Ana içeriğe geç

Diğer Konular

Hiç bir zaman yapmayacağınızı düşündüğünüz şey

BaşlatanprestoooonTarih11/03/2006 22:08:13Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye99 yazı
Hiç bir zaman sıgara içmem demiştim. Bunu söylediğim yıl içinde sıgara tiryakisi oldum. Bİr daha aşık olmam demiştim. Hemen ardından deli divane tutuldum.Geçmişte ben bunu yapmam deyipte sonra yapıp kendimi şaşırttığım çok oldu. Hayatın oynadığı bir oyun mu bu?
Saçım var, t-shirt giyerim

Yerleşim Türkiye / amasyaMeslek İnsan kaynakları
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Editör498 yazı
EE büyük lokma ye büyük konuşma demişler ya atalar boşa dememişler.....
Ali GÜLCÜ

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Di?er
Yeni Üye99 yazı

yasemin hanım bunun bilinç altı olduğunu sanmıyorum. Takdiri ilahi gibi birşey sanırım. Birkere benim hiçbir şeye alerjim yoktur olmaz demiştim. Ardından alerjik bir hastalığa yakalandım. Bunu bilinç altı yapamayacağına göre tristapena'nın dediği gibi "büyük lokma ye büyük konuşma" daha doğru oluyor galiba..
Sizin başınıza böyle şeyler geldi mi? Tek büyük konuşan ben miyim acaba?
Saçım var, t-shirt giyerim

Yerleşim Türkiye / amasyaMeslek Ynsan kaynaklary
Üye285 yazı
Herşey insan içindir.
Sayılan bütün durumlar belli bir yüzde ile insanlarda var ise; bizimde bu oran içinde (er veya geç)olmamız çok normal değil mi?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye1122 yazı
Bu gibi şeyler herkesin başına gelir, birde düşünün kü günde kaç kelime konuşuyoruz, bir sürü saçmalıklar döktürüyoruz, yapmam diye sayılklıyoruz, yıllar sonra bunlardan bir kaçı insanın başına gelince rastlantıda olur. Hepsi başa gelmiyor nihayetinde. Beynimizlede bir takım rahatsızlıkları yaratabiliriz. Alerji olayıda günümüzde herkesi sarıp sarmalayan bir olay. Yani çoğalırda çoğalır, ilahi adalet belki kınamaktan ötürü dönüp bizi bulabilir. Hani derler ya gülme komşuna gelir başına.

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / GüzelyurtMeslek Bankacylyk-Finans
Üye1236 yazı
Peygamber efendimiz buyuruyor:"Kul ayipladigini(kendine yakistirmadigini) yasamadan olmez."
Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk