İlk mesaj
Pazarlama Ve Satış
Kapı Çalışması Hakkında(damacana Su Satışı)
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorumB
Yeni Üye4 yazı
de vamını sorarsan %3
bence hiç girme derim benim görüşüm ben denedim
E
Üye167 yazı
başarılar
herkese başarılar : )
E
Yeni Üye22 yazı
selamlar,
İzmir'de beş sene kadar önce piyasaya yeni giren bir firma için kapı kapı tanıtım çalışması yapmıştık. Bizim yaptığımız çalışmada firma tanıtım yapmak istediği bölgeleri sokakları belirleyerek, kapı kapı dolaşarak ürününün özelliklerini, rakipleri arasında neden tercih edilir olduğunu ve promosyonları hakkında bilgi veriyordu. Aktivitenin sonucunda firma ciddi anlamda müşteri geri dönüşü almıştı. Bu konuda merak ettiğiniz şeyler varsa yardımcı olabilirim.
S
Yeni Üye91 yazı
düşüncem ise kapılara küçük bir bilgilendirici afişle naylon torbaya birkaç zeytin numunesi,kapılara bırakmak,kapı tokmaklarına asılınabilir.en azından deneyeceğim.aklımda kalacağına yaparım,olmazsa olmadı derim.:)sizce nasıl olur?
K
Yeni Üye84 yazı
bence hıjyenık gorunmez..goze hos gelmez kanımca..oyle yapacagınıza sık bır servıs tabagında kokteyl gıbı yanında kurdanla bır hostes tutup kapıları dolastırmanız daha guzel bır hareket olur..bırazda urun ozellıklerını bıldımı gerı donusu ozaman bekle bence..benım kapımda zeytın asılı olsa agzıma bıle surmem..ıstanbuldan yazıyorum ayrıca ve kapı kapı market vs tanıtımlar ıle ılgılı 4 yıldır da ozel bır sırketde proje sorumlusuydum. oyuzden fıkrımı paylasayım ıstedım..
kadirizm
K
Yeni Üye84 yazı
ertuu bey bence nekadar surer su dagıtımı yaptıgınız alan buyuklugune gore orantılıdır. Ayrıca ıkı tane kız tutsanız tekırdagda gunde 25-30 bıde yemegı bırlıkte yedınız mı kesınlıkle ve kesınlıkle gerı donusu alırsınız ama elemanlarınız kesınlıkle bu ısın sadece anket tarzı degıl kapmayalı satıs destek oldugunun farkına varmalıdırlar..eger yaptırmayı dusunursenız ozel mesaj atın goruselım. Sultan- Hısar- Damla- vs gıbı markaların kapı kapı calısmalarını yaptırmıstım...
kadirizm
N
Yeni Üye35 yazı
30/07/2010 : 18:56:42#7
Web sitesi
Alıntı
Peki spil bey,
fikrinizi geliştirecek olursam kendi çapımda
öncelikle nezih bir semt ve kaliteli bir sucu bulurum ve onunla zeytin numunelerii eşantiyon olarak dağıtması konusunda anlaşmaya varırım.Anlaşmada bence para olmamalı yani siz sucuya müşterisine hediye etmesi için zeytin vereceksiniz ücretsiz olarak severek kabul eder bence.
Siz numunelerinizle birlikte kartvizitinizi broşürünüzü artık sizinle iletişime geçilebilmesi için gerekli olan bilgileri verebilirsiniz.Müşteri sizinle iletişime geçip alabilir.
Ha adres sorunu kargo kurye sorunu olur derseniz.Su bayisine komisyon vererek onun üzerinden potansiyel müşterilerine satış gerçekleştirebilirsiniz.Nasıl olur sizce? Su bayiiliği yapan arkadaşlar bu konuya sıcak bakarmısınız?
Sonuçta 19 lt suyu 5-6 tl karşılığında kaç km taşıyorsunuz 5 kg zeytinde aynı marjla yapmazmısınız suyu ***ürürken yanında verirsiniz onuda.Saygılar Selamlar.
fikrinizi geliştirecek olursam kendi çapımda
öncelikle nezih bir semt ve kaliteli bir sucu bulurum ve onunla zeytin numunelerii eşantiyon olarak dağıtması konusunda anlaşmaya varırım.Anlaşmada bence para olmamalı yani siz sucuya müşterisine hediye etmesi için zeytin vereceksiniz ücretsiz olarak severek kabul eder bence.
Siz numunelerinizle birlikte kartvizitinizi broşürünüzü artık sizinle iletişime geçilebilmesi için gerekli olan bilgileri verebilirsiniz.Müşteri sizinle iletişime geçip alabilir.
Ha adres sorunu kargo kurye sorunu olur derseniz.Su bayisine komisyon vererek onun üzerinden potansiyel müşterilerine satış gerçekleştirebilirsiniz.Nasıl olur sizce? Su bayiiliği yapan arkadaşlar bu konuya sıcak bakarmısınız?
Sonuçta 19 lt suyu 5-6 tl karşılığında kaç km taşıyorsunuz 5 kg zeytinde aynı marjla yapmazmısınız suyu ***ürürken yanında verirsiniz onuda.Saygılar Selamlar.
Girişimci genç iş adamı : )
H
Yeni Üye1 yazı
Sn. Ertuu İzmir ve çevresinde çeşitli su firmaları ile kapı çalışması yaptık.ama cazip gelmesi için belli bir şekilde promosyon gerektırıyor.(İlk damacana bedava,bellı miktarlarda kupon verip musterıye ındırımlı su satabilirsiniz) bu tamamen sizin insiyatifinizde.Yararı oluyormu derseniz kesinlikle oluyor kampanya suresınce ornegın 100 musterıden olumlu tepkı aldınız en az bunların 40 'ı size daimi müsteri olarak geri dönüyor.Reklam ücretlendirmesinide çalışılan firmaya baglı olarak bazen distiribitor,bazen fabrika karşılıyor yada sız oduyorsunuz fabrıka bunun karsılıgında sıze bedava su verıyor.Ama bu tamamen anlasma yaptıgınız su fırmasına baglı.Başka yardımcı olabileceğim bi konu olursa seve seve yardımcı olurum saygılar.
Hikmet TAŞKIN
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz