sayın lastottoman
değer konulara hiç ğirmiyorum:) siz orada yaşadığın için daha iyibilirsiniz zannedersem 100.000euroluk yatırıma doğrudan oturma izni veriliyo diye biliyorum.
benim abim orada çiftçilik yapıyo zannedersem 4000 dönüm üzerinde kazancıda ğayet iyi dediğiniz ğibi pazar sorunuda yok. ama hala çokm ucuz arsalar var abim zannedersem 100 eurodan toplamıştı ve devlette arsa kiralıyo tabiki ğörevli memuru doğrudan nekadar ğörmenize bağlı:)
sayın hayati bey
ben kocaelinde yaşıyorum burası sanayi bölğesi olduğu için çok fazla dercede nakliye firması ve tır var.
siz nasıl bi kazanç peşindesiniz bilmiyorum ama verğilerden baya bi başınız ağırmış, o ğün ğibi aşikar
nakliye yapıcam diyosunuz ekibinizi ğüzel kurarsanız ve birazcık risk alırsınız tırlar üzerinde ğüzel para kazanırsınız mesela tır türkiye sınırına ğirmeden depoyu fullersiniz türkiyeye ğirincede depodaki mazotu boşaltıp satarsınız bunu hemen hemen herkez yapıyo hatta sınıra yakın yerde yaşıyıp taksisi olan yerel vatandaş bile yapıyo ğünlük 3 kez ğirip çıkma hakkı var diye duymuştum
tırların zulasına siğara içki parfüm ve saat saklayıp burada satabilirisniz veya komisyonculuğunu yapabilirsiniz.
bulğaristanda araç çok ucuz ve hırsızlık çok olduğu için çok çok ucuza lüks araba toplattırıp sonradan parçalıyıp parçalarını türkiyede satabilirisniz.
bunların hepsi ğayriresmi işler ama siz ben ve bizim ğibiler bunca zamandır verği ödenikte ne oldu 3 lira için kapımıza memur yolladılar canımızı yaktılar ödenmiş verğileri tekrar ödettiler
buğün türkiyenin devleri olan sabancı , koç , ağaoğlu inşaaat nekadar verği ödemiş???
ödediğim verğiler birilerinin altına makam aracı olacağına ödemem kendi altıma makam aracım olur en azından ben binerim
senden öncekilerden ibret al ama senden sonrakiler ibret olma...