Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Ukrayna'dan Kaliteli Odun (mangal) Kömürü

BaşlatanGökhanTRTarih17/11/2009 05:36:52Yorum48

İlk mesaj
Merhabalar

-şirket bir LLC şirketi olup Ukrayna'nın kömür alanında kendi kaynaklarından üretim yapan şirketlerin en büyüklerinden birisidir.
-sert ağaçlardan olan meşe ve gürgen ağacından odun kömürü üretimi yapmaktadır.
-Ürün Avrupa kalite gereksinimlerini karşılar.(Din, Din+ Standards).
-Tüm ürünler gümrük işlemlerinden sonra uygun pakette sevk edilir.
-Kömürün teknik özellikleri ülke yüksek kalite standartlarına uygundur.

Ürün Detayları:

-Sabit karbon miktarı 80% den az değil.
-Kül miktarı 2% den fazla değil.
-Nem oranı 6% dan düşüktür.
-Duman ve İs salımı yoktur. 0%
-Isıl değeri 8100 KCal / Kg , 35 MJ / Kg.
-Meş fraksiyonu isteğe göre.

İsteğe göre 3 farklı paketleme seçeneği vardır:

-PP çuvallarında 12kg ve 14kg lık paketlerde.
-işlemeli karton 3kg ve 5kg lık paketlerde.
-alıcı şirketin logosunu taşıyan 3kg ve 5kg lık karton paketlerde.

Ürüne ait belgeler:

-Kalite sertifikası
-Menşe Şahadatnamesi (Certificate Of Origin)

Ulaştırma:

FCA , CIF, DDP olaraktır.

ilgilenenlere konteynerlara yüklenmiş ihraca hazır haldeki veya tüm masrafları ödenmiş mersin limanı teslim fiyatını gönderebilirim.

Tedarik sorunu yoktur, saygılarımla.
e-mail: g.kutluay@gmail.com
msn messenger: g_kutluay@ukr.net

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
48 yorum
selam arkadaşım fiyat alabilirmiyiz sem_pa@hotmail.com odun kömürü için detay kömür hangi odundan yapılmış

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
sayın jakarlı fiyatları mail adresinize gönderdim. yazımda kömürün meşe ve gürgen ağaçlarından olduğu belirtilmiştir. saygılarımla.

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Ythalat / Yhracat
slm gökhan bey kömür fiyatınız çok pahalı uşakda teslim yeli kömür 600tl civarında nerde risk nerde bizim karımız 400tl gibi uşak teslimi olursa nakit tır bazında alırız hayırlı işler sem_pa@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Dostum fiyatlarini anada gonderirmisiniz.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Muhasebe
sayın astrastar fiyatları özel msj olarak attım mail adresinizi yazarsanız orayada gönderebilirim.

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Ythalat / Yhracat
Teslim yeri: Bursa olacak şekilde ve tüm masraflar (gümrük vergileri+nakliye)dahil adrese teslim fiyatınızı öğrenebilirmiyim?
g.çelik

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Teslim yeri Malatya olacak şekilde ve tüm masraflar (gümrük vergileri+nakliye)dahil adrese teslim fiyatınızı öğrenebilirmiyim?
kernekliibo@hotmail.com 05439735081

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Esnaf
toptan mangalkomuru mese 15kg cuvallarda isteyene adres teslim 900tl tir bazinda

Yerleşim Ukrayna / DoneksMeslek Ythalat / Yhracat
ben ukr dan man kömürü getiriyorum ama sizin fiyatlarınızı malınızı görmek isterim msn e ekledim sizi görüşürsek iyi olur diye düşünüyorum haziran ayındada ukraynaya gidecem gibi ordada görüşebiliriz belki ben getrdiğim malı toptan satmıyorum kendim paketlyip kendim parekende satıyorum onun için hertürlü iyiside kötüsüde lazım :)
kenan

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Di?er
cezayir, cezayir teslimi ambalajlı ve çuval fiyatı alabilirmiyim. 00213770507087

Yerleşim Cezayir / OranMeslek Serbest meslek
mersin fiyat 900tl ton cuvallı.cezayir cif vermeyiz türkiye fop verebiliriz ama nakliye sini ayarlarız

yerli veya ukrayna mangal kömürü ihtiyac paket veya cuvalda verilir 0532 450 18 39 zeynel

toptan mangal kömürü satışımız başlamıştır. minimum 2 ton maximum talebiniz ne olursa farketmez adrese teslim yada depomuzdan teslim %90 meşe %10 graft ilgilenenler burdan yazabilirler.05466175755
murat

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Ythalat / Yhracat
Selamlar,
Ben Doğukan Yılmaz, Kiev'de bir kömür fabrikasının Türkiye pazarlama sorumlusuyum. Ayrıca Boğaziçi Üniversitesi'nde Uluslarası Ticaret Yönetimi bölümünde master yapmaktayım.

Çalıştığım fabrika tüm Avrupa Birliği ve sağlık kriterlerine uygun A kalitede mangal kömürü üretmektedir.
-Paketleme: 14 kg'lık PP paketler halindedir.
- Minimum sipariş miktarı bir tır, 18 ton civarıdır.
-Türkiye için ayrılan aylık kapasite 100 ton civarıdır.
- Ürün%30 depozito alındıktan sonra 7-10 içerisinde Istanbul'a ulaşmaktadır. Istanbul'a ulaştığında kalan %70 ödenecektir. Yani mal stoktadır, malın üretilmesi için beklemenize gerek yoktur.
-Istanbul'da adresinize teslim fiyatı DAP 550$/tondur.

İlgilenenler ürünün test sonuçlarına erişmek ve daha detaylı bilgi almak:
erdemdogukanyilmaz@gmail.com ya da
05383790612 numaralarından benimle iletişime geçebilirler.

Not: DAP teslim şekli ile ilgili detaylı bilgi için:
http://www.dunya.com/dap-belirlenen-yerde-teslim-111108yy.htm

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Mühendis
biraz rekabete girelim o zaman.ukrayna limani gemi ustu gumruklenmis mangal komuru 300 euro

Yerleşim Ukrayna / SevastopolMeslek Di?er
6-7 nesil türkiyede kömür üretmiş şimdi ise ukranyada toprak üstü kömür üretmekteyiz.%100 meşe ağacından üretiyoruz.dap teslim sunuyoruz ayrıca burda cif teslimde sunuyoruz.ilgilenenler--- terry.m84@hotmail.com mail adresinden bana ulaşabilirler.

Yerleşim Türkiye / OvruchMeslek Ticaret
Mersin teslimi, PP çuval fiyatlarını öğrenebilirmiyim. cmlq23@hotmail.com
cmlq

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Serbest meslek
Fiyat bilgilerinizi bana da atarmısınız mersin teslim

Yerleşim Türkiye / Antalya
Arkadaslar merakımı giderin,yazi 2009 yilinda yazilmis simdiye kadar, ukraynadan ,mangal komuru verismo Satan varmi?

Ukraynada yasayan arkadaslarin cogunlugu ,mangal komuru Isini yapiyor AMA gumrukten Turkiyeye giren mal sayisi elin parmaklari kadar.Saygilar

Yerleşim ABD / NewyorkMeslek Ythalat / Yhracat
Sayin network ben suan mangal komuru satiyorum.cok haklisiniz gumrukten turkiyeye giren mal cok az, biz her zaman bedava mal isteriz, gavurda bedava vermez, suan almanyaya satiyorum turkiye piyasasindan 50euro daha fazlasina problemsiz. Kimsede pahali demiyor :))))))

Haa unutmadan, turkiyede mangal komurunun satis fiyatida almanyadan yuksek. Allah once gozumuzu sonra karnimizi doyurur insallahhhh!!!!! AMIN

Yazımızı şikayet eden arkasımız, sebebinide yazarsa ,aynı hatayı yapmayız;)

Sedat kardesim ,sen olayın içindesin,bizdende heray,2-3 kisi ,firma fiyat alır ,gumrukleme,maliyet hesabı vs vs sonuc sıfır, zaman kaybı, aracılar ,ilk defa is yapacaklar,yurtdışı sevdalıları vs vs.yazımı onun için yazmıştım.Hayırlı isler,saygılar

Yerleşim ABD / NewyorkMeslek Ythalat / Yhracat
sayin newyork benim sikayetci oldugum konuyu siz acikladiniz.tesekur ederim.saygilarla