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye709 yazı
sayın huyhuyhuy;
sizi gerçekten tebrik ederim bende sizin yazı ve yorumlarınızı gördüğümde boş geçmem mutlaka okurum
çalışma azmini hiç bir zaman bitmemiş inşallah hiç bir zaman bitmezde..
başarılarınızın devamını diliyorum
MEHMET TEKSTİL
umt60@yahoo.com.tr
umt60@hotmail.com
gsm : 0 542 552 07 09

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Tekstil
Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - umt60
sayın huyhuyhuy;
sizi gerçekten tebrik ederim bende sizin yazı ve yorumlarınızı gördüğümde boş geçmem mutlaka okurum
çalışma azmini hiç bir zaman bitmemiş inşallah hiç bir zaman bitmezde..
başarılarınızın devamını diliyorum

allah razı olsun , teşekkürler . Sağlık ve sıhhat ve başarı dilerim.
ismail karagülle

Yeni Üye14 yazı
selam bende pazar işine girecem ama olurmu diye kararsız kaldım kime sorsam kriz var olmaz diyor sizce fikri olan varmı acaba tşk

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Serbest meslek
Üye2981 yazı
Pazarda biterse , hayat biter. Kapitalist sistemin köpük kısmı ortadan kalkıyor . Gerçek ihtiyaç malları , doğru fiattan her zaman alıcı bulacaktır.

Örnek bir t- şhort almak istiyorsanız . İşiniz çok iyi ve güzel para kazanıyorsunuz . Ve çok hesap yapmadan para harcıyabiliyorsanız. Marka bir ürüne kumaş ve işçilik ve normal bir kardan başka marka olduğu için oluşan fiatı da ödersiniz.

Ama para kazanma durumu harcamalara dikkat etmek zorunda olacağınız bir miktara gerilemiş ise , artık markaya ödeyecek paranız yoktur ama , normal fiatta ki ürünlere, ve belkide emitasyon ürünlere doğru bir talep oluşur.

Bu aralar dikkat ederseniz emitasyon ürünler çoğaldı . korsan satışlar çoğaldı . Kitap ve müzik , film vs .
Bu ekonominin normal bir seyri içinde olağan şeylerdir.

yani pazarda satılan malların maliyeti etkileyen bazı unsurlardan kaçabildiği için daha ucuz olacağından aslında kriz dönemlerinde pazar daha çok iş yapar.
Büyük mağazalardan ve alışveriş merkezlerinden alışveriş yapmanın tek avantajı kredi kartı ile ödeme yapılabilmesidir.

Pazarda ,
kredi kartı ile ödeme yapılabilen ,
doğru ürünler,
doğru fiatla
ve doğru pazarda
satışa sunulabilirse , kazanılacağı muhakkaktır.
ismail karagülle

Yeni Üye14 yazı
kısmetse 10 gün içinde ürün almak için ist gelicem biriki yer buldum ucuz tekstil tabiki sermayem az 2000 tl ye nekadar mal alınır nasıl satılır bilmiyorum hocam bende pazarda kriz olmaz kanısındayım

Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - gürler
kısmetse 10 gün içinde ürün almak için ist gelicem biriki yer buldum ucuz tekstil tabiki sermayem az 2000 tl ye nekadar mal alınır nasıl satılır bilmiyorum hocam bende pazarda kriz olmaz kanısındayım

ne alacağına göre değişir. Ama soruş şeklinden bu konuda ki tecrüben galiba az . Satılabilecek ürünün ne olduğunu tespit edip öyle mal almaya çalışmalısın .

2000 TL ye göre mal aramak , değil , satılacağına inandığın malı almak esas olmalı . Bu da her semte göre değişebilir. Pazar yerini iyi etüt ederek mal almalısınız. Ne tür mallar kaça satılıyor . Aynı malı değil , bu mal satılıyor. O halde şu mal, şu fiattan satılırsa, çok daha iyi satılır. Yorumuna ihtiyaç var bence. Bir de bu gözle pazarı dolaşıp izlemeye çalışın .

Bir de kendi zevkinizi bir yana bırakın , olabilir ki sizin zevkiniz , o civardaki halkın tüketim eyilimine uymayabilir . Yani sizin beğendiğinizden çok o civarda ki halkın tüketim eğilimi görülmaye çalışılmalı.
ismail karagülle

Yeni Üye14 yazı
hocam tecrübem çokaz ben şehirler arası otobus muaviniyim ama buişe başlıcam çanakkalenin ilçesinde oturuyorum satıcam ürün köy kesimine hitap edeceğinden hangi türde ürün satacağımı gidip toptancıları gezerek karar veririm diye düşünmüştüm

Üye2981 yazı
uygun fiattan kazak almanı tavsiye ederim . Bayram paşada imalatçılar olduğunu duydum . Ama öyle fiattan al ki kapış kapış gitsin .

Ben İstanbul da 4 sene önce 3,5 tl te almıştım . Pazarda 10 tl ye satmaya çalıştım . Biraz satargibi oldum sonraki pazar bir başka arkadaş da aynısına benzer bir ürün getirdi .7,5 tl den satmaya başladı . Bir sonra ki pazar 5 tl ye indirdik . Son pazar üç tanesi 10 tl den satmaya çalıştık . .

Bu pazar günü kar yağan havanın birden soğuduğu yerde satılır . Ama biraz geç kalırsan seneye kadar elinde kalır. Kazağını alan almış yada alamadı ise ,
zaten üşütüp hasta olmuştur (: ( allah muhafaza )

ucuz kazak ,
kaşkol
yün bereler ,
yün eldiven al . üşenme paranın tamamı ile alma .
Paranın 1/4 ile al üşenme bir sonraki sefere durumu gör ona göre hareket et. hatta satamazsam iade alırmısınız diye garantiye almaya çalış.
Toptancı ile konuş , gerekirse kapıda ödemeli gönderirmisin diye sor. Acil gerekenleri o şekilde alırsın .Bu söylediğim hemen yapılması gereken bir şey hava raporunu da iyi izlemek gerekir.
ismail karagülle

Üye2981 yazı

koniks te bile var mış iyice araştırıp , inceleyin malı görün inceleyin , fiatları piyasa ile karşılaştırın diye örnek olsun diye kopyaladım . Aman yanlış anlaşılmasın . dikkat ederek bakın .

http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=18512
Selamlar,

İlgilenen arkadaşlar olursa elimde stok fazlası 1. Kalite Bay-Bayan Yün, el örmesi ÇORAP, BERE, ELDİVEN, KAR MASKESİ, PATİK, ATKI bulunmaktadır. Bunlara ek olarak son derece uygun fiyatlara Makine işi Çorap, Bere, Eldiven, Patik, Atkıda bulunmaktadır. Farklı Renk seçenekleri mevcuttur.
İlgilenen arkadaslara e-mail ile foto ve fiyat bilgisi yollyabilirim.
Saygılarımla
ismail karagülle

Üye2981 yazı
yukarıda bir arkadaş imalatçı olduğunu yazmış . Bence resimlerini yüklese teklifi fena değil .

Üretiyorum , diyor bir el verin pazara beraber çıkalım diyor. ne demek istediğini biraz daha açarsa , belkide iyi bir iş birliği çıkabilir.
ismail karagülle

Yeni Üye14 yazı
ya allah ya kısmet diyerek başlıyaca inşallah üretici arkadaşlar bir tlefon yazsalardı daha rahat görüşülürdü aslında

Yeni Üye14 yazı
hocam sizede ayrıca çok teşekür ederim yardım larımızdan dolayı .iyigeceler

Yeni Üye14 yazı
hocam sizede ayrıca çok teşekür ederim yardım larınızdan dolayı .iyigeceler saygılar

Yeni Üye4 yazı
Herkese teşekkür ederim...Bu site ve üyesi arkadaşlara teşekkür ederim...Bu bilgiler çok kıymetliydi gerçekten...

Üye247 yazı
Merhabalar,

Elimde pazarda satılmak üzere bayan trikolar 4,00tl, bayan pijama takımları 5,50tl ve bebek pijama takımları 4,00tl mevcuttur.

Ekleyin yardımcı olayım .
umutrade@hotmail.com

Teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat