Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Facebook Gibi Arkadaslik Sitesi Kurmak İstiyorum

Başlatanmuhammed_kervanciogluTarih28/11/2009 12:08:50Yorum59

İlk mesaj
merhaba arkadaslar

ben dunya capinda bir arkadaslik sitesi kurmak istiyorum.amacim dunyadaki muslumanlarla hristiyanlari bir arada bulusturmak yani onlar arasinda kopru kurmak istiyorum..siteyi tum dunyada tanitacagiz.ofisler falan kuracagiz.bide sitede neler olmasi gerekiyor arkadaslar?

arkadaslar anlamadigim bir sey var.sizce dusunduyum sitenin maliyeti ne kadar olur?bide parayi uye basinami veriyorlar yoksa tiklama basinami? tiklama ve ya uye basina ne kadar para veriyorlar?
arkadaslar lutfen bu konuda bana bilgi verin

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
59 yorum
Bi Web programcısı Olarak Tavsiyem Kendin Site Tasarımı Kodlaması Hakkında Bilgin Yoksa Böyle İşlere Kalkışma Hüsranla Biter Böyle Bir Sitenin Maliyeti 4000 Üzerindedir zaten Öyle 300 - 400 Yaparım Diyenelre Bakma Palafra Kaliteli Olmaz ama Tutmaz bu İşlerin Kaymanı Yediler Zaten Tavsiyem Olmayan Bişeyler düşünün O Zaman Daha Şanslısınız Fark Yratmak Ekol Olmak Her zaman iyidir..

Başarılar Dilerim...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Tıklanma Başına Para Alırsın ama Hemen Reklam Alamassın Bu Arada Belli Bİ Hit Yapman Gerek Çok İyi Reklam Olmalısın Önce Kendin Reklam Olmalısın Yani...

arkadaslar bu konuda fikir ve dusuncelerinizi bekliyorum

Yerleşim Çin / BakuMeslek Ticaret
iyide zaten hali hazırda senin bahsettiğin konuda binlerce site mevcut
Diyelim siteyi kurdun kim yöntecek kim siteye niye girecek??
eğer çok orjinal bir fikrin varsa düşük maliyetle gerçekleştirebilirsin

ALIENWARE

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
benim dusunduyum site diger sitelerden farkli olacak.bu sitede aninda cevri sistemi olucak.insanlar bir birileriyle konusurkan aninda istedikleri dilde cevri yapacaklar.bide uyelerin hepsine dil egitimi verilecek.sitede unlu insanlarin yorumlari her zaman yer alacak.burda amac musluman dinini hiristiyanlara tanitmak ve hiristiyan dini hakta muslumanlara bilgi vermek.bide site amerikanin tum universitelerinde sitenin tanitimi olacak.sonra avrupada universitelerde sitenin tanitimi olacak bide asiya ulkelerinde site tanitimi olacak.ben bu konu hakta barak obamaya bi mektub gondermek istiyorum.

Zeki Müren de olacak mı ?

Allah yolunuzu açık etsin.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Birkaç milyon doların ve zamanın varsa neden olmasın. Öyle bir site için kaç ay beklemen gerekiyor biliyormusun. Ayırca o kodların aynısını yazabilecek birileri var mı Türkiye'de, sana kaça yazarlar, Kaç yılda yazarlar gibi sorulara cevap bulman gerekiyor.

Allah kolaylık versin :)
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

insallah böyle bir sey becerirsinde bizde senin sayfana üye oluruz. ozamanda bunlari hatirlariz...

yolun acik olsun

Yerleşim ALMANYA / BerlinMeslek Eczacy
sana başarılar dilerim,öyle bir proje ki aynı okyanusu yüzerek geçmek gibi bir şey,umarım başarırsın...
sana kolay gelsin....

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Azim, bilgiyle, imkanla, sermayeyle birleşmediğinde ne yazık ki hiç bir şeydir. İnsanlar Coca colanın formülünü öğrensem zengin olurdum diye düşünür ama aslında Cocacola nın tek numarası büyük bir sermayenin büyük bir çalşma ile pazarlanmasından başka bir şey değildir.

Ortada bir sihir yok anlayacağınız. Büyük sermayeler ve büyük çalışmalar var. Facebook da böyle bir çalışmanın ürünü. bakınca basit gibi görünüyor ama insanları mıknatıs gibi çekiyor. İşte bu mıknatıs etkisinin altında büyük bir çalışma yatıyor. Para, akıl, zeka, bilgi birikimi.

İbrahim Tatlısesin sihiri sesinin tınısından çok gücü elinde tutabilme yeteneğidir. Bunun gibi.

Bütün bunlar, Hıristiyan larla , Müslüman ların bir araya geleceği bir site yapılamaz anlamına gelmiyor. Yapılır da epey bir fırın ekmek lazım.....

Varsa o kadar ekmek aya bile gidilir.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
arkadaslar tiklama basina ne kadar veriyorlar

kardesım ben o senin dedıgın tarzda bı sıte dusundum ama gercekten ımkansız gıbı cunku cok cazıp bı tarafın olmalı kı ınsanlar gelsın senın sıtene uye olsun yoksa durdugu yerden nıye ayrılsında senın sıtene gelsın ustelık tek gelırınde reklam olucam sanırım.yok uyelık paralı dersen bedavaya bı cok sıte var.ama benım dusundugum hatta uzerınde calıstıgım bı sıte var dıgerlerınden bıraz farklı ve mobıl odeme sıstemı ıle calısıyor reklam malyetını karsılayamadıgım ıcın su an askıda duruyor ıstersen ortaklık dusunubılırız.sıte icerıgı arkadaslık sıtesı ama dıgerlerınden bıraz farklı ustelık reklam gelırıde ıkıncı planda
cesur

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Esnaf
hakan kardes ben hic bir zaman olumsuz dusunmem ve on yargili davranmam.senin dediyin site nasil bi site olacak?bu sitenin maliyeti ne kadar peki?detayli sekilde bilgi verirmisin

kardeş sen bu siteyi yap facebook tarih olur o kadar diyorum. çalışmalarında başarılar inşallah düşüncelerini hayata geçirip dünyaya bir türkün ismini duyurursun. Bill Gates' ten bıktık artık.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
insan isterse her sey yapa bilir.ben siteye bi yazi biraktim ama arkadaslar on yargili davrandilar,bana olumsuz cevab verdiler canlari sagolsun

Çok iyi server(lar)ın olmalı. Siteye bakacak, kodlama yapacak, güvenliğini sağlayacak (ki yiyeceğin saldırıların haddi hesabı olmaz) çok iyi elemanların olacak. Bunlar için baya baya bir maliyet gerekir. Tabi dünya çapında yapılacak reklamların maliyetlerini de unutmamak gerekir. İlk bir kaç yıl gelir elde edemeyeceksin ve bunun için işletme sermayen olacak. Milyon dolarları bulur bence.

Moralini bozmak istemem ama, bu iş konikse yazıpta "Nasıl olur? Ne olur?" diyen birilerinin yapacağı iş değil.
İnsan ol yeter !!

Çok iyi server(lar)ın olmalı. Siteye bakacak, kodlama yapacak, güvenliğini sağlayacak (ki yiyeceğin saldırıların haddi hesabı olmaz) çok iyi elemanların olacak. Bunlar için baya baya bir maliyet gerekir. Tabi dünya çapında yapılacak reklamların maliyetlerini de unutmamak gerekir. İlk bir kaç yıl gelir elde edemeyeceksin ve bunun için işletme sermayen olacak. Milyon dolarları bulur bence.

Moralini bozmak istemem ama, bu iş konikse yazıpta "Nasıl olur? Ne olur?" diyen birilerinin yapacağı iş değil.
İnsan ol yeter !!

sayın ismayıl buraya yazını yazmışsın bana bilgi verin demişsin. Bizde sana bu hayalin konusunda elimizden geleni ve gördüğümüzü söylemeye çalıştık. bu söylenenler ama olumsuz olur ama olumlu olur, bu yazılanlardan alacağın dersler önemli asıl olan. Yine üzülerek söylüyorumki bu hitabet kısmını biraz daralt yurt dısında üniversitelerde sitenin reklamını nasıl vereceksin bir kere? orayı geçtim türkiyeye ilk olarak nasıl tanıtacaksın bunların maliyeti sana ne kadara patlar bunların araştırmasını yaptınmı? Siteyi yaptın sayıyorum. bu soruların cevaplarını bulduysan sana kalan sadece işi yapacak bir kaç kişi ile bir grup çalışması yaparak bu siteyi ortaya çıkartıp 1-2 sene siteni tanıtana kadar sermayeni hibe edip sitenin tutmasını bekleyeceksin çaresiz. En az gerçek dünyanın acımasızlığı kadar sanal dünyada acımasız hemde kat kat. ve ne yazıkki bu devirde nerde boş işler var insanlar onun peşinde internet ortamında vesaire. o siten hadi bir yolunu bulup tanıttın dünya çapına getirdin. o sitene üye olmak isteyenden çok çökertmek isteyen olacaktır. bunun için grubunu saglam kurmalısın.
Son olarak birşey soracağım bu site üzerinden dil eğitimini ve anında çeviri sistemini nasıl kuracaksın çok merak ediyorum...
Benim sana tavsiyelerim bunlar.. esen kal ...

hayal kurmakta güzel ama gerçekleri görmek lazım.
Y. Emre YILDIZ

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
sayin webmaster yazin icin tesekkur ederim.soruna cevab veriyorum.benim amerikan bi kac sehrinde universitede okuyan arkadaslarim var.afrikada arkadaslarim var,moskovada arkadaslarim var,cinin bi kac sehrinde arkadaslarim var.onlar siteyi orda tanitacaklar tanitim isi kolay.tabiki biliyorum site 3,4 yildan sonra gelir getirecek.bunlari goze aldim.bide sitede aninda cevri sistemini kuran insanlar var.ben bi seyi bilmiyorum uye basina gelir elde etmek mumkunmu?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
tabiki site başarılı olursa eğer,gold üye vb ek özellikli üyelik hesaplarından bi gelir elde edebilirsin.Ama çok tavsiye etmem şahsi fikir.

Eğer ciddi düşünüyosan 'niş' alanlara yönel
bir ekip kur sabredersen gerekli maddi kaynağında varsa yapılmıcak iş değil ama facebook gibi olabilmesi için 1.kural facebook gibi demiceksin 2.kural ilk olacaksın 3.kural her görüşü benimsiceksin
örnek proje veriyorum http://www.trabzonbook.com/
ALIENWARE

Orjinal bir fikir bulman lazım. Yoksa işin şansı zor.
Forum kurup bişr konuda insanları toplaman daha kolay. Site ve Facebook grubu ile destekleyip parada kazanabilirsin.

Yerleşim Rusya Federasyonu / RostovMeslek Di?er
Böyle bir projenin minumum maliyeti 45.000 TL'dir daha altında yapılırsa başarılı olma şansı olmaz. Her şey kod yazmakla bitmiyor.

Benzer proıjeleri 3-5 bin TL ile yaptırmak isteyip hüsran ile karşılaşanları gördüm. Tabi sonunda bana gelmişlerdi (farklı tarz bir arkadaşlık modeli)

Eğer paranız ve ciddiyetiniz varsa bunu çoluk çocukla çarçur etmeyin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Akıl alır şeyler değil bunlar, hayretler içinde kalıyorum,

Maalesef Yurdum insanı işte, kahvelerde akşama kadar oturup iki kişi bir araya gelip devletler kurup, şirketler batırıp, bilimsel icatlar yaparız, ama hiç birinden bir B....K çıkmaz, çıkamaz, ondan sonrada Türkün adını duyuralım diye çırpınır dururuz, duyuruyoruz arkadaşlar merak etmeyin Avrupanın ve Rusyanın büyük bölümündeki Türkiyeden giden müteşebbislerimizin önemli bir bölümü **** dır ve bu konuda da ün yapmışlardır,
( Herkesi karalayamayız elbette ancak yurtdışındaki arkadaşlar bana cevap yazmadan önce şöyle bir çevrenize bakın haklı olduğumu göreceksiniz !!! ) yani ünlüyüz sadece Bill Gates i yakalayamadık henüz.

Biz Türklerde asla yeni bir proje çıkamıyor, yani icat edilmiş olanın mutlaka bir muadilini yada kopyasını üretmekle meşgulüz, neden ??,,,

_nedeni şu alt yapımız yok neden yok, yeni bir facebok :-) üretmeyi düşünüyorum ama bilgisayarın B si ile bir ilgim yok ama olsun Okey oynarken arkadaşlarla konuştum kafama çok yattı :-)

'' Bilmem kaç ülkede arkadaşlarım var tanıtım işi de çok sorun değil'', :-) sanki pazarda hıyar sattıracaksın ;;;;

Lütfen arkadaşlar ehliyet sahibi insanlardan yeni fikirler bekliyoruz, hayallerle kimse kimseyi yormasın

Daha neyi nasıl yapacağını bilmeden ne kadar para kazanabileceğinin hesabını yapanlar sadece hayalpereslerdir , sakın ola birlikte hayal bile kurmayın.

Yukarıdaki yazıda yurtdışındaki müteşebbislerimizin büyük bölümü ............( noktala**** sansürlenmiş kelimede ) herhangi bir küfür yazmamakta neden sansürleniyor anlamıyorum . Orada yazılı kelimenin karşılığı ---

Sözüne güvenilmeyen, borcuna sadık olmayan, bolca yalan dolan olan kişiler için kullanılır.

bilgilerinize :-)

Bence boşuna heves kırıyorsunuz. 1000 kişilik bir grupla reklam alarak ayda 500-1000 usd kazanbilir, hatta dahada kazanır. Önemli olan parlak fikir bulmak bence.Sitesi olmayan bir meslek grubu veya etnik gruba site yapıp google reklamlarından para kazabilir. kabul etmeliyim ki iş kolay değil ama imkansızda değil, sonuçta hazır forum veren siteler var. Facebookdagrup kurar ordan siteye yönlendirir. Bunun için profesör olmaya gerek yok.

daha tıklanma başına mı değil mi onu bilmiyorsun. facebook a rakip olacaksın. hayal kurmak güzel ama hayalci olma...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Bence hiç uğraşma bir anlık hevesle girip sonu kötü olur. Oyun sitelerine yönel oyun sitesi yaptır milletin dikkatini çekebilecek bir fikrin varsa kazançlı çıkarsın online poker,okey, gibi ama daha farklı daha sonra oyun parası vip üyelik yaparak kazanç elde edebilirsin.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Bence RusTurkBook diye bir sohpet tanışma sitesi yap kardeşim. Eğer arama motorlarından falan çıkarsan , hatta birazda reklam yapsan Türkiyeden en az 1.000.000 kullanıcın olur. :)