Öyle şartlarda doğmuş olabiliriz ki hayattan bekleyebileceğimiz herşeye doğuştan sahip olmuş olabiliriz. Mesela büyük varlık içinde, gelecekte yöneteceğimiz şirketler hazır bizi bekliyor olabilir. Sadece adımız bir kariyer manasına geliyor olabilir. O zaman hayatttan beklediğimiz yada gerçekleştireceğimiz başarı sayabileceğimiz ne olabilir? Ya o ideal değer olan 1 i bulamıyorsak... Yani ben bana göre açık ve net olarak şu başarıdır diye söylenebilecek şeyler bekliyordum...
- 2 yaşımızken altına kaçırmamak başarıdır. - 18 yaşımızda kalabalık bir arkadaş çevresine sahip olmak başarıdır. - 20 yaşındayken aktif bir cinsel hayatımızın olması başarıdır. - 30 yaşında çok para kazanmak başarıdır. - 50 yaşında aktif bir cinsel hayatımızın olması başarıdır. - 60 yaşında kalabalık bir arkadaş gurubumuzun olması başarıdır. - 70 yaşında altına kaçırmamak başarıdır.
Saçım var, t-shirt giyerim
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz